Hjem >> ernæring >> 13 Genius Ice Cube Tray Hacks That Blow Your Mind

13 Genius Ice Cube Tray Hacks That Blow Your Mind

Når du tenker på et isterningbrett, vi vil, Konseptet med å lage is for å komme inn i drinkene dine er alt du tenker på. Derimot, din hendige, gjenbrukbar terningmaker kan brukes til så mange flere hacks enn bare å kjøle ned vann.

"Frysing av ting på denne måten i et isterningbrett er en fin måte å bruke rester av biter og bobber på og dele dem for fremtiden. Du kan la terningene fryse fast, minst over natten, deretter dukker du dem ut og oppbevarer dem i en glidelåspose hvis du vil bruke brettet ditt til noe annet, "sier Hannah Crowley, administrerende redaktør for smaksprøver og tester ved America's Test Kitchen i Brookline, Massachusetts.

Så ja, det er tonnevis av isterningbretthack at du kan bli overrasket over å avdekke hvor mye disse brettene kan gjøre! Prøv disse 13 triksene for å få mest mulig ut av isterningbrettet ditt og lage mat fylt med smak på et blunk. Og for flere hacks, ikke gå glipp av disse 52 livsforandrende kjøkkenhackene som får deg til å kose deg igjen.

1

Chill kaffe uten å vanne den ned

Shutterstock

"Avkjøling av kaffe med vanlige isbiter kan føre til et avvannet produkt. Ved å fryse brygget kaffe i isterningbrett kan du legge til" is, 'men mens det smelter, det er en kontinuerlig dose kaffe, "sier Chanel Hayes, sjef ved Auguste Escoffier School of Culinary Arts.

Hvis du foretrekker kaffen med en skvett meieri, fryse melketerninger, foreslår Burt Cho, kokk på Katsuya i Hollywood, California.

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

2

Bevar rester av vin

Shutterstock

Har du noen bonus Beaujolais? Hell den i små porsjoner for enkel tilgang senere.

"Jeg liker å lagre vin i et isbitbrett, "Crowley sier." Det er en god måte å bruke opp den siste biten av en flaske, spesielt etter en fest, og så har jeg noen neste gang jeg vil lage en pansesaus eller litt suppe. På den måten trenger jeg ikke bruke det jeg drikker den kvelden! "

I SLEKT: Din ultimate restaurant og supermarked overlevelsesguide er her!

3

Lagre lager

Shutterstock

Hvis du har prøvd å putre en gryte med hjemmelaget kjøttkraft eller buljong, du vil få mest mulig ut av det, og det er der isterningbrettet kommer inn.

"Jeg liker å lage en stor mengde lager og lagre restene i isbrett. Dette lar deg velge mengden du trenger, så du trenger ikke tine store porsjoner, "Sier Hayes.

I SLEKT: Denne 7-dagers smoothie-dietten hjelper deg med å miste de siste kiloene.

4

Forleng levetiden til urter

Shutterstock

Oppbevar urter i buljong, smeltet smør, eller olje - mulighetene er virkelig uendelige! Skjær urter i terninger og dekk til med litt flytende stoff, frys deretter for å bevare sommerens beste å bruke hele året. Prøv urteterningene smeltet i supper, sauser, eller stekt pommes frites, eller bare smelte en klapp på toppen av en grillet biff.

5

Baby din DIY babymat

Shutterstock

I stedet for å ta en krukke, tine et par terninger.

"Jeg liker å lage barnets mat - og å vite at den er laget fra bunnen av med ferske ingredienser, "Sier Hayes. Hun bruker en dag på å tilberede noen forskjellige ting (for eksempel søte poteter, squash, og gulrøtter), purér dem, og frys deretter hver i et eget isterningbrett.

"Denne måten, barnet mitt kan ha en rekke ting på en dag, og de er alle raske til å varme opp, " hun sier.

Og når du ikke har tid til å lage det hjemmelaget, her er de beste babymatmerker å kjøpe, Ifølge ernæringseksperter.

6

Få mest mulig ut av frukt

Shutterstock

Bær og bananer kan bli dårlige før du vet ordet av det, så å fryse dem i terninger er en måte å få dem til å vare mye lenger enn de vanligvis ville gjort.

