Hjem >> ernæring >> 7 sunne lunsjvaner for flat mage

7 sunne lunsjvaner for flat mage

Vi vet alle hvor viktig det er å starte dagen riktig - spesielt ved å følge disse frokostvanene. Men hvis du ikke er forsiktig, du kan enkelt spore resten av dagen ved å ikke lage sunne lunsjvaner også. En magefylling, sunn lunsj kan ikke bare få kroppen til å føle seg bra, men vil også gi deg energi resten av dagen. Plus, det kan til og med hindre deg i å snakke uendelig senere fordi du føler deg sulten etter å ha spist en ikke-så mettende lunsj.

Trikset er å velge varer til få deg til å føle deg mett , ikke ting som bare lar deg føle deg sulten. Dette er grunnen til at vi snakket med registrerte diettister for å sette noen sunne lunsjvaner vi alle kan følge som vil bidra til å holde dagene våre - og våre helsemål - på sporet. Her er hva du skal gjøre, og for flere sunne spisetips, sørg for å sjekke ut 21 beste sunne matlagingshacks noensinne.

1

Lag noe raskt med rester.

Shutterstock

"Planlegg deg fremover og vær realistisk med deg selv, "sier Katherine Kimber, RD. "Har du virkelig tid til å lage og/eller tilberede det deilige måltidet fra bunnen av på midten av dagen? Eller må du være mer realistisk og ha rester klare som du kan suse i mikrobølgeovnen i to minutter? Hvis du ' er ikke noen som liker rester, ha litt lett å spise som en sandwich, egg med toast og tomater, omelett, eller suppe kan være nyttig. Det viktigste er å tenke fremover og lage en plan, så når sulten melder seg, du kan ære det. "

Her er 13 kokkgodkjente måter å bruke restene dine som vil blåse tankene dine.

2

Målet er å legge til farger på tallerkenen din.

Shutterstock

Å legge til farge i måltidene dine sikrer at du får en rekke vitaminer og mineraler fra måltidene dine, spesielt kostfiber som kan hjelpe deg til å føle deg mett. Lisa Young, PhD, RDN, og forfatter av Endelig full, Til slutt Slank, sier en enkel måte å gjøre dette på er å nyte en sunn salat eller til og med en fruktsalat. Du kan til og med piske opp en av disse 35+ sunne salatoppskriftene.

3

Ikke spar på karbohydrater.

Shutterstock

"Karbohydrater er kroppens første energikilde, og en lunsj uten eller veldig lav i dem vil definitivt få deg til å lete etter snacks for nedgangen i 15:00, "sier Maggie Michalczyk, RDN og grunnlegger av OnceUponAPumpkinRD.com, som nylig publiserte The Great Big Pumpkin Cookbook . "Salater kan være et godt lunsjalternativ. Men de fleste er ganske lavkarbo og gir deg sulten kort tid etter å ha spist dem. Jeg sier gjør det til en kornskål i stedet. Et gammelt korn som quinoa er en god kilde til plantebasert protein, fiber, og B -vitaminer. "

Usikker på hvilke karbohydrater du skal ha? Her er de mest undervurderte karbohydrater for vekttap.

4

Tilsett sunt fett.

Shutterstock

"Kilder til sunt fett som avokado, mandler, og olivenolje gir alle måltider mer metthet, "sier Michalczyk." Pluss sunt fett som disse hjelper kroppen vår til å absorbere mer fettløselige vitaminer (A, D, E, og K). Så hvis du har en salat med grønnsaker som inneholder vitamin A, og E, og K det er flott å legge til en kilde til fett. Dette er også grunnen til at du velger en fettfri eller fettfattig salatdressing-du vil at disse fettene skal hjelpe deg med å bli fyldigere og få mer ut av maten! "

5

Se på porsjonene dine.

Shutterstock

Young foreslår at du teller ut porsjonene dine når du tilbereder måltider. For eksempel, å ha en porsjon sunt fett er bra, men det er viktig å måle, slik at du ikke går for langt på kalorier! Å ha en spiseskje olivenolje eller 1/3 av en avokado vil gjøre det.

Her er 18 enkle måter å kontrollere porsjonsstørrelsene på.

6

Ha alltid et sunt protein.

Shutterstock

Det er nok studier og bevis for at det å spise en diett rik på gode, magre proteiner er flott for å føle seg mett hele dagen - og Young er enig. Hun sier at det å legge til ting som kylling, fisk, bønner, egg, eller nøtter kan bidra til å øke proteinet i lunsjen din uten å gå helt over bord på kalorier.

7

Ta deg tid til å spise lunsj.

Shutterstock

"En av de viktigste sunne lunsjvanene er å faktisk planlegge en tid å spise, "sier Kimber." Det kan være lett å la dagen løpe unna, og før du vet ordet av det, hånet du en sandwich to minutter før en samtale eller mens du svarer på en e -post. Det er ingen skam i dette, vi gjør det alle til tider. Derimot, det pleier ikke å være en tilfredsstillende måte å spise på. Hjernen vår har heller ikke hatt tid til å registrere at vi har spist, og vi kan finne oss selv på jakt etter mer mat for å få den tilfredsstillelsesfaktoren, 'selv når vi faktisk er mett.'

Stil lurte på hva jeg skulle lage til lunsj? Her er 17 sunneste WFH -lunsjer, Ifølge en ernæringsfysiolog.