Hjem >> ernæring >> Den #1 verste snøstormen å bestille på Dairy Queen

Den #1 verste snøstormen å bestille på Dairy Queen

Sesongen med frosne godbiter er over oss, og amerikanerne tar ikke lett på chill-out-matvarer. I juli i fjor US Census Bureau avslørte at den gjennomsnittlige amerikaneren spiser 23 liter is hvert år. Hvis du ikke vet riktig serveringsstørrelse, det er nok til å tippe vekten. Heldigvis, det er lettere enn du tror å stoppe den søte tanden din fra å komme i veien for målene dine.

En spesielt elsket måte å senke temperaturen på en varm dag er Dairy Queen Blizzard. Å ta hensyn til ernæringsfakta er en enkel måte å gjøre bedre valg på enhver iskremkjede, og se nærmere på dataene viser at det er en Dairy Queen -dessert du bør unngå, uansett hvor overbærende det høres ut. (RELATERT:Costco -matvarer du alltid bør unngå, Ifølge ernæringseksperter)

Les videre for å finne ut #1 verste Dairy Queen Blizzard å bestille. Etter at du er ferdig, hold deg til The Worst Ranch Dressing på butikkhyllene.

Begynn i det små.

Shutterstock

Selv en liten godbit kan gi et stort smil, så her er en enkel regel:Hvis du skal til Dairy Queen til dessert, bestill en liten eller liten størrelse av hvilken dessert du får. En liten vil tilfredsstille enhver søt tann, selv når øynene dine er større enn magen din.

Det gjelder spesielt for Blizzards.

Hilsen av Dairy Queen

En gjennomgang av næringsinformasjonen til Dairy Queen viser at gjennomsnittlig en liten snøstorm veier inn med halvparten av kaloriene til en stor kopp. Hvis du velger en mini Blizzard, du får bare omtrent en tredjedel så mye. Gjør ikke det et enkelt valg ?! Dairy Queen introduserte seks nye Blizzard -smaker i sommer - sjekk dem her.

Det er en smart Dairy Queen Blizzard å prøve.

Hvis hele gjengen er på vei til DQ og du vil være med på Blizzard bonanza, Choco-Dipped Strawberry Blizzard er den du skal prøve. Med 310 kalorier, 11 gram fett, og 46 karbohydrater, dette er definitivt en godbit, men det er det vennligste i forhold til midjen og generell helse. Hvis Choco-Dipped Strawberry Blizzard skjer med ikke være tilgjengelig hos din lokale Dairy Queen, de nest best mulige alternativene er Snickers Blizzard eller M &Ms Blizzard. (Hvis du er glad i jordbær og søte ting, dette er for deg.)

Dette er den verste snøstormen å bestille.

Shutterstock

Den #1 verste snøstormen på Dairy Queen er Brownie Dough Blizzard. En stor størrelse vil spesielt ødelegge dine gode ernæringsintensjoner, med sin 1, 400 kalorier (nesten halvparten av de fra de 65 fett gramene - den høyeste delen av det mange av oss bør spise på en dag) og 193 karbohydrater. Du kan få magesmerter bare du tenker på det. . .

Abonner på Spis dette, Ikke det! nyhetsbrev for ernæringsnyhetene du kan bruke, pluss ikke gå glipp av:

  • Bivirkninger av å gi opp iskrem, I følge Science
  • Overraskende bivirkninger av å ikke spise karbohydrater, Sier Science
  • Den beste desserten i hver stat