Hjem >> ernæring >> Bivirkninger av å gi opp sjokolade,

Bivirkninger av å gi opp sjokolade,

I følge Science

Det har blitt sagt at det ikke er noe bedre enn en venn med mindre det er en venn med sjokolade. Søt, rik, og tilfredsstillende, sjokolade er en av de matvarene som appellerer til massene. Og med så mange selvutnevnte chocoholics i verden, det er ikke rart hvorfor salget av sjokolade fortsetter å stige.

Uansett om det er blandet med nøtter og karamell, dryppet over iskrem, eller nytes i en søt liten kaninform, sjokolade er vanligvis laget av de samme ingrediensene:gjæret, tørket, og ristede kakaobønner, sukker, og muligens litt melk. Og siden denne deilige godbiten er full av gode næringsstoffer som magnesium, kobber, og jern, nyter det kommer med noen bemerkelsesverdige helsemessige fordeler å starte opp.

Men siden noen mennesker hevder at de er "avhengige av sjokolade, "de kan bestemme at det beste du kan gjøre for å støtte din generelle helse, er å gi opp det helt. Hvis du er en av de som sparker sjokoladevanen din ved å gi den kald kalkun, her er syv ting du kan oppleve, ifølge vitenskapen. Les videre, og for mer om hvordan du spiser sunt, ikke gå glipp av 7 sunneste matvarer å spise akkurat nå.

1

Du kan føle hodepine.

Shutterstock

Sjokolade inneholder naturlig koffein. Og for noen mennesker som er vant til å konsumere koffein regelmessig, å gi opp plutselig kan det føre til hodepine.

For å redusere risikoen for hodepine, sørg for at du holder deg godt hydrert. Koffeinuttak og dehydrering kan være en ubehagelig kombinasjon, så det er viktig å være i forkant.

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

2

Du kan gå ned i vekt.

Shutterstock

Hvis du spiser store mengder sjokolade, spesielt varianter som er fylt med sukker, du kan gå ned i vekt når du slutter å spise den. Siden en vanlig melkesjokolade inneholder omtrent 235 kalorier, eliminering av overbærenhet fra kostholdet ditt kan resultere i et kaloriunderskudd - noe som kan føre til noe vekttap. (Relatert:Enkle måter å begynne å gå ned i vekt umiddelbart, I følge Science.)

3

Du kan føle mindre halsbrann.

Shutterstock

Sjokolade er en mat som kan slappe av i et område av fordøyelsessystemet, la syre komme inn i spiserøret og få en person til å føle det som kalles halsbrann eller sur refluks. Grøft av sjokoladen kan derfor hjelpe med å sparke halsbrann til fortauskanten. Og det samme gjelder for 18 matvarer som gjør din halsbrann verre.

4

Du kan ha færre migrene.

Shutterstock

Noen studier viser at sjokolade er en utløsende mat for migrene; derimot, andre studier viser at det ikke er noe forhold. Hvis du er noen som opplever migrene, å kutte sjokolade fra kostholdet ditt kan hjelpe deg med å bekjempe en episode, selv om det trengs mer bevis.

5

Du kan føle deg ned.

Shutterstock

Ja, du kan føle et humørsving bare fordi du gir opp en favorittmat. Men siden både kakao og sjokolade er bokstavelig talt humørsvingende mat, Hvis du unngår dem, kan kroppen din gå glipp av det humørsvingningen du trenger.

Og siden det er bevis på at forbruk av sjokolade, spesielt mørk sjokolade, kan være assosiert med redusert sjanse for depressive symptomer, eliminering av denne maten støtter kanskje ikke dine følelser av lykke.

6

Du kan oppleve mindre kviser.

Shutterstock

Det du putter inne i kroppen din kan være like viktig som det du legger på huden din hvis du er fokusert på å oppleve mindre kviser. Og hvis du gir opp sjokolade, du kan sette ansiktet opp for klarere hud. Ifølge en studie publisert i International Journal of Dermatology , å spise en daglig dose mørk sjokolade kan gjøre kviser verre i visse populasjoner. Apropos hudhelse, les deg om disse populære matvarene som kan forårsake varig skade på huden din, Si dermatologer?

7

Du kan ha større risiko for hjerte- og karsykdommer og diabetes.

Simone van der Koelen/Unsplash

Mørk sjokolade er full av hjerte-sunne næringsstoffer. Og å spise det er forbundet med redusert risiko for hjerte- og karsykdom (CVD), slag, og diabetes. Derfor, Hvis du går glipp av sjokolade, kan kroppen gå glipp av disse beskyttende fordelene.

Selvfølgelig, hvis du velger de sukkerholdige sjokoladealternativene som er fylt med karamell og andre ikke-næringsrike tilskudd, å begrense inntaket ditt ville være lurt, spesielt å se at å spise sukkerrik mat er blant spisevanene du bør unngå hvis du ikke vil ha hjerteinfarkt, Si eksperter.