Hjem >> ernæring >> 17 store måter du lager et feilaktig kalkun

17 store måter du lager et feilaktig kalkun

Arrangerer du Thanksgiving for husstanden din i år? Mens du velger menyen og lager noen deilige Thanksgiving -sider, kan det være morsomt, steking av en full kalkun for en mengde kan være ganske skremmende. Derfor tappet vi på Jasmine Shea, ernæringskonsulent for Bubs Naturals og grunnlegger av din middag er planlagt, å dele litt av hennes kunnskap om kalkunfeil du kan gjøre mens du lager mat i år. Mellom å kjøpe kalkun, rengjør det, og lage den, vi har ganske mange tips og triks for å sikre at årets kalkun er den beste ennå!

Så hvis du lager denne Thanksgiving, sørg for å unngå disse kalkunfeil .

Og for mer, sjekk ut disse 15 klassiske amerikanske desserter som fortjener et comeback.

1

Feil:Vask kalkunen før du lager mat

Shutterstock

En vanlig misforståelse er at skylling av rå kalkun vil fjerne de skadelige bakteriene som kan forårsake matforgiftning, men det motsatte er sant. Hvis du skyller kalkunen, risikerer du forurensning fordi du vasker den kan føre til at bakteriene sprer seg over kjøkkenet ditt. USDA oppfordrer alle til å vaske hendene grundig i minst 20 sekunder før og etter håndtering av en kalkun. Plus, den eneste virkelige måten å drepe bakterier på er å lage mat til riktig indre temperatur.

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

2

Feil:Tining av kalkunen på disken

Shutterstock

En av de største feilene du kan gjøre for å kompromittere sikkerheten til kalkunen din er å la den tine på disken. Et romtemperaturmiljø er en ideell grobunn for stygge bakterier som kan gjøre deg (og alle dine gjester) skikkelig syk.

3

Feil:Tine kalkunen i vann

Shutterstock

Hvis du bestemmer deg for å tine kalkunen i en bolle med vann i stedet for i kjøleskapet, sørg for å bytte vann hvert 30. minutt. CDC sier at dette er nødvendig for å holde kalkunen på en sikker temperatur og for å unngå at farlige bakterier utvikler seg.

4

Feil:Å holde kalkunen ute i mer enn to timer

Shutterstock

Dette er sannsynligvis en av de viktigste kalkunfeilene for å huske denne Thanksgiving. To-timers-merket er når CDC sier at du har passert sikkerhetsgrensen. Det er best å ta feil på siden av forsiktighet og gå videre og kjøpe en ny kalkun hvis du la den stå ute på disken (eller enda verre, i bilen) i 2 timer eller mer.

5

Feil:Kjøpe en fersk kalkun (med mindre du kan lage den med en gang)

Shutterstock

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en fersk kalkun fra din lokale slakter, kjøttleverandør, eller dagligvare, vær sikker på at du angir kjøpsdatoen slik at den passer med dine Thanksgiving -middagsplaner. Du vil umiddelbart koke kalkunen hvis den er kjøpt fersk. Det lengste du bør la en fersk kalkun slappe av i kjøleskapet er 1-2 dager før den er stekt, ifølge USDA Food Safety and Inspection Service.

6

Feil:Kjøpe en ferdig injisert eller forhåndsbastet kalkun

Shutterstock

Selv om en ferdig kalket kalkun kan virke fristende, ikke kast bort tid og penger. Det tar krydder- og smaksdelen ut av din kontroll, som du aldri vil. I følge Southern Living , ingrediensene som brukes i denne prosessen kan få kalkunen til å smake for salt, eller teksturen kan være svampete. Ikke akkurat hva gjestene dine forventer når de tar den første biten, Ikke sant?

7

Feil:Tilberedning av ferdigfylte kalkuner

Shutterstock

En gang til, bare fordi kalkunen er ferdigfylt betyr ikke at det er det beste valget. I følge Southern Living , ferdigfylte kalkuner kan utgjøre en matsikkerhetsrisiko fordi det er en sjanse for at kalkunen ikke ble håndtert skikkelig når den var fylt, fører til mulige bakterier i kalkunen eller fylling.

8

Feil:Tilsetning av for mye salt

Shutterstock

På den andre siden, du kan ha for mye av det gode:salt, det er. Ifølge Shea, kalkunen din kan bli ferdigsaltet, så vær lett med saltristen før du steker den.

"Husk at mange kjøpte kalkuner har blitt pre-saltet. Dette betyr at de har dynket i et saltbad og kan trenge mindre salt enn du tror, så ikke legg for mye på en gang, "sier Shea.

9

Feil:Med utsikt over huden

Shutterstock

Fylling av fuglen er en ting, men hvis du ikke fyller huden også, du gjør enkelt en av de deiligste kalkunfeilene av dem alle. Ifølge Shea, kalkunhuden er et av de beste stedene å låse smak i kalkunen.

"Kalkunens hud er et flott sted å fange smaker. Når du forbereder kalkunen, løft skallet opp og legg smørskiver mot kjøttet. Smøret trekker inn i kalkunkjøttet, etterlater fuglen ekstra smakfull, "sier Shea.

10

Feil:Overfylling av kalkunen

Shutterstock

Å fylle kalkunen med tradisjonell fylling kan være et godt alternativ, men ikke legg til for mye. Du kan ende opp med å tørke kalkunen fordi brødet i fyllingen kan tørke ut kjøttet.

11

Feil:Gjør fyllingen for tidlig

Shutterstock

Av hensyn til matsikkerhet, det er ikke en god idé å lage fyllet på forhånd. I henhold til CDC, det er best å blande fyllet ditt rett før du løst putter det i kalkunen.

12

Feil:Kontrollerer ikke den indre temperaturen med et kjøtttermometer

Shutterstock

Dette er uten tvil det viktigste du kan gjøre for å kontrollere at kalkunen din er ferdig og trygg for deg og dine gjester å spise. Den interne temperaturen du leter etter er 165 grader Fahrenheit, så sørg for at du har et kjøtttermometer.

1. 3

Feil:Å være redd for å grille kalkunen

Shutterstock

Hvis du er så heldig å ha godt vær (og en grill) på Thanksgiving, hvorfor ikke grille fuglen? Å grille en ølburkalkun er en av de mange kreative kalkunideene du kan prøve denne takksigelsen. Plus, en ølburk er en så praktisk hend!

14

Feil:Ikke forandre ting

Shutterstock

Hvis du er en fan av krydret chili, Prøv å legge dem til kalkunen din for et uventet sterkt spark.

15

Feil:Carving kalkunen så snart den kommer ut av ovnen

Shutterstock

Så spent som du vil smake på kalkunen etter at stekeluktene har fylt huset ditt, ikke kutt i det med en gang. I følge proffkokken Daniel Angerer fra New York Citys Hu Kitchen, å la kalkunen hvile i minst 15 minutter, vil gi saften en sjanse til å fordele seg gjennom kjøttet.

I SLEKT: Den enkle måten å lage sunnere komfortmat.

16

Feil:Hoppe over sausen

Shutterstock

Du kan se saus som en ettertanke etter å ha laget kalkunen, men ikke undervurder viktigheten av det. Du kommer til å dekke kjøttet i det, så det er en god idé å ta det like alvorlig som selve fuglen.

Og hva du enn gjør, ikke kjøp en sausblanding! Du har allerede slitt med å forberede deg, steking, og, la oss innse det, babyer kalkunen din. Ikke ødelegge det med en mindre enn fantastisk sausblanding fra pakken. I tillegg, steking av kalkunen gir deg allerede noen perfekte ingredienser fra sausen, slik at du kan lage en lett hjemmelaget saus.

17

Feil:Sparer ikke kalkunrester

Shutterstock

Hvis du er så heldig å ha litt kalkun igjen (eller kanskje du har mer enn du vet hva du skal gjøre med), vet du at det finnes alternativer utenfor kalkunsmørbrødet. Prøv en av disse smarte Thanksgiving -restene.

For mer, sjekk ut disse 108 mest populære brusene rangert etter hvor giftige de er.