Hjem >> ernæring >> 5 feil som gjør te usunt

5 feil som gjør te usunt

Te er virkelig en sunn drink å ha. Faktisk, Det er mange helsemessige fordeler ved å drikke svart te og til og med grønn te med jevne mellomrom. Fra vekttap til en antioksidantøkning, koppen din kan gjøre underverker for kroppen din. Derimot, mens å drikke te i seg selv er sunt hvis du ikke er forsiktig med hva du legger i, koppen din kan bli usunn ganske enkelt. Dette er grunnen til at vi har satt sammen en liste over feil som gjør te usunt, slik at du kan unngå å gjøre ettermiddagste til en kaloribombe. Her er te -feilene du bør unngå, og for enda flere drikkingstips, sørg for å sjekke ut vår liste over 108 mest populære brus rangert etter hvor giftige de er.

1

Du tilsetter for mye sukker.

Shutterstock

Enten det er en sukkerbit eller en sprut av din favoritt honning, sukker er sukker. Å legge til litt søtt i teen vil ikke skade deg i det lange løp. Derimot, hvis du legger for mye søtt til koppen din, te kan lett gå fra sunt til usunt veldig raskt. Den beste måten å nyte te er ved å drikke den ren.

Her er en stor bivirkning av å drikke sukkerholdige drikker, Sier New Study.

2

Du overdriver det på kunstige søtningsmidler.

Shutterstock

Men hva med kunstige søtningsmidler? Hvis du fortsatt har lyst på noe søtt i teen, men vil ikke ha alle kaloriene, bruk av et søtningsmiddelalternativ uten kalorier ser ut til å være svaret. Men er det trygt? Mens kunstige søtningsmidler har blitt gransket gjennom årene, forskere har ennå ikke klart å identifisere en sammenheng mellom kunstige søtningsmidler og noen form for helserisiko. FDA anbefaler at du fortsatt begrenser mengden kunstige søtningsmidler, men hvis du trenger noe søtt, det er fortsatt et alternativ du kan slå til.

Derimot, det er viktig å merke seg at du kan ha for mye av det gode, og disse kunstige søtningsmidler har en grense. Sørg for å holde inntaket av sukkererstatninger til et minimum, i henhold til FDAs akseptable daglige inntaksretningslinjer.

Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev!

3

Du legger til for mye krem.

Shutterstock

Krem - eller melk - er et annet vanlig tilsetningsstoff for en kopp te. Ligner sukkeret i koppen din, du vil begrense inntaket ditt, slik at du ikke overdriver det på kaloriene. Ja, det er fortsatt greit å tilsette litt fløte til teen, men sørg for å måle den vår eller behold hellet slik at du ikke nipper til kalorier.

4

Du drikker det av flasken.

Shutterstock

Selv om det er noen sunne teer på flaske i butikkhyllene, mesteparten av tiden drukner flasker med iste i sukker. Hvis du planlegger å nyte en forfriskende iste fra butikken, sørg for å sjekke ernæringsetiketten, slik at du ikke overdriver sukkerinntaket for hver slurk. Hvis du ikke er sikker på hvilken te du skal hoppe over, sjekk ut vår liste over The Unhealthiest Bottled Iced Teas on the Planet.

5

Du er over å tørke te.

Shutterstock

Når du nipper til en 8 oz. kopp te, gjennomsnittlig mengde koffein du får varierer fra 20 til 40 milligram (sammenlignet med en kopp kaffe, som har rundt 100 milligram). Derimot, hvis du ikke er forsiktig med hvor lang tid du drikker te, koffeinet i koppen din kan øke betydelig! Hvis du planlegger å redusere koffeininntaket for helsen din, sørg for å bestemme hvor lenge du holder på med te slik at du ikke overdriver det på koffein. Plus, te vil ikke smake like bittert!

Her er bivirkningene av å drikke koffein, I følge Science.