"Puré og frys frisk frukt på sitt beste, Prøv dem deretter som en erstatning for kjøpt frossen frukt til smoothies, "Sier Hayes.

Eller, du kan helle de siste gramene av din 100% fruktjuice i et brett og fryse den for senere å bruke dem til å smelte på seltere eller cocktailer med fargerike, smakfulle terninger.

7

Bygg bedre kjernemelkpannekaker

Shutterstock

En typisk oppskrift på hjemmelaget pannekake krever omtrent 1/3 kopp kjernemelk. Synd det kommer ofte i halv gallon beholdere, Ikke sant? Løsningen:Fyll en unse brønner to tredjedeler av veien full med resten av flasken kjernemelk, Tin deretter fire terninger for å bygge røre til en ny kort bunke når som helst.

Og mens du lager flapjacks, sjekk ut disse 13 vanlige pannekakefeilene - og hvordan du fikser dem.

8

Ikke kast bort eggehviter

Shutterstock

Bruk eggeplommer til vaniljesaus, iskrem, eller hollandaise? Bevar de hvite en dag til ved å fylle hver isbit godt med en hvit. Deretter, du kan tine så mange du trenger til oppskriften i kjøleskapet over natten og bruke dem til å legge til et proteinboost på menyen.

Bruk eggehviter som "lim" for krydder på kandiserte nøtter, kombinere dem med hele egg for å få en stekepanne sammen, eller kryp dem med rester av grønnsaker og proteiner.

9

Bygg en bedre (stivere) bourbon -drink

Shutterstock

Kaller alle cocktailentusiaster:Lager på større eller sfæriske isterningbrett.

"En iskule er bedre enn en terning fordi det mindre overflatearealet som utsettes for den varme væsken, jo saktere isen vil smelte. En iskule vil smelte litt saktere enn en isbit, slik at du kan slappe av drikken uten å fortynne den raskt, "sier Mario Segura, kokk på Umami Burger i Los Angeles, California.

10

Lag krystallklare cocktailkjølere

Shutterstock

Hvis du vil at isen din skal være like klar og kul som din favoritt cocktailbar, Prøv Crowleys triks.

"Restaurantisen er boblefri hvis den kommer fra kommersielle ismaskiner som har rensere og fryser vannet veldig fort, "sier hun." Du kan lage like skarpe terninger hjemme ved å koke destillert vann og fryse det ned-du trenger ikke avkjøles først. Dette skaper klar is, som alle de flotte barene serverer nå, og den klare isen forblir faktisk frossen lenger enn vanlig is, gjør den perfekt til cocktailer. "

11

Chill karamelliserte løk

Shutterstock

Litt sprøtt, litt søtt, litt syrlig - karamelliserte løk gir supper en deilig smak, sauser, og pasta. Det vi ikke er så vill om er de 45 minuttene det tar å få dem frodig jammy. Heldigvis, de fryser helt fint hvis du pakker dem tett i isbitbrønner - ingen andre ingredienser kreves. Karamelliser flere løk på en gang, oppbevar deretter i en pose med glidelås (med så mye luft presset ut som mulig) i fryseren i opptil tre måneder.

12

Lag raske jordbær med sjokolade

Shutterstock

Bakeri-kjøpt sjokolade-dekket jordbær kan koste opptil $ 3 hver. Prøv dette isterningbrettet for å spare penger.

Kombiner to kopper sjokoladeflis med to spiseskjeer kokosnøttolje og mikrobølgeovn med 45 sekunders mellomrom med 50% effekt til det er smeltet, omrøring mellom hvert skift.

Fyll hver av de 12 isbitbrønnene litt over halvfulle med sjokoladeblandingen, trykk deretter på et helt jordbær, stammesiden opp, på toppen for å belegge de fleste sidene av bæret.

Frys til sjokoladen er fast, deretter pop dem ut og grave inn.

1. 3

Gjør H2O lykkeligere med tilført is

Shutterstock

Kle opp den daglige dosen vann med noen terninger.

"Frys sitrusjuice og skall, friske bær, eller til og med spiselige blomster i vann for å gjøre drikken din litt finere, "Sier Hayes. Hvem elsker ikke en daglig dose med spa -vann, ingen flukt nødvendig?

For mer, sjekk ut disse 108 mest populære brusene rangert etter hvor giftige de er.