Hjem >> ernæring >> Det hemmelige peanøttsmør -trikset som absolutt vil blåse i hodet

Det hemmelige peanøttsmør -trikset som absolutt vil blåse i hodet

Hver peanøttsmør -elsker har vært der, skraper desperat i bunnen av krukken for den siste biten av deilig PB. Men hva om vi fortalte deg at det er en enkel måte å få den siste biten av peanøttsmør ut av beholderen, bruker fysikk? Dette peanøttsmør -triks , som er avhengig av sentripetalkraft, er virkelig sinnsyk.

Takk til noen bestrebelser på TikTok -brukere, dette peanøttsmør -trikset har blitt viralt under karantenen. Så hva må du gjøre for å få det gamle karet med peanøttsmør til å se perfekt kremaktig og lett å ta ut? Det er superenkelt - bare snurr peanøttsmøret rundt. Mange ganger.

Og for flere måter å holde peanøttsmøret på til den siste dråpen, pass på at du ikke lagrer peanøttsmøret ditt feil.

@ssarahhgracee Min bror fikk meg til å gjøre dette og sa at hvis det ble viralt ville han gi meg $ 500, såååå liker det plz ## fyp ♬ original lyd - butikker

Det originale trikset kommer fra TikTok -brukeren @shopsplat, hvis video har blitt sett mer enn 48, 000 ganger. Vi vet ikke hvor han hørte om dette trikset - i videoen, han sier at han "så noen gjøre det" - men vi er glade for at han delte det med verden!

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

Etter noen runder med spinning, peanøttsmøret ser virkelig perfekt virvlet ut og lett å ta.

@shopsplatDette er så kult! Se helt til slutten! ♬ original lyd - butikker

Hvis du er lei av å forsiktig prøve å dyppe skjeen eller kniven din i bunnen av peanøttsmørskrukken uten å få peanøttsmør over fingrene, du trenger dette trikset. Det fungerer ikke perfekt hver gang, men du mister ingenting ved å prøve det, enten. Og hvis det holder oss fra å kaste bort litt av det deilige pålegget, vi er alle for det.

Og nå som du vet hvordan du får hver siste dråpe med peanøttsmør, bruk den godt i en av disse 30 deilige tingene du kan lage med en krukke med peanøttsmør.