Hjem >> ernæring >> Den beste proteinshake nr. 1 for vekttap,

Den beste proteinshake nr. 1 for vekttap,

Ifølge en diettist

Selv som diettist, hodet begynner å snurre litt når jeg våger meg ned i tilleggsgangen. Det er så mange alternativer, og det er forståelig å føle seg litt overveldet med dusinvis av merker som stirrer tilbake på deg. Og selv om proteinshakes alltid gir god helse, ikke la dem lure deg. Når det gjelder å velge den beste proteinshaken for vekttap, Jeg anbefaler å bruke noen få raske kriterier for å evaluere en proteinshake av høy kvalitet:tilsatt sukker og kunstige søtningsmidler, lett å fordøye, og komplett protein.

De fleste proteinpulver er fullpakket med tilsetningsstoffer og søtningsmidler. Hvis et produkt har en betydelig mengde tilsatt sukker (mer enn 8 g per porsjon), den resulterende sukkerpiken og "krasj" som kan komme fra å drikke, er kanskje ikke verdt det for dine mål. Nærmere bestemt, for vekttap, disse tilsatte sukkerene kan virkelig snike seg til deg gjennom dagen. (Relatert:14 lure kilder til tilsatte sukkerarter)

Hva om proteinpulveret har kunstige søtningsmidler?

Selv om kunstige søtningsmidler ikke gir noen ekstra kalorier, de kan ha indirekte effekter på stoffskiftet og appetittkutt. Alternativer til sukker dekker kanskje ikke dine behov heller:kunstige søtningsmidler når de konsumeres i moderate mengder, blir generelt sett anerkjent som trygge. Derimot, mange velger å unngå dem på grunn av å knytte dem til hodepine, mageknip, og en økning i cravings. Det beste alternativet er å velge mer naturlige sukkeralternativer som stevia, munkefrukt, eller erytritol.

Hvis du lurer på om alternative sukkerarter passer for deg, vurdere om du opplever noen av disse bivirkningene eller ikke.

Se etter komplett protein.

Fordøyelighet er en annen stor bekymring med proteintilskudd. Vanligvis, proteintilskudd er avledet fra meieriprodukter eller soyabaserte alternativer. Alternativer i disse kategoriene er myse, kasein, og soyaproteinisolat. Selv om mange mennesker ikke har fordøyelsespåvirkninger med disse variantene av proteinpulver, de har lenge blitt dokumentert for å forårsake oppblåsthet, Jeg er opprørt, og løs avføring. Vektsvingninger fra disse alternativene kan variere sterkt på grunn av oppblåsthet og vannretensjon - spesielt hvis du er avhengig av proteintilskudd daglig.

Tilstrekkelige mengder fullstendig protein - betyr, produktet inneholder alle ni essensielle aminosyrer - er nødvendige for vekttap da de hjelper til med å bygge muskelmasse, komme seg etter trening, og opprettholde et sunt immunsystem. Proteinshakes på markedet spenner fra vegansk til dyrebasert. Plantebasert protein i seg selv regnes som en ufullstendig proteinkilde. Og dermed, de plantebaserte varianter må kombinere flere typer planteproteiner for å betraktes som et komplett proteinalternativ.

Uavhengig av kilden, du vil sørge for at alle essensielle aminosyrer er inkludert.

Det beste proteinpulvermerket å ta

Hilsen av Orgain

Hvis du leter etter et proteinpulver som sjekker alle boksene, Jeg anbefaler Orgain Organic Protein. De bruker en plantebasert formel ved hjelp av erteprotein, brun ris, og chiafrø som inneholder alle essensielle aminosyrer. De søter shakes med organisk stevia og erytritol for å gi en lett søt smak som ikke etterlater en rar ettersmak. De er svært fordøyelige ettersom deres utvalg av proteintilskudd er meieri- og soyafrie.

Hvis du foretrekker å finne et usøtet alternativ, de har alle basene dekket! Serien av naturlig usøtet protein er et godt alternativ. Og hvis du vil ha flere sammenligninger, ta en titt på vår anmeldelse av ni forskjellige proteinpulver vi har testet smak.

Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å melde deg på vårt nyhetsbrev! Etter, les disse neste:

  • Peanøttsmør nr. 1 å spise, Ifølge en diettist
  • Det beste mandelsmøret #1 å spise, Ifølge ernæringseksperter
  • Dette er den sunneste proteinbaren nr. 1, I følge en kjendistrener