Hjem >> ernæring >> De 10 beste matvarene som hjelper deg med å flate magen din

De 10 beste matvarene som hjelper deg med å flate magen din

Hvis du er fokusert på å endelig få den flate magen, vi hilser deg, siden det ikke er lett å holde seg til treningsmålene dine. Det krever utholdenhet! Men uansett hvor mange crunches du måtte gjøre, det har noe å si hva du legger også inn i kroppen din. Og det er faktisk mange matvarer du kanskje ikke engang skjønner vil hjelpe deg med å få den flate magen du jager etter.

Vi rundet den ultimate listen over matvarer du vil legge til i kostholdet ditt ASAP, som det er bevist at de hjelper til med å flate magen din. Og hvis du virkelig er fokusert på å gjøre alt du kan for å holde deg på sporet, sørg for å sjekke ut disse 15 undervurderte tipsene for vekttap som faktisk fungerer.

1

Avokado

Shutterstock

Ja, avokado har fett, men de er fettene du vil ha. De er fulle av enumettet fett, som holder deg mett og forhindrer at magefett dannes. En studie i Nutrition Journal fant faktisk ut at deltakere som spiste en halv avokado med måltidet, var mindre sannsynlig å spise eller spise etterpå. Plus, en annen studie viste at de som spiste avokado over tid hadde en normal vekt og hadde mindre sannsynlighet for å ha overvekt. Det holder deg mett og hjelper deg med å holde deg unna kiloene - kan ikke slå det!

2

Kirsebær

Shutterstock

På tide å begynne å fylle på kirsebær. Frukten har vist seg å bidra til å redusere magefett, ifølge en studie i Journal of Medicinal Foods . Bare pass på at du ikke spiser Maraschino -kirsebær!

3

Kanel

Shutterstock

Hvis du er fan av å tilsette kanel i havregrynene, da vil du bli glad for å se krydderet på denne listen. Hovedingrediensen i kanel som gir den den distinkte smaken er cinnamaldehyd, som sies å ha en slankende effekt. En studie i American Journal of Clinical Nutrition fant til og med funnet ut at kanel bidrar til å redusere insulinsekresjon, noe som betyr at det forhindrer sukker i å bli lagret som fett.

Leter du etter flere nyttige tips? Sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

4

Søtpotet

Shutterstock

Søte poteter har karotenoider, som er antioksidanter som bidrar til å stabilisere blodsukkernivået og senke insulinresistensen. Så hva betyr det for abs? Vi vil, denne prosessen stopper i utgangspunktet kalorier fra å konvertere til magefett.

5

Egg

Shutterstock

Det er ingen hemmelighet at egg er fullpakket med proteiner, men du vil også sørge for at du spiser den eggeplommen. Eggeplomme har kolin, et næringsstoff som hjelper til med å forbrenne fett, og en studie fant at kolintilskudd bidro til redusert BMI. Det er en av grunnene til at egg kan være ditt hemmelige vekttapvåpen!

6

gresk yogurt

Shutterstock

Ikke alle yoghurt er like, som noen faktisk er veldig kaloriholdige, sukkerbomber. Men hvis du går med vanlig gresk yoghurt, du er på rett spor. Ifølge en studie, forskere fant at når protein blir fordøyd, fenylalanin, en aminosyre, faktisk utløser hormoner som reduserer appetitten. Og dette, i sin tur, kan føre til vekttap. Gresk yoghurt har ikke bare rikelig med muskelbyggende protein og tarmvennlige probiotika, men forskere fant også at tilsetning av lite sukker, yoghurt-snacks med mye proteiner i kostholdet ditt kan øke stoffskiftet og minimere sult.

7

Blåbær

Shutterstock

Hvis antioksidantrike blåbær ikke er din daglige frukt, Du vil kanskje begynne å legge dem til blandingen. Se, en studie i Journal of Medicinal Food fant ut at blåbær kan redusere magefett, sammen med og total kroppsvekt. De er perfekte å legge til litt gresk yoghurt, også.

8

Laks

Shutterstock

Villfanget laks er full av omega-3 fettsyrer, som hjelper mot betennelse og hjelper deg med å bli kvitt det uønskede magefettet. Det sunne fettet i laks øker nivået av adiponectin, et hormon som brenner fett.

9

Bananer

Shutterstock

Hvis du finner ut at du er oppblåst ofte, det forhindrer tydeligvis at magen din blir, vi vil, flat. En mat å spise som hjelper til med å slå oppblåsthet er bananer. En studie fant at kvinner som spiste en banan to ganger om dagen før måltider i to måneder reduserte oppblåstheten med 50%. Se, bananer er kjent for å inneholde mye kalium, som hjelper med oppblåsthet.

10

Chili Peppers

Shutterstock

Klar til å tilsette litt krydder i kostholdet ditt? Chilipepper inneholder capsaicin, hovedforbindelsen som gjør paprikaen krydret. Capsaicin er det som hjelper til med å få fart på magetap, som gjør chilipepper ideell for å hjelpe til med vekttap.