Hjem >> ernæring >> En viktig effekt av å spise avokado,

En viktig effekt av å spise avokado,

Sier New Study

Hvis du ønsker å gå ned i vekt i midten, din nye bestie kan være avokado.

Professorer ved University of Illinois Urbana-Champaign samlet 105 voksne som ble klassifisert som enten overvektige eller overvektige. Deltakerne i denne randomiserte kontrollerte 12-ukers studien ble delt inn i to grupper:Den ene gruppen fikk et daglig måltid som inkluderte en avokado, mens den andre gruppens daglige måltid ikke inkluderte avokado, selv om den inneholdt en matvare som inneholdt lignende ingredienser og kaloriverdi.

Forskerne målte de frivilliges magefett, så vel som deres glukosetoleranse (en test som måler kroppens respons på sukker, som er en markør for diabetes) i begynnelsen og slutten av studien.

Ifølge deres funn, som ble publisert i Journal of Nutrition , hunnene som spiste en avokado daglig viste en reduksjon i visceralt magefett-det er vanskelig å miste, farlig fett som lagres i bukhulen og omgir organene - sammen med en reduksjon i forholdet mellom visceralt fett og subkutant fett (typen fett du kan klemme siden det ligger rett under huden). Dette skiftet antyder at det var en fordelaktig omfordeling av magefett.

Derimot, de mannlige deltakerne var ikke like heldige. Forfatterne rapporterte at ingen endringer skjedde i bukfettet, og verken mannlige eller kvinnelige frivillige viste forbedringer i glukosetoleransen. Som et resultat, forskerne er håper å gjennomføre ytterligere studier for å undersøke sammenhengen mellom avokadoforbruk og metabolsk helse. Det bør også bemerkes at denne studien ble finansiert av Hass Avocado Board.

"Jeg er ikke overrasket over å vite at avokado er forbundet med en lavere lagring av visceralt fett, "sier Jessica Marcus, MS, RD, helse coach på Parsley Health. Hun forklarer at selv om avokado inneholder mye fett, De er også lav på karbohydrater og rike på fiber.

"Fiber er forbundet med vekttap og reduserte blodsukkernivåer, "fortsetter hun." Pluss, Det vet vi fra studier om ketogene dietter denne kombinasjonen av fettrik og fiberrik er mettende kraftig, som ikke bare gjør deg mindre sannsynlig å overspise senere på dagen, men også slår på evnen din til å forbrenne kroppens eget fett for drivstoff. "

Marcus peker på andre ernæringsmessige fordeler av denne århundrer gamle lyse grønne frukten, slik at det er en næringstett hel supermat, full av antioksidanter og fytokjemikalier. "Vi har bare begynt å forstå hvordan disse plantekjemikaliene påvirker vårt genetiske uttrykk, " hun sier.

Hvis du ønsker å legge til denne allsidige, smørsmakende mat i ditt daglige kosthold, Vurder å lage hjemmelaget guacamole eller prøv å lage avokado toast. "Noen av mine favorittmåter for å inkorporere avokado er å nyte en fjerdedel eller en halv avokado skåret i en salat, blandet til en smoothie, eller knust med en boks villaks og krydder for en rask lunsj, "foreslår Marcus.

Nå, sørg for å lese, Hva å spise avokado toast gjør med kroppen din, I følge Science. Deretter, for å få sunne tips levert rett i innboksen din, Meld deg på vårt nyhetsbrev!