Hjem >> ernæring >> Dette er Gisele Bundchens eksakte kostholds- og treningsrutine

Dette er Gisele Bundchens eksakte kostholds- og treningsrutine

Det virker som om Gisele Bündchen ikke tar et dårlig bilde; det er bare det at noen kanskje er flere, vi vil, bemerkelsesverdig enn andre. Det er tilfellet med en strandaktig pose hun delte søndag med Instagram, der hun har på seg en pen bikini på stranden og ser imponerende passe ut. Hun skrev bildet til innlegget ved å feire nåværende årstid: Søndag, sommer, og solskinn =Himmelen , tegnet med et tilfreds utseende smilefjes.

Supermodellen og mamma til to er en notorisk ren spiser hvis mann, Tom Brady, er også kjent for å følge et svært disiplinert regime. Gisele er også sjenerøs med å legge ut om vanene som ser på at hun ser - og tilsynelatende føler seg - så fantastisk sunn. For å hjelpe deg med å informere rutinen din også, vi zoomer inn for å avsløre mat og treningsvaner dette ikonet for skjønnhetspraksis.

Fortsett å lese for å lære Gisele Bünchens eksakte kosthold og treningsrutine. Og for mer, sjekk hvorfor badedrakten til Nicole Scherzinger motiverer oss alle.

1

Gisele Bündchen følger et plantebasert kosthold.

Sean Zanni / Patrick McMullan via Getty Images

Hvis du følger gode råd om hvordan du får proteinet ditt andre steder, sletting av kjøtt fra kostholdet ditt er en god måte å gjøre unna mye mettet fett og kolesterol. Slik spiser Gisele daglig, som New York Post 's Side Six siterer supermodellen for å ha sagt:"Hjemme hos oss, Vi prøver å spise økologisk mat som er i sesong og lokalt dyrket. . . Vi spiser mest et plantebasert kosthold. Det får oss til å føle oss bra, og det har også mindre innvirkning på miljøet. "

Hun delte også:"Min siste skyldfølelse er mørk sjokolade." Det er faktisk ikke så skyldig:Sjekk å spise denne typen sjokolade kan brenne mer fett, Ny studie sier.

Relatert:Registrer deg for Spis dette, Ikke det! nyhetsbrev for å få de siste kjendismatene og vekttapsnyhetene.

2

Brady-Bündchen-husholdningen drikker smoothies.

Hilsen av kjærlighet og olivenolje

Smoothies er en fantastisk måte å pakke massevis av næringsstoffer i et måltid. Før Bündchens mann, Tom Brady, hadde sin syvende Super Bowl -seier i år, de Post avslørte Bradys favoritt smoothieoppskrift, som han angivelig drikker hver morgen klokken 5:30:blåbær og banan, hamp protein, chiafrø, valnøtter, mandelsmør, og hampemelk.

Siden Gisele også er en helt naturlig matelsker, det er ganske trygt å satse på at hun elsker denne formelen, også. (For deg, vi har en hel meny med oppskrifter på smoothie-frokost-smoothie her.)

3

Gisele Bündchen spiller ute.

Stickman / Bauer-Griffin / GC Images

Som om helgens bikinifangst ikke gjorde dette klart, Gisele elsker å være ute ... ikke bare for å posere, men også for å holde seg aktiv. Vist her på et eventyr i Boston med lekeplasser i Boston, den innfødte i Brasil inkorporerer tonnevis av utendørsaktiviteter i livsstilen i tillegg til en treningsrutine.

I tillegg til hennes innendørs treningsøkter, Bündchen elsker å komme seg ut og stå på ski, sykkel, og gå på ridning, Side seks rapporter.

4

Gisele Bündchen er en yoga -hengiven.

Bündchen elsker å gjøre yoga regelmessig, som hun har delt på Instagram. Yoga kan være fantastisk for å strekke muskler, åpne ledd, støtter fordøyelsen, og mange andre fordeler. På den internasjonale yogadagen i forrige uke, Bündchen formidlet hvor kraftig en yogapraksis har vært for henne:

"Mange år siden, etter å ha gått gjennom en av de vanskeligste tidene i livet mitt, Jeg fordypet meg i den veldig dype prosessen med å bli bedre kjent med meg selv. Ved hjelp av yoga og meditasjon, Jeg kom sterkere og lykkeligere ut av den perioden, og vite at uansett hvor vanskelige utfordringer dukker opp i øyeblikket, de har alltid med seg en mulighet til transformasjon. "

5

Gisele Bündchen holder sinnet friskt med meditasjon.

For Gisele, å holde seg frisk handler ikke bare om å være på farten. Forrige måned, Gisele delte et bilde under en meditasjonsøkt og sa at å praktisere meditasjon "hjalp meg med å finne styrke og balanse i noen av de mest utfordrende periodene i livet mitt."

Ta en titt på en nyoppdaget måte meditasjon kan støtte et sunt sinn og lang levetid i hemmelige bivirkninger av meditasjon bare 12 minutter per dag, Sier Study.

6

Gisele Bündchen og Tom Brady involverer barna sine på kjøkkenet.

Mike Ehrmann / Getty Images

I April, Bündchen la ut et Instagram-bilde av sin åtte år gamle datter, Vivian Lake, og sa:"Vivi superkokk pisket opp eggerøre. Var det noen som sa frøken uavhengig ?!" Unge Vivi så ut til å holde krypteringen enkel med rosa Himalaya -salt og sprukket pepper begge innen rekkevidde.

7

Gisele hager.

Hun er ikke en kjendis som virker stor på å drive merkevarer, men Gisele delte nylig noe hun bruker for å supplere velvære:Næringsstoffer fra noen planter. "Når jeg er i et miljø som er fylt med planter, føler jeg en sterk følelse av velvære, "sa hun. I innlegget, hun listet aloe, lavendel, og basilikum, spesielt, som planter hun anbefaler å bruke.

Hvis Gisele Bundchens kosthold og treningsvaner har inspirert deg til å leve bedre i dag, ikke gå glipp av en stor effekt av å ta eplecidereddik, Expert sier.

Fortsett å lese:

  • Det beste mandelsmøret #1 å spise, Ifølge ernæringseksperter
  • De beste kosttilskuddene for fordøyelse, Ifølge diettister
  • Den #1 beste salatdressingen å spise, Ifølge en diettist