Hjem >> ernæring >> Den beste snacken å spise hvis du prøver å gå ned i vekt

Den beste snacken å spise hvis du prøver å gå ned i vekt

Bare fordi du prøver å gå ned i vekt, betyr ikke at du må utslette alle ekstra snacks fra kostholdet ditt. Faktisk, mange ernæringsfysiologer anbefaler faktisk å ha en matbit mellom måltidene som en sunn måte å holde deg på sporet med dine vekttapsmål , samtidig som du holder kroppen din full og fornøyd. Men hva slags snack vil bli betraktet som den beste snacken for å gå ned i vekt?

Mens det er et mylder av sunne snacks på dagligvarehyllene å velge mellom, vi konsulterte en registrert diettist om den beste snacken for å gå ned i vekt, slik at du kan ta gjetningene ut av snacktiden. Her er typer snacks du bør fylle på, og for enda flere sunne måltider, sørg for å sjekke ut vår liste over de 100 enkleste oppskriftene du kan lage.

Den beste snacken for å gå ned i vekt er den som holder deg mett.

Snacks ville ikke være veldig nyttig hvis de lot deg føle deg sulten etter, Ikke sant? Hvis du velger å ha en matbit mellom måltidene, Det er viktig å inkludere riktige næringsstoffer i snacken din, slik at kroppen din blir mett og fornøyd.

Så, hva er de spesielle elementene å se etter?

" Protein hjelper deg med å bli mett raskere og holde deg mett lenger , så inkludert mat som ost, magert kjøtt, nøtter, og nøttesmør, Gresk yogurt, cottage cheese, og egg er gode alternativer, "sier Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD, forfatter av Sports Nutrition Playbook .

Selv om du ikke akkurat ville forestille deg å spise et egg eller gresk yoghurt som en matbit - gitt at disse matvarene vanligvis er forbundet med frokost - kan de faktisk betraktes som den beste snacken for å gå ned i vekt. Protein og sunt fettinnhold i disse elementene hjelper med en lengre fordøyelsesprosess, lar deg føle deg fyldigere lenger. Og det er målet med snacken, Ikke sant?

Se etter protein og fiber.

Selv om det er viktig å ha et proteinelement i snacksen din, Du kan doble fylde- og tilfredsstillelsesfaktoren for snacks hvis du også inkluderer et fiberelement. Fiber er et viktig næringsstoff å ha i kostholdet for fylde og, ja, til og med vekttap. American Heart Association sier at du bør spise minst 25 til 30 gram fiber om dagen, men den gjennomsnittlige amerikaneren får vanligvis bare 10 til 15.

Å legge til fiber i snacksen din er en enkel måte å øke fiberantallet på - og får deg til å føle deg mett og fornøyd til du kommer til neste måltid.

Når det gjelder å sette sammen den beste snacken for å gå ned i vekt, alltid se etter de to elementene. Hvis snacken din inneholder en proteinkilde og en fiberkilde, du vil føle deg mett og fornøyd.

"Sammenkobling av protein med en fiberrik matfrukt hvor du kan spise huden eller 100% fullkornsmat vil bidra til å øke metthetsfølelsen, "sier Goodson." For eksempel, et egg, noen nøtter, og et eple, mens den er liten i naturen, vil du føle deg mett. Eller prøv gresk yoghurt med noen bær og nøtter. "

Så neste gang du får de ettermiddagskosene, rekke etter en matbit som inneholder disse to viktige elementene, og du vil fortsatt være på sporet for å gå ned i vekt for godt!

Flere snackhistorier om Eat This, Ikke det!
  • 7 sunne snackvaner for flat mage
  • 12 beste snacks som knuser sultbehov
  • 21 "sunne" snacks du bør unngå for enhver pris, Sier Science
  • De usunneste snacksene på planeten
  • 14 sunne snacks som faktisk får deg til å føle deg mett