Hjem >> ernæring >> Populær frokostmat som eldes raskere,

Populær frokostmat som eldes raskere,

Si dietister

Når det gjelder å bremse aldringsprosessen, mat kan være din beste medisin. I henhold til CDC, den beste fordelen med å spise sunt som voksen er potensialet til å leve et lengre liv, og Verdens helseorganisasjon er enig i at et sunt kosthold kan hjelpe deg å leve lenger ved å redusere risikoen for kronisk sykdom.

Hvis du vil holde et sunt kosthold og starte dagen riktig, frokost er det perfekte stedet å begynne. Men hvordan kan du vite hvilken mat som er best og hvilken som bør unngås? For å finne ut, Vi snakket med noen av våre dyktige ernæringseksperter for å få sine meninger om populære frokostvarer som vi bør unngå hvis vi ønsker å leve lenger.

I følge Trista Best, MPH, RD, LD på Balance One Supplements, "en fellesnevner blant mange populære frokostretter, spesielt de vi spiser på farten, er ekstremt høyt sukker og bearbeidet karbohydratinnhold, som er kjent for å føre til dårlig tarmhelse og øke aldring. "

Her er noen spesifikke frokostmatvarer som fremskynder aldringsprosessen å passe på, og for flere sunne spisetips, sørg for å sjekke ut de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Pannekaker

Shutterstock

Pannekaker er absolutt et mykt og deilig frokostalternativ, men med alt smøret, sukker, og bearbeidet mel, de er ikke så gode for helsen vår.

"Tilsatt sukker og fett i pannekaker kan føre til vektøkning, "sier Courtney D'Angelo, MS, RD, forfatter på Fit Healthy Momma, "og i tillegg til det, sukker er pro-inflammatorisk og fremmer et usunt mikrobiom, som er en vanlig oppskrift for å akselerere aldringsprosessen. "

I SLEKT: Få enda flere tips rett i innboksen din ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

2

Bacon og pølse

Shutterstock

Bacon og pølse er populære frokoststifter, men mange typer bearbeidet kjøtt har vært knyttet til akselerert aldring.

"Disse typer kjøtt inneholder vanligvis et konserveringsmiddel som kalles nitrat, "sier D'Angelo, "som har vært knyttet til en høyere risiko for kardiovaskulær sykdom."

Og ifølge Jeanette Kimszal, RDN, NLC, "en rapport publisert i British Medical Journal fant at forbruk av rødt kjøtt var forbundet med høyere dødelighet generelt."

Denne studien uttalte også at regelmessig spising av bearbeidet kjøtt også kan øke risikoen for diabetes type 2, hjerte-og karsykdommer, og visse typer kreft.

Her er en stor bivirkning av å spise bacon, Ny studie sier

3

Korn

Shutterstock

En skål med frokostblanding med din favorittmelk kan være en av de raskeste og enkleste matvarene å spise til frokost, men disse sukkerholdige pantry -elementene kan eldes raskere enn du skjønner.

"Korn designet og formulert med raffinert mel, karbohydrater, og sukker er sterkt inflammatorisk, "sier Best, "og dessverre, mengden sukker og bearbeidet natur av disse kornene bidrar til vektøkning, kronisk betennelse på lavt nivå, og dårlig tarmhelse. "

4

Bakverk

Shutterstock

Alle elsker en varm frokostbakelse som en kanelrulle, muffins, eller croissant når du trenger noe raskt og på farten. Men å konsumere disse regelmessig kan aldre deg raskere av en rekke årsaker.

"Frokostmat tilsatt sukker som bakverk, bakevarer og andre bearbeidede alternativer med sukker og glasur kan bidra til å eldes raskere fordi langvarig inntak av tilsatt sukker kan føre til vektøkning, "sier Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD forfatter av Sports Nutrition Playbook og medlem av vårt medisinske ekspertstyre. "Over tid, vektøkning kan øke risikoen for type 2 diabetes, hjertesykdom, kronisk betennelse, og andre alvorlige sykdommer. "

I følge Kimszal, å spise for mye tilsatt sukker om dagen "kan også bidra til mer fysisk aldring i huden din på grunn av dannelsen av AGEer (avanserte glycation -sluttprodukter)."

Goodson nevner også at du blir eldre raskere når du spiser mat regelmessig som inneholder mye sukker og bearbeidede karbohydrater, men lite fiber og næringsstoffer. På grunn av dette, "Det er viktig å få et fiberrikt karbohydrater og magert protein i frokosten så mye som mulig, "sier Goodson. Som en av disse 19 høyproteinfrokostene som holder deg mett.

Frokostmat å spise i stedet

Shutterstock

I følge Rachel Fine, RD -eier av To The Pointe Nutrition, "Å inkludere antiinflammatoriske matvarer i frokosten din er viktig for å lindre naturlig slitasje som oppstår i aldringsprosessen."

Så når du skal velge frokost til morgen, i stedet for å strekke seg etter frokostblandinger, pannekaker, eller en croissant, Prøv å gå for noe som egg og avokado, eller havregryn med linfrø på toppen.

"Lin er en rik kilde til lignaner , en kraftig fytokjemikalie med antioksidative egenskaper, "sier Fine, "og den inneholder også et høyt innhold av omega-3 fettsyrer, som er viktig for hjerte og hjernehelse. "

Les disse neste:

  • Den beste maten for hjernen din etter 50, Si dietister
  • Den ene frokostdrikken som senker blodtrykket ditt, Sier diettist
  • Det beste dietten for å redusere betennelse, Sier diettist