Hjem >> ernæring >> Hvorfor du bør drikke te akkurat nå

Hvorfor du bør drikke te akkurat nå

Når klokken 15.00 nedgang kommer, vi vet alle at det er på tide å velge hvilken koffeinholdig drikke du skal nippe til for å hjelpe oss gjennom resten av dagen. Kaffe ser alltid ut til å være en drink på ettermiddagen, spesielt hvis det er sammen med et stykke mørk sjokolade. Og mens svart kaffe har sin egen liste over helsemessige fordeler, te ser virkelig ut til å være den overlegne drikken for kroppens generelle helse.

Så hva er disse helsemessige fordelene, og hvorfor skulle du drikke te akkurat nå? Vi spurte noen få registrerte diettister om helsemessige fordeler ved å nippe til en kopp te, og hvorfor du bør gjøre det til en del av din daglige rutine. Her er hva de hadde å si, og for enda flere sunne tips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Te inneholder lite kalorier.

Shutterstock

"Te er en naturlig, kaloridrik drikke som kan være et flott tillegg til dagen din, "sier Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD, og forfatter av Sports Nutrition Playbook . "Tradisjonell te, som svart og grønn te, er en naturlig måte å dekke dine koffeinbehov om morgenen, mens urtete uten koffein som kamille eller lavendel kan være beroligende og en del av nattens rutine. "

Vanligvis kan en kopp te (8 oz.) Oppsummere til bare 2 kalorier! For enda flere sunne tips om å kutte kalorier, sørg for å melde deg på vårt nyhetsbrev.

2

Te kan redusere risikoen for kronisk sykdom.

Shutterstock

"Å drikke te har flere helsemessige fordeler som å være en kilde til antioksidanter, fremme hjertehelse, og støtter kroppens hydreringsbehov, "sier Goodson." Antioksidantene som finnes i te kan bidra til å redusere risikoen for kroniske sykdommer som hjertesykdom, slag, og kanskje til og med kreft. Også, å drikke te er en enkel måte å dekke dine daglige vannbehov på siden te naturlig har smak. "

Lisa Young, PhD, RDN, og forfatter av Endelig full, Endelig Slank , påpeker at usøtet te er den du skal gå etter hvis du leter etter et løft i antioksidanter, som bidrar til å redusere risikoen for disse sykdommene - inkludert visse kreftformer.

Her er hvorfor du trenger antioksidanter i kostholdet ditt - og hvordan du kan spise mer av dem.

3

Te kan bidra til å kontrollere blodsukkeret.

Shutterstock

"Svart te kan redusere risikoen for type 2 diabetes og bidra til å kontrollere blodsukkeret, "sier Young." Grønn te inneholder antibakterielle egenskaper og kan redusere bakterier i munnen som kan forårsake hull. Kamille te inneholder antioksidanter og beroligende egenskaper som kan hjelpe deg med å få en bedre natts søvn. Jeg drikker det hver kveld. "

Er du usikker på hvilken te du skal kjøpe? Her er de 12 sunneste teene på dagligvarebutikkhyllene.

4

Te kan bidra til å redusere betennelse.

Shutterstock

"Å drikke te hver dag bidrar til å redusere betennelse i kroppen din, på grunn av antioksidanter som finnes i de fleste te (spesielt grønn te), "sier Megan Byrd, RD fra The Oregon Dietitian.

5

Te kan gjøre beinene dine sterkere.

Shutterstock

"Å drikke te daglig bidrar også til å stimulere beindannelse og vekst, og det har blitt vist at noen komponenter av te kan bidra til å stimulere cellene som legger ned nytt bein, "sier Byrd.

6

Te kan redusere oksidativt stress.

Shutterstock

"Te er fullpakket med antioksidanter og planteforbindelser som virker i kroppen for å redusere og reversere oksidativt stress, "sier Trista Best, RD, en diettist på Balance One Supplements. "Antioksidanter er planteforbindelser som stimulerer immunsystemet og er også ansvarlig for å redusere betennelse ved å forhindre klumping av blodplater. Kronisk, lavt nivå betennelse forårsaker oksidativt stress i kroppen som fører til mange av de kroniske tilstandene som er vanlige for vestlige nasjoner. Den vanligste av disse tilstandene forårsaket og/eller forverret av betennelse inkluderer hjertesykdom, fedme, og diabetes. Derfor, å drikke te regelmessig kan forbedre din generelle helse. "

Her er de 4 beste beroligende teene for angst, I følge Science.

7

Te kan øke immunsystemet.

Shutterstock

Shannon Henry, RD for EZCare Clinic, påpeker hvordan te kan bidra til å styrke immunsystemet ditt samtidig som det reduserer betennelse og hjelper kroppen din til å bekjempe kroniske sykdommer. Ifølge Henry, å drikke te "kan ha en varig innvirkning på ditt velvære."

Her er overraskende bivirkninger te har på immunsystemet ditt, Sier Science.