Hjem >> ernæring >> Hemmelige effekter av å drikke grønn te,

Hemmelige effekter av å drikke grønn te,

Sier Science

Te, i alle sine varianter, er kjent som en av de sunneste drikkene du kan ha. Faktisk, i tillegg til vann, Det er den nest mest forbrukte drikken i hele verden, og er kjent for sine mange fordeler. Grønn te, spesielt, er kjent for å ha noen få utrolige helsemessige fordeler - men har du hørt om disse hemmelige effektene av å drikke grønn te før?

Mens grønn te regelmessig brukes som en koffeinfylt måte å våkne opp eller som en sosial drink i mange kulturer, Det er noen andre helsemessige fordeler som mange av de vanlige forbrukerne ikke vet om. Her er det du trenger å vite, og for enda flere sunne tips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Det kan redusere risikoen for kreft.

Shutterstock

Det er mange ting vi vet ikke å gjøre for å unngå risikoen for å få kreft - ikke røyk, beskytt deg mot solen, og unngå kreftfremkallende kjemikalier. Men det er også noen ting du kan gjøre for å unngå kreft, inkludert å drikke grønn te.

Ifølge en studie publisert av tidsskriftet BioFactors , deltakere som drakk 10 eller flere kopper grønn te om dagen viste en "redusert relativ risiko for kreft." Å drikke grønn te bidrar også til å redusere risikoen for hjertesykdom, ifølge samme studie.

10 kopper om dagen - er det ikke mye? En typisk 8 oz. kopp grønn te inneholder 35 milligram koffein. Dette betyr at 10 kopper grønn te tilsvarer 350 milligram koffein, som fortsatt er under U.S. Food &Drug Administration (FDA) anbefalt daglig grense på 400 milligram om dagen.

Hvis du planlegger å legge til grønn te i rutinen din, i stedet for å brygge individuelle kopper, Lag en kanne med usøtet grønn te å ha i kjøleskapet når du er klar for en drink.

2

Det kan øke hjernens helse.

Shutterstock

Mellom meditasjon, studerer, og holder seg godt uthvilt, Det er mange ting vi gjør for å sikre at vi er mentalt på vårt beste. En annen måte å sikre at hjernen vår er sunn er å drikke te ifølge Heather Hanks, en ernæringsfysiolog med Life Insurance Star.

"Grønn te inneholder en aminosyre som kalles l-teanin som hjelper til med å stabilisere humøret og hjelpe deg med å konsentrere deg bedre, "Sier Hanks.

En studie publisert i tidsskriftet Fytomedisin også tilskrevet å drikke grønn te med reduksjon av angst, fordeler i minne og oppmerksomhet, og mer effektiv hjernefunksjon. Så hvis du føler deg ekstra skitten, eller som om du ikke kan fokusere, Prøv å drikke en kopp grønn te for å få din psykiske helse tilbake i balanse.

3

Det kan hjelpe deg å gå ned i vekt.

Shutterstock

Vanligvis, når noen vil gå ned i vekt, vil de kutte ut usunn mat fra kostholdet og trene regelmessig, men det er et annet skritt som alle som ønsker å gå ned noen kilo bør ta - å drikke noen kopper grønn te om dagen.

"Grønn te er et kraftig vekttap, "sier Sofia Popov, en tarmhelseforsker og grunnleggeren av GUTXY. "Rik på polyfenoler, Å drikke et par kopper grønn te om dagen bør øke stoffskiftet og føre til betydelig vekttap. "

Mens te kan bidra til vekttap, det kan også tippe vekten i motsatt retning avhengig av hva som er tilsatt den - hvis det er for mye sukker eller melk tilsatt teen din, selvfølgelig, ville resultere i vektøkning.

4

Det kan styrke tannkjøttet.

Shutterstock

Grønn te er påvist i en studie fra Journal of Indian Society of Periodontology å være gunstig for tannhelsen, og kan til og med redusere halitose - også kjent som kronisk dårlig ånde. Mer spesifikt, studien viser at å drikke grønn te kan være en praktisk metode for forebygging av periodontal sykdom, en tannkjøttsykdom som skader bløtvevet og kan ødelegge beinet som støtter tennene.

Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å melde deg på vårt nyhetsbrev! Etter, les disse neste:

  • Den beste grønne teen å drikke, Ifølge eksperter
  • Dette trikset vil gjøre din grønne te bedre
  • 6 måter å drikke grønn te kan gi år til livet ditt, I følge Science