Hjem >> ernæring >> Her er hva som skjer med kroppen din når du ikke spiser frokost

Her er hva som skjer med kroppen din når du ikke spiser frokost

Fra barnehagelæreren din til å fortelle deg at det var dagens viktigste måltid til den treningspåvirkende brukeren utnytter fordelene ved å utsette morgenspising, Det er mye blandet informasjon der ute rundt rollen som frokost spiller i en sunn livsstil. Så er det faktisk ille for kroppen din når du hopper over frokosten?

Før vi la bort frokostblandingen for godt (for hvem kan til og med forestille seg et liv uten frokostblandinger eller omeletter igjen), vi gikk rett til kilden, snakker med ernæringseksperter om fordelene og ulempene ved å hoppe over frokost. Og, det vi fant kan endre morgenrutinene dine i helsens navn.

1

Det kan hjelpe vekttap.

Shutterstock

Intermitterende faste kan være et effektivt verktøy for å hjelpe til med vekttap. Det er mange forskjellige tilnærminger, hver med potensielle fordeler med fett tap. Mens hoppe over frokost ikke alltid er en del av en vellykket fasteplan, det er en vanlig måte å komme i gang.

"For noen, hoppe over frokost kan være en metode for periodisk faste som har vært knyttet til lavere betennelse og kroppsfett, "sier Lauren Popeck, RD, en registrert diettist og klinisk ernæringssjef med Orlando Health. "Hvis ønsket, Jeg anbefaler vanligvis faste metoder i korte perioder. Ofte når noen finner ut at de har truffet et platå med vekt- eller helsemål, å gjøre en variasjon i deres spisevaner eller mønster er nyttig for å tenne endring. "

2

Du kan føle deg mindre energisk.

Shutterstock

"Jeg synes alle måltider er viktige, men frokost setter sikkert tonen for dagen. Siden mat er drivstoff for kroppen, å spise frokost hjelper deg med å starte energien din, "sier registrert diettist Natalie Rizzo i New York, MS. "Hvis du hopper over frokosten, du kan ha lave energinivåer og dårlig konsentrasjon. "

Rizzo forklarte at å hoppe over frokost også er forbundet med vektøkning, høyere total BMI, og økt risiko for død av kardiovaskulær sykdom.

3

Overspising vil føles mer fristende.

Shutterstock

Ved å utsette dagens første måltid, kroppen din kan øke sultsignaler som kan føre til overspising når du bestemmer deg for å spise senere.

"Hvis en daglig sunn frokost er en del av livet ditt, du er mye mindre sannsynlig å overspise senere på dagen og mer sannsynlig å gå ned i vekt og deretter opprettholde vekten din, "sier Laura Burak, MS, RD, CDN.

Hun forklarte:Når du hopper over frokost, du pleier å gjøre opp for de tapte kaloriene eller energien om natten når du egentlig ikke trenger dem lenger.

4

Du bør spore makroene dine.

Shutterstock

Hvis du bestemmer deg for at hoppe over frokost er det riktige valget for deg, Det er viktig at du fortsatt tar hensyn til hvilken ernæring du får resten av dagen. Det du bestemmer deg for å bryte fasten med kan være like viktig som å bestemme deg for å faste i det hele tatt.

"Som jeg foreslår i ethvert måltid, det er veldig viktig fysiologisk å koble høyere fiberkarbohydrater med protein og fett, "Burak sier." Denne makronæringsstoff -trioen klarer blodsukkeret godt og bidrar til å forhindre suget senere på dagen. "

Hun foreslår et stykke fullkornsskål med naturlig peanøttsmør og noen bær, egg med avokado moset på brød, eller gresk yoghurt med nøtter og frukt.

5

Ikke spis hvis du ikke er sulten.

Shutterstock

Den mest overbevisende grunnen til ikke å spise frokost er hvis du rett og slett ikke er sulten, Sier Popeck. Selv om det er fordeler med å spise kort tid etter å ha våknet, de oppveier ikke ulempene med å tvinge deg til å spise når du ikke vil.

"Lytt til kroppen din og se om det å hoppe over frokost har negative helsekonsekvenser som mangel på energi, vektøkning eller manglende viktige næringsstoffer, "sier Popeck.

Hvis du bestemmer deg for å hoppe over frokosten, Popeck foreslår å begrense fett og sukker, vanligvis funnet i drikkevarer, bearbeidet mat, og hurtigmat senere på dagen.

6

Den beste måten å unngå cravings er ved å spise en balansert frokost.

Shutterstock

Hvis alternativene dine er usunn frokost eller ingen frokost i det hele tatt, Å sitte ute kan være ditt beste alternativ, Burak sier. Men det er fortsatt langt fra ideelt.

"Sammenlign å tørke ned en sukkerholdig smultring mot å nyte et protein og hjertesunt måltid med egg og avokado toast, "sier Burak." Den eneste smultringen kan gjøre ting verre enn å hoppe over frokosten helt, så sørg for å velge sunne valg også. "

I stedet, velg å spise frokost innen en time eller to etter å ha våknet for å starte den metabolske motoren. Se etter sunt, enkle oppskrifter for frokost som kan gjøre det enkelt å innlemme morgenmat i din livsstil.

"Ikke glem smoothies også, som er populære for alle som liker en bærbar næringsrik shake om morgenen. Bland en kombinasjon av proteinrik yoghurt, nøtter eller frø med frukt, greener og en melk etter eget valg, og du har et velsmakende måltid i en kopp! "sier Burak." Jeg antar at det er trygt å kalle meg en smoothie -ekspert på dette tidspunktet siden jeg nettopp ga ut en ny bok Slank ned med Smoothies , med 100 sunne yummy oppskrifter. "

7

Finn det som fungerer for deg.

Shutterstock

Alle er forskjellige. For noen, periodisk faste ved å hoppe over frokost kan hjelpe med vekttap og føle seg frisk. For andre, det kan føre til overspenning og et uønsket forhold til mat.

"Hvis du elsker frokost og tar sunne valg, så er det flott, "Sa Burak." Hvis du ikke liker å spise det, bare pass på at det ikke slår tilbake og blir til overflødige kalorier senere på dagen. "

For flere sunne spisetips, sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev.