Hjem >> ernæring >> Hva skjer med kroppen din når du spiser for mye Chick-Fil-A

Hva skjer med kroppen din når du spiser for mye Chick-Fil-A

Hvis du ikke kan få Chick-fil-As sprø kyllingesmørbrød eller berømte pommes frites av tankene dine når det er tid for et jukse-måltid, du er ikke alene. I følge American Customer Satisfaction Index (ASCI), Chick-fil-A har tjent toppkarakter for kundetilfredshet de siste seks årene, slo ut dusinvis av andre hurtigmatskjeder for tittelen. Derimot, mens en og annen fastfood -overbærenhet kan ha sin plass, hvis du spiser Chick-fil-A for ofte, Det kan ha alvorlige konsekvenser for helsen din hvis du spiser for mye Chick-Fil-A samtidig.

Les videre for å finne ut hva som kan skje hvis du hengir deg til denne populære kjeden for ofte, og for flere fastfood -nyheter, McDonald's gjør disse 8 store oppgraderingene.

1

Du kan gå opp i vekt.

Shutterstock

Å spise for mye mat kan føre til vektøkning, men hurtigmat som Chick-fil-A kan pakke disse kiloene raskere enn et måltid du ville lage hjemme.

"Hvis du spiser mye Chick-fil-A, du kan oppleve vektøkning. Dette er fordi oljen som brukes til å steke kyllingen og pommes frites er like høy i mettet fett som alle andre restauranter, "sier Trista Best, RD, en diettist på Balance One Supplements. Faktisk, mange av kjedens måltider inneholder et overraskende antall kalorier - bare en Hash Brown Scramble Burrito pakker 700 kalorier, mer enn en tredjedel av kaloriene de fleste bør spise på en dag.

RELATERT:Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

2

Kroppen din kan oppleve betennelse.

iStock

Hvis du vil lette den kroniske betennelsen i kroppen din-en tilstand som kan føre til alt fra diabetes til hjertesykdom til for tidlig død-kan det være lurt å moderere inntaket av Chick-fil-A.

"Du vil oppleve betennelse og smerte hvis du spiser for mye Chick-fil-A, "sier Best." Dette avhenger av hvilke varer du bruker, men for de som er laget med raffinerte karbohydrater og inflammatoriske ingredienser, dette kan skje. "

3

Blodtrykket ditt kan stige.

Shutterstock

Hvis du vil kontrollere blodtrykket ditt, Du vil sannsynligvis vurdere å gjøre Chick-fil-A til noen ganger mat fremfor en daglig godbit.

Wendy Hoffman , RDN, MS, CDER, sier at det er spesielt viktig å være oppmerksom på sausene med Chick-fil-A-bestillingen din-du kan spise mer salt i kostholdet ditt enn du hadde regnet med.

"Grillsausen kan tilsette en dags natrium med mer enn 1500 milligram natrium i en 8 oz. Beholder, "Advarer Hoffman.

Og hvis du vil få blodtrykket til et sunnere område, sjekk ut de 20 sunneste matvarene som senker blodtrykket.

4

Du kan spise mer sukker enn du hadde regnet med.

Shutterstock

Selv om du ikke bestiller dessertmenyen til Chick-fil-A, Du får kanskje mer sukker enn du hadde forventet med måltidet. Ifølge American Heart Association, kvinner bør ikke innta mer enn 25 gram sukker om dagen, og menn bør ikke innta mer enn 36 gram. Derimot, mange av Chick-fil-A's salte retter kan få deg til det antallet på kort tid.

En Chick-fil-A Grillet kyllingsandwich pakker 9 gram sukker, og å legge til en side av polynesisk dipping saus legger til ytterligere 12 gram sukker i bestillingen. Ha i en bolle med kylling tortillasuppe, som har 4 gram sukker, og du kan møte din RDA for sukker i et enkelt måltid.

Hvis du vil ta sunnere valg neste gang du får et fastfoodbehov, sjekk vår rangering av de beste og verste matvarene på Chick-fil-A.