Hjem >> ernæring >> Bivirkninger av å gi opp brus,

Bivirkninger av å gi opp brus,

Ifølge diettister

Vi skjønner det - det er ingenting som å nyte en brus med en pose buttery popcorn når du er ute for å se en film. Selv om denne snacken er en deilig godbit en gang i en blå måne, å drikke brus regelmessig - til og med daglig - kan skade helsen din mye. Mellom det økte flytende sukkeret og de tomme kaloriene, brus gjør egentlig ikke kroppen din noen tjeneste. Ved å gi opp brus, kroppen din vil se en enorm forbedring takket være disse bivirkningene.

Vi snakket med noen få registrerte diettister for å lære hva som skjer med kroppen din når du gir opp brus, og mens det er en negativ bivirkning, et flertall av dem er positive. Det kan til og med overbevise deg om å begynne å gi opp sukkerholdige ting for godt. Her er hva de hadde å si, og for enda flere drikkingstips, sørg for å lese deg opp på vår liste over 108 mest populære brus, rangert etter hvor giftige de er.

1

Du kan gå ned i vekt.

Shutterstock

Lisa R. Young PhD, RDN, og forfatteren av Endelig full, Endelig Slank , påpeker at brus er fullt av tomme kalorier. Hvis du ikke er kjent, "tomme kalorier" er et begrep som brukes om mat som er svært kalorisk, men som ikke gir kroppen din noen form for næring for å føle deg mett. Når du slutter å drikke brus, kroppen din er mer sannsynlig å gå ned i vekt fordi du reduserer de kaloriene du har i kostholdet betydelig.

"Vanlige brus inneholder mye kalorier, høy i sukker, og mangler næringsstoffer, "sier Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD, og forfatter av Sports Nutrition Playbook . "De kan også forårsake blodsukkernivåer og dråper som etterlater blodsukkeret, og energinivået ditt, på en berg -og -dal -bane. "

Disse blodsukkernivåene kan en dag føre til vektrelaterte sykdommer, slik som diabetes type 2.

"Selv om du bare drikker brus, du kan se noe vekttap når [du] eliminerer brus og [du] kan redusere risikoen for å utvikle diabetes, ettersom både diett og vanlig brus har vært forbundet med utviklingen av insulinresistens som fører til diabetes, "sier Ricci-Lee Hotz, MS, RDN hos en smak av helse og ekspert på Testing.com.

Her er en stor bivirkning av å drikke sukkerholdige drikker, Sier New Study.

2

Du reduserer risikoen for sykdom.

Shutterstock

Diabetes er ikke den eneste sykdommen der risikoen reduseres etter å ha gitt opp brus. Faktisk, brus er vitenskapelig bevist å føre til andre typer kroniske sykdommer. Ved å gi opp brus, risikoen for å utvikle disse sykdommene reduseres betydelig.

"Du kan forbedre helsen din markant, og redusere risikoen for kroniske sykdommer inkludert diabetes, hjertesykdom, og kreft, "sier Young.

"[Du vil] til og med redde hjertet ditt ved å eliminere en del av kostholdet ditt som kan forårsake økt fettinnskudd i kroppen din, noe som kan sette deg i større risiko for kardiovaskulær sykdom, "sier Hotz.

Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev!

3

Kroppens generelle helse vil bli bedre.

Shutterstock

"Brus er en av de mest usunne drikkene du kan spise, og å gi opp det vil definitivt få deg til å føle deg bedre og forbedre helsen din generelt, "sier Megan Byrd, RD, fra The Oregon Dietitian. "Når du gir opp brus, kroppen din blir mer hydrert og du får mindre betennelse. Ved å erstatte vann og andre sunne drikker i stedet for brus, du øker stoffskiftet, forbedre hjertehelsen din, og du kan til og med gå ned i vekt! "

En positiv endring i kroppens metabolisme og vekt er ikke de eneste bivirkningene av å gi opp brus. Faktisk, selv bein og tenner helse vil forbedre seg betydelig.

"Å slutte med brus kan bidra til å forbedre beinhelsen din og redusere risikoen for osteoporose, nyresvikt, blæreinfeksjon, og bekjempe diabetes og andre kroniske sykdommer, "sier Shannon Henry, RD ved EZCare Clinic.

"Du vil redde tennene og beinhelsen din ved å eliminere noen av de kjemiske komponentene i brus som kan svekke beinene og flekke tennene dine, "sier Hotz.

Sammen med brus, her er de 6 verste matvarene for tennene dine.

4

Du kan oppleve "abstinenssymptomer".

Shutterstock

Selv om dette vil bli sett på som den eneste "negative" bivirkningen av å gi opp brus, sannheten er, dette symptomet er et tegn på at det å drikke brus ikke var bra for helsen din i utgangspunktet.

"Når du gir opp brus, mens du kan oppleve første "abstinens" symptomer som hodepine eller tretthet, spesielt hvis du drikker koffeinholdig brus, du vil faktisk begynne å se en betydelig mengde fordeler i kroppen din, "sier Hotz.

Hvis brus er den viktigste kilden til koffein, du kan oppleve noen av disse symptomene på koffeinuttak. Derimot, å drikke svart kaffe eller til og med vanlig svart eller grønn te kan fortsatt gi deg den koffeinfiksen uten alle de tomme kaloriene og tilsatt sukker.

Uttakssymptomer når du gir opp brus kan også komme fra tilsatt sukkerinntak. Ifølge Medical News Today, hvis du bruker en betydelig mengde sukker regelmessig, du kan oppleve alle slags abstinenssymptomer, inkludert hodepine, kvalme, muskelsmerter, lite energi, irritabilitet, og angst, og alvorlige trang. En studie publisert av Grenser i psykiatri fant også ut at abstinenssymptomer fra sukker til og med kan se ut som abstinenssymptomer på alvorlige legemidler.

Derimot, når du ser på alle fordelene med å gi opp brus, de midlertidige abstinenssymptomene virker små sammenlignet med langsiktig, livslange fordeler med å gi opp brus. En studie publisert av PLOS One viser hvordan sukkerforbruk i store mengder kan forårsake hjerneforandringer på lang sikt, til og med lik nikotinavhengighet.

5

Du vil ha mindre sukkerholdig mat.

Shutterstock

"Når du gir opp kullsyreholdige brus, kroppen din kommer seg sakte fra det mest vanedannende stoffet- flytende sukker med høy fruktose mais sirup (HFCS), som er kjent for å være enda mer avhengighetsskapende enn kokain og er årsak nummer én til fedme i Amerika, "sier Talia Segal Fidler, MS, HHC, AADP, og helhetlig ernæringsfysiolog fra The Lodge at Woodloch.

"Ved å kutte i de flytende kaloriene kan du ha mer plass til ekte kalorier fra hele matvarer, "sier Segal Fidler." Over tid vil du miste suget etter altfor sukkerholdige smakstilsetninger, (selv fra de kunstige søtningsmidler som er tilsatt noen av disse brusene), og begynn å utvikle den naturlige smaken for ekte mat som frukt og grønnsaker slik naturen skapte dem. "

Her er dette trikset som vil kutte sukkertrangen din for godt.

6

Du er mindre sannsynlig å spise for mye.

Shutterstock

Selv om du gir opp brus, kan du redusere suget etter sukkerholdige matvarer, ifølge Trista Best, MPH, RD, LD, en registrert diettist på Balance One Supplements, Det kan også redusere sjansene for å spise for mye gjennom dagen. Selv når du drikker diettbrