Hjem >> ernæring >> Den verste bivirkningen av å spise før en treningsøkt

Den verste bivirkningen av å spise før en treningsøkt

Føler du deg noen gang syk mens du trener etter et måltid? Det er en vanlig forekomst som mange treningselskere står overfor, og alt henger sammen med denne feilen før trening-å spise feil mat. Mens mange sportsdiettister sier at å spise et måltid før trening er bra for kroppens helse, Det er viktig å spise den riktige maten. Hvis du ikke fyller kroppen din ordentlig, du vil sannsynligvis oppleve den verste bivirkningen av å spise før en treningsøkt - kvalme og GI problemer.

Vi snakket med Mandy Tyler, M.Ed., RD, CSSD, LD, LAT, en sportsdiettistkonsulent for profesjonelle idrettslag, om detaljene om hvorfor du kan oppleve denne bivirkningen av å spise før en treningsøkt. Deretter, få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev!

1

Å spise for mye kan forårsake GI -problemer under treningen.

Shutterstock

Uansett hva du spiser, Det er viktig å holde snacksen din før treningen lett for å unngå kvalme eller mageproblemer mens du trener.

"Å spise for mye mat for nær treningsøkten kan også resultere i GI -problemer, "sier Tyler." Folk varierer veldig i toleransen mot mat i magen under trening. "

I slekt: Trener du og går fortsatt opp i vekt? Dette kan være hvorfor.

2

Sørg for å spise til riktig tid.

Shutterstock

"Dette gjør det viktig for enkeltpersoner å eksperimentere og finne ut den beste timingen og mengden mat som fungerer best for måltidet før trening, "sier Tyler. For eksempel, hvis en person konsekvent har GI -problemer under en ettermiddagstrening, Prøv å spise lunsj en time tidligere eller spise en mindre lunsj før treningen og deretter en næringsrik matbit etter treningsøkten. "

Dette er den verste maten å spise før en treningsøkt, Sier diettist.

3

Unngå stekt eller fet mat.

Shutterstock

"Hvis en person opplever GI -problemer, som kvalme eller diaré, under trening er det mulig at dette skyldes å spise feil mat eller for mye mat før treningsøkten, "sier Tyler.

Tyler sier at enkeltpersoner bør "unngå stekt eller fet mat, kraftig fløte eller buttery sauser, fettrikt kjøtt, bønner eller belgfrukter, og fiberrik fullkorn før trening, spesielt hvis personen er utsatt for å ha GI -problemer. "

Plus, Disse 20 matvarene du aldri bør spise før en trening, gjør ikke magen din noen tjeneste.

4

Spis disse matvarene i stedet.

Shutterstock

Tyler anbefaler fortsatt å spise før en treningsøkt - men holde det lett med matvarer som vil gi kroppen din energi.

"Før trening, det er best å velge mat som gir en god kilde til karbohydrater og som inneholder lite fiber og fett, "sier Tyler." For eksempel, kringler, granola barer, tørket frukt, en bagel, eller en banan ville alle være gode valg å spise i løpet av en time eller to før en treningsøkt. "

Selv om treningen din er lett, å ha litt for å gi deg den energien (en sunn karbohydrat med et sunt fett eller et protein) anbefales av mange ernæringseksperter.