Hjem >> ernæring >> Den verste maten for kvinner over 60 år,

Den verste maten for kvinner over 60 år,

Sier Science

Da en kvinne nådde 60 -årene, hun er i et helt annet livskapittel. Hun har jobbet hardt og er klar til å virkelig fokusere på seg selv. Og den enkleste måten å starte er ved å se nærmere på kostholdet hennes.

Ganen hennes har sannsynligvis endret seg litt fra ungdommen, og hun har fokusert på å gi kroppen din den riktige måten, også. Så det er bare fornuftig hvis hun vil spise annerledes nå! Ingen ønsker å spise mat som bare vil føre til smerter, vektøkning, og aldringsprosessen, Ikke sant?

Damer, det er på tide å kvitte deg med mat som er ansvarlig for unødvendige mengder tilsatt sukker, mettet fett, og natrium trenger du ikke å spise daglig. Noen matvarer er rett og slett en total no-go når du har nådd utover 60 år.

For å være sikker på at du er på rett spor, vi rundet opp de verste matvarene for kvinner over 60. Hold disse utenfor kjøkkenet ditt, og i stedet, last opp noen av de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Søte drikker

Shutterstock

Ta en titt i kjøleskapet ditt - det er på tide å rydde ut noen av de sukkerholdige drikkene! Dette inkluderer brus (både vanlig og diett), fruktjuicer som ikke er helt naturlige, og iste på flaske og limonader. Hvis du nøye undersøker ernæringsetikettene til disse drikkene, du vil avdekke det store problemet: sukker .

Se, studier har direkte knyttet vanlig inntak av sukkerholdige drikker til hjertesykdom, og hjertesykdom er den viktigste dødsårsaken for kvinner i USA.

Plus, en studie som fulgte 80, 000 kvinner i løpet av 22 år fant til og med ut at de som hadde en boks en dag med sukkerholdig drikke, hadde en 75% høyere risiko for å utvikle gikt enn kvinner som sjelden drakk denne typen drikke. Den boksen med cola er bare ikke verdt det.

2

Pommes frites

Shutterstock

Spuds som friteres i olje? De får et hopp.

En studie i Canadian Journal of Dietetic Practice and Research fant ut at fyringsolje til røykepunktet under steking bare kan redusere mengden flerumettede fettsyrer. Og det er faktisk de hjerte-sunne fettene som hjelper til med å gi næring til hud og ledd. Stekt mat som pommes frites kan føre til vektøkning, også, så denne retten er bare en tap-tap.

3

Butikk-kjøpt bakevarer

Shutterstock

Når du handler dagligvarer og får øye på de søte godbitene som er pakket, du vil la dem stå på hyllene. Det er ingen hemmelighet at informasjonskapsler, kaker, og muffinsene er fylt med tilsatt sukker. En rapport i Klinikker i dermatologi fant ut at glukose og fruktose faktisk kan kompromittere kollagen og elastin som støtter hudens elastisitet.

Disse bakevarer kan bidra til rynker! Du er alltid bedre å bake noe selv, som du kan kontrollere hvilke ingredienser som går i disse desserter.

Leter du etter flere nyttige tips? Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

6

Herdet kjøtt

Shutterstock

Beklager alle pølse- og baconfansene, men du kommer til å ønske å kutte litt. De inneholder nitrater, et vanlig konserveringsmiddel du finner i spekemat. Hva er den store saken med nitrater? Vi vil, ifølge a Journal of Alzheimers Disease studere, de har vært knyttet til økte dødsfall fra aldersrelaterte sykdommer, som Alzheimers og Parkinson.

4

Pepperoni pizza

Shutterstock

Og hvis du lurte på det betyr at pepperoni pizza best unngås, også. De irriterende nitrater vi nevnte? De er kjent for å være inflammatoriske, og betennelse kan fremskynde aldringsprosessen. Det er ikke engang medregnet det mettede fettet, som er forferdelig for hjertehelsen din.

Hvis du er i humør for en bit, Hold deg unna kjøttpålegg og legg på grønnsaker i stedet.

5

Mat med høyt natriuminnhold

Shutterstock

Matvarer som inneholder mye natrium, bør alltid stå på noens «ikke spis ofte» -liste. Ikke bare er et høyt natriuminntak forbundet med en høyere risiko for høyt blodtrykk, men mat med høyt natriuminnhold kan føre til at du beholder vann og føler deg oppblåst. Det kan føre til at huden din ser oppblåst og sliten ut, og totalt sett, utløse dehydrering. Som kan akselerere aldring - nei takk!

7

Overflødig alkohol

Shutterstock

Et og annet glass vin eller en cocktail ved en spesiell anledning er greit - alt med måte er mottoet, selv om. Du vil ikke overdose deg med noe, spesielt alkohol.

En studie som involverte mer enn 300, 000 kvinner fant at en kvinnes gjennomsnittlige risiko for å få diagnosen brystkreft øker med 4% for hver ekstra drink om dagen. Jo lenger en kvinne drakk i løpet av livet, jo større er risikoen for brystkreft - spesielt hvis hun begynte å drikke før hennes første graviditet, studien bemerket også.

Hvis du drakk mer alkohol da du var yngre, ta dette som et tegn på å bremse ned nå!

8

Kaffe

Shutterstock

OK - ikke gru deg enda! Du kan fortsatt nyte kaffe om morgenen. Du kommer til å ønske å slutte å drikke det senere på dagen hvis det er noe du ofte liker å gjøre.

En studie fant at de mellom 65 og 70 år tok 33% lengre tid å metabolisere koffein sammenlignet med yngre voksne. Så det betyr at hvis du drikker kaffe senere på dagen (si 16.00), når du bestemmer deg for å legge deg, Det er en god sjanse for at kroppen din fortsatt behandler den. Den koffeinen kommer til å holde deg våken!

Dårlig søvn kan ha mange negative effekter, inkludert dårligere livskvalitet. Det er noe du ikke bør forholde deg til som kvinne i 60 -årene, Ikke sant?