Hjem >> ernæring >> Beste kosttilskudd for Belly Bloat,

Beste kosttilskudd for Belly Bloat,

I følge Science

Hvis det er en ting som ikke står på timeplanen for Hot Girl Summer, det er mageoppblåsthet.

Bare for å gjøre det klart, vi snakker ikke om kosmetikken til en oppblåst mage (virkelig, hvem bryr seg?), vi snakker om ubehag oppblåsthet årsaker. Det er så mange grunner til at du kan oppleve oppblåsthet, inkludert visse fordøyelsessykdommer som IBS, alkohol inntak, og til og med menstruasjon.

Uansett hva som driver din oppblåsthet, vet at jeg forstår smerten din, derfor plukket jeg en liste med fire kosttilskudd som kjemper mot oppblåsthet-to av dem tar jeg regelmessig for å holde tarmen glad. Her er bare noen av de beste kosttilskuddene for mageoppblåsthet der ute som kan hjelpe svulsten din til å føle seg bedre. Etter, sørg for å lese deg opp på vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Love Wellness Bye Bye Bloat

Hilsen av Love Wellness

Når jeg føler meg oppblåst, spesielt etter et stort måltid, reiser lenge i bilen eller på et fly, eller til og med etter en natt hvor jeg ikke fikk mye søvn, Jeg vender meg til Love Wellness Bye Bye Bloat. Hver kapsel inneholder organisk ingefær, organisk løvetannrot, organisk bukkehornkløver, og fordøyelsesenzymer - som alle kan bidra til å lindre oppblåsthet. Ta dette tillegget etter behov!

Studier har vist at ingefærtilskudd kan lindre fordøyelsesbesvær, redusere tarmkramper, oppblåsthet, og gass. En studie fant at å drikke to 1-koppers porsjon løvetannrotte økte urinproduksjonen, som kan bidra til å lindre oppblåsthet.

$ 24,99 hos Amazon Kjøp nå 2

min type Organics Apple Cider Eddik Probiotiske gummier

Hilsen av Garden of Life

En av grunnene til at du er oppblåst kan ha å gjøre med at du ikke kan gå på do regelmessig. Heldigvis, probiotika kan bidra til å forhindre forstoppelse ved å øke antall gode bakterier i tarmen. Det er så mange forskjellige typer probiotiske kosttilskudd du kan ta, men denne helt nye kan interessere deg, da den også kan skryte av et annet dårlig bakteriedrepende stoff:eplecidereddik.

Den amerikanske skuespilleren Alicia Silverstone lanserte nylig sin første serie min type Organics Apple Cider Eddik Gummies with Garden of Life. Apple Cider Eddik Probiotic Gummies er spesielt bra for tarmhelsen, da det fremmer fordøyelsen og samtidig støtter immunsystemet ditt. Bare to gummier inneholder 2 milliarder CFU klinisk undersøkte probiotika og 500% av den daglige verdien vitamin B12. Vurder å ta dette tillegget daglig!

$ 21,49 på Amazon Kjøp nå 3

FLO PMS Gummy Vitaminer

Hilsen av FLO

Damer, rett før du skal begynne mensen, blir du super oppblåst? Eller kanskje du føler deg mest oppblåst mens du har menstruasjon. Uansett, FLO PMS Gummy -vitaminer kan bare hjelpe deg med det - de hjelper meg definitivt! Laget med kysk bærekstrakt, dong quai, sitronbalsam, og vitamin B6, disse gummiene hjelper til med å lindre humørsvingninger, kramper, hormonell akne, trang, ømhet i brystet, understreke, og oppblåsthet. Ta to hver dag for å holde hormonene i balanse. Den beste delen? De blir levert rett på døren din hver måned!

P.S. Det tar omtrent to måneder med konsekvent å ta dette tillegget før du ser resultater.

$ 24,99 i måneden hos FLO Kjøp nå 4

HUM Nutrition Flatter Me

Hilsen av HUM Nutrition

Hvis du ofte blir oppblåst, vurdere å ta et daglig supplement som HUM Nutrition Flatter Me, en blanding av 18 fullspektrede fordøyelsesenzymer som hjelper til med å bryte ned protein, karbohydrater, fiber, laktose, og fett. Ingefær og peppermynteblad bidrar begge til å redusere oppblåsthet og støtter fordøyelsen, mens fennikelfrøet bidrar til å fremme næringsopptak. Ta en kapsel to ganger om dagen før lunsj og middag. Dette tillegget vil hjelpe til med å slå oppblåsthet før det kan begynne.

$ 26,00 på Amazon Kjøp nå

For mer, sørg for å sjekke The Worst Foods for Gut Health.