Hjem >> ernæring >> Den minst favoritt kjøkkenoppgaven

Den minst favoritt kjøkkenoppgaven

Ah, vårrengjøring. Tanken på å ha et skinnende rent hjem er alltid tiltalende. Men virkeligheten med å skrubbe kjøkkenet ditt, baderom, og alt i mellom vekker nok ikke glede. Og under pandemien, når de fleste av oss bruker mye mer tid hjemme enn før, det siste du vil gjøre er å bruke timer på rengjøring.

Med det i tankene, Det tyske tørketrommelfirmaet Miele analyserte Twitter-data for å se hvilke husarbeid folk hater mest, så vel som hvilke de ikke har noe imot å gjøre kommer til våren. Selskapet så på mer enn 11, 000 tweets og vurdert dem på en score fra 0 til 100, med 0 som noterer de mest "negative" tweets, og dermed, de mest hatede gjøremålene.

Noen av funnene er ikke en total overraskelse - dekorere, for eksempel, var den "mest elskede" plikten på listen. Hvem liker ikke å endre husholdningens innredning for å passe til sesongen? Andre på den mest elskede listen var "fylle oppvaskmaskinen"; Det er bare noe så tilfredsstillende med å vite at en maskin vil gjøre det harde arbeidet for deg. Men hvis du er nysgjerrig på hvilke plikter folk hater mest, Fortsett å lese.

Og for flere måter å få et forsprang på vårrengjøringen, ikke gå glipp av disse 50 beste kjøkkenrengjøringstipsene akkurat nå.

Å vaske opp er en universelt avskyelig oppgave

Det er bare noe så slitsomt med å slå på varmtvannet og skrubbe panner. Oppvask toppet listen over minst favoritt gjøremål, ifølge Mieles forskning. Så hvis du noen gang har tenkt på hvor mye du hater å vaske opp mens du rydder opp etter et hjemmelaget måltid, du er langt fra alene.

I SLEKT: Din ultimate restaurant og supermarked overlevelsesguide er her!

Selv oppgaver som støv og rengjøring av takrenner hadde en høyere "sentimentalitetspoengsum" enn oppvask. Det virker som om folk vil gjøre stort sett alle andre "vårrengjørings" oppgaver hvis de holder dem unna kjøkkenvasken!

Og hvis du fortsatt vil unngå å bruke lang tid på kjøkkenopprydding, du kan alltid prøve en formpakke eller et annet rett, så du skal ikke skrubbe flere gryter og panner. Her er 30 One-Pot-måltider for å komme i gang.