Hjem >> ernæring >> Opptatt Philipps avslører sitt nøyaktige kosthold for å holde seg i form

Opptatt Philipps avslører sitt nøyaktige kosthold for å holde seg i form

Opptatt Philipps elsker å gå til bondens marked, lage sunne måltider hjemme, og gi tilbake til lokalsamfunn.

I dag, skuespilleren som er kjent for sine roller i flere populære TV -serier som Freaks and Geeks, Dawson's Creek, og ER starter årets veldedige matlagingsserie som er arrangert av Raos hjemmelagde saus, #Sauce4Cause. Midt på dagen, EST kan du stille inn på Raos Instagram Live, hvor hun pisker opp både brunsj og brunsjcocktail, en Bloody Mary, bruker Raos saus.

Det New Jersey-baserte pastasausfirmaet vil donere opptil $ 100, 000 til den ideelle organisasjonen, Jersey bryr seg, i et forsøk på å hjelpe mennesker som var (og fortsatt er) berørt av COVID-19-pandemien. Vi hadde muligheten til å snakke med Philipps før hennes IG Live for å få en sniktitt på hva hun skal spise til brunsj, så vel som middagen hennes, matbit, og til og med maten hun ikke tåler.

Hennes brunsj? Hjemmelaget frittata.

Hilsen av Rao's

"En av mine brunsjretter som er lett og relativt sunn, avhengig av hva du kaster i det, er en frittata, "sier Philipps.

Skuespilleren legger til ost og hvilke grønnsaker hun har mest lyst på på bondens marked. Med ett unntak, grønnsakene skal ikke være for våte. For eksempel, aubergine og tomat er kanskje ikke de beste alternativene å inkludere i frittataen din, da de inneholder mye vann, og derfor, kan gjøre retten for rennende eller for fuktig. Nøkkelen er å steke de rå grønnsakene først før du legger til de andre viktige ingrediensene.

"Så du må koke dem ned først og legge dem til egg og ost, og deretter bake du den i ovnen, "sier Philipps." Det er så enkelt og deilig. "

Hun anbefaler også å toppe frittataen med Rao's Arrabbiata -saus og legge til en kopp frisk frukt på siden.

Ikke gå glipp av 39+ beste lavkarbo-frokostoppskrifter!

Gå til middagen hennes? Spaghetti squash.

Shutterstock

La oss få en ting rett - Philipps er ikke inn i måltidsforberedende livsstil. Hun liker å gjøre ting ferske dagen.

"Jeg er ikke en stor måltidspreparat. Jeg forstår ikke hvordan folk gjør det, det føles slitsomt, "sier Philipps. Imidlertid, en av hennes favoritthacks for å sørge for at hun spiser alle grønnsakene hun henter fra bondens marked hver uke, er ved å vaske og kutte dem opp i det øyeblikket hun kommer hjem. På den måten har hun og barna alltid friske, grønnsaker som alltid kan lagres i glassbeholdere i kjøleskapet.

Men, en veggie hun må bruke opp i det øyeblikket hun grotter til det? Spaghetti squash. "Min nye måte å lage spaghetti squash på er i frityrkokeren min, " hun sier.

Mens squashen koker i frityrgryten, Philipps kaster malt kalkun og løk i en panne og blander det deretter med Raos tomat basilikumssaus for å lage en proteinpakket saus.

"Det er veldig raskt og enkelt, og det føles ikke super tungt, "legger hun til.

Snacket hennes? Stekt hvitløksguacamole.

Shutterstock

"Jeg lager en virkelig god stekt hvitløksguac, "sier Philipps." Det er som min favoritt guacamoleoppskrift noensinne, det er så deilig. Og når jeg lager det for folk, de freak out og de må ha oppskriften. "

Utenom, oppskriften er ikke eksakt. Skuespilleren sier at hun steker et par hvitløksfedd per tre til fire modne avokado.

"Etter at du har fått stekt hvitløk, du liker å knuse den og kutte den opp, slik at det nesten forsvinner. Det skal være så tøft, du vet? Og så, du presser den inn i avokadoen - dette er for øvrig veldig tekniske matlagingsbetingelser. Og så [du legger til] kalk, salt, og hvis du er en korianderperson, så legg til det, " hun sier.

Den ene maten hun ikke tåler? Papaya.

Shutterstock

"Jeg har aldri vært fan av papaya, "sier hun." Til meg, det lukter og smaker stinkende føtter. Men ja, noen mennesker elsker det, så jeg vet ikke. "

For mer, sørg for å sjekke ut:

  • Rachel Bilsons eksakte frokost, Lunsj, og middag planlegger å holde seg i form
  • En lett middelhavs Caprese pastasalat for sommeren
  • 18 deilige måter å bruke opp rester av pastasaus