Hjem >> ernæring >> FDA vil slutte å regulere en populær salatdressing,

FDA vil slutte å regulere en populær salatdressing,

Sier Ny rapport

FDA ønsker å slutte å regulere en av de mest klassiske, men tilsynelatende undervurderte salatdressingene du kan finne i matbutikken:Fransk dressing.

Etter flere tiår med revisjon av reglene som dikterer den tykke og syrlige dressingens identitet, det føderale byrået kunngjorde fredag ​​at det ville oppheve identitetsstandardene for krydderet. På forespørsel fra Foreningen for dressinger og sauser (ja, det er en ekte ting), FDA sletter i hovedsak den obligatoriske listen over ingredienser som må inkluderes i fransk dressing. (Relatert:8 dagligvarer som snart kan være mangelfulle.)

"Standarden synes ikke nødvendig for å sikre at produktet oppfyller forbrukernes forventninger, "sa byrået i en uttalelse." FDA har foreløpig konkludert med at det ikke lenger er nødvendig å fremme ærlig og rettferdig handel i forbrukernes interesse og kan begrense fleksibiliteten for innovasjon. "

Grunnlaget for fransk dressing - som ikke er fransk i det hele tatt, men en amerikansk stift - må lages med eddik, olje, og sitron eller lime, før andre ingredienser som tomatpuré og paprika kan tilsettes for smak, i henhold til FDAs standarder. Den må også inneholde 35% vegetabilsk olje.

Byrået sa at det revurderte sine tidligere kjennelser om fransk dressing som en del av sin ernæringsinnovasjonsstrategi, ment å "modernisere matstandarder for å opprettholde produkternes grunnleggende natur og ernæringsintegritet, samtidig som industrien gir fleksibilitet for innovasjon for å produsere mer sunne matvarer."

Derimot, New York Times intervjuet Marion Nestle, en professor emerita i ernæring, matstudier, og folkehelse ved New York University, hvem forklarte hva er sannsynlig motivasjonen bak administrasjonens brå endring.

"De vil gjøre det fordi de vil ha mindre fett enn det som er i identitetsstandarden, og de vil legge mer søppel i det, "sa hun." Og deres argument er at alle vet hva disse tingene er, og alle vet hva de kjøper. "(Relatert:FDA under brann for ikke å regulere tusenvis av kjemikalier i maten din.)

Nå, du lurer sannsynligvis på hvordan denne endringen vil påvirke deg. Svaret? Det er en stor sannsynlighet for at du ikke engang vil merke forskjellen i den franske dressingens smak, selv om ernæringspanelet blir dårligere.

Som Clare Gordon Bettencourt, en ph.d. kandidat i mathistorie ved University of California, Irvine, sagt til NYT , "Jeg vet ikke at det vil endre handleopplevelsen eksponensielt fordi så få forbrukere vet om standardene til å begynne med og bruker dem som en måte å vurdere matvalg."

Ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste dagligvare- og mattrygghetsnyhetene levert rett i innboksen din.