Hjem >> ernæring >> En stor bivirkning av å hoppe over frokost,

En stor bivirkning av å hoppe over frokost,

Ny studie sier

Hvor mange ganger hørte du at frokost er dagens viktigste måltid mens du vokste opp? Sjansen er, for mange ganger å telle. Derimot, ny forskning fra Ohio State University antyder at gammelt ordtak holder en viss sannhet.

Studien, som ble publisert i tidsskriftet Prosedyrer fra Nutrition Society , fant ut at voksne som hopper over frokost er mer sannsynlig å gå glipp av flere viktige næringsstoffer og gjøre usunne valg i løpet av dagen.

Etter å ha analysert data fra mer enn 30, 000 amerikanske voksne, det ble klart at de som hopper over frokost er mer sannsynlig å gå glipp av kalsium fra melk, vitamin C fra frukt, så vel som utallige andre vitaminer og mineraler du finner i forsterkede frokostblandinger, inkludert vitamin D og jern.

Les videre for å finne ut mer om hva denne nye studien fant. Og for mer, sørg for å fange de 7 beste havremelkmerkene å kjøpe, Ifølge diettister.

Hopp over frokost kan være grunnen til at du mangler viktige næringsstoffer i kostholdet ditt.

Shutterstock

"Ikke bare savner voksne som hopper over frokost viktige næringsstoffer, som vitaminer og mineraler, men de spiser også flere kalorier, tilsatt sukker, og mettet fett, "Stephanie Fanelli, MS, RDN, LD, første forfatter av studien og en doktorgradsstudent ved College of Medicine ved OSU, forteller Spis dette, Ikke det!

Å ikke spise et morgenmåltid kan ha helsemessige konsekvenser.

Shutterstock

"Over tid, denne vanen kan øke risikoen for vektøkning og kroniske sykdommer som diabetes eller kardiovaskulær sykdom, "legger hun til.

For tiden, kalsium, kalium, fiber, og vitamin D er alle ansett som "kostholdskomponenter av folkehelseproblemer" for den generelle amerikanske befolkningen, som det fremgår av USDAs siste kostråd.

Og selv om de som hoppet over frokost angivelig spiste større lunsjer, middager, og snacks enn de som spiste morgenmåltidet, forskerne fant at de som hoppet over frokost fortsatt var mer sannsynlig å ikke oppnå bunnterskelen for visse næringsstoffer.

Frokost inneholder vanligvis nødvendige vitaminer og mineraler.

Ali Inay/ Unsplash

"Frokost er en mulighet til å starte på høyre fot. Matene som vanligvis spises til frokost inneholder forsterkede og naturlig forekommende vitaminer og mineraler som vi spiser mindre av i senere måltider gjennom dagen, "sier Fanelli.

Chris Taylor, professor i medisinsk diett ved OSU og hovedforsker av studien, forklarer at flere næringsstoffer - inkludert folat, tiamin, riboflavin, niacin, vitamin A, og vitamin D - er et produkt av forsterket frokostmat.

"Men det er også mange vitaminer og mineraler som er hentet fra fullkorn, meieriprodukter, og frukt som er fra mat som vanligvis spises til frokost, " han sier, og legger til at mens det kan være noen matvarer som krysser mellom lunsj og frokost, den tradisjonelle frokosten krever ofte et helt eget sett med matvarer.

Å spise frokost hjelper deg med å gjøre bedre matvalg.

Shutterstock

Studien fant også at de som spiste frokost også syntes å gjøre bedre matvalg hele dagen.

"Vi fant ut at voksne som spiste frokost hadde betydelig bedre diettkvalitet, til tross for å ha spist flere kalorier for dagen enn de som hoppet over frokost, "sier Fanelli." Dette forteller oss at folk som spiste frokost tok bedre kostholdsbeslutninger for dagen, ikke bare til frokost. "

Så, hvem trenger noen sunne frokostoppskrifter? Ta en titt på Sunn frokost Matvarer Dietister sier at du bør spise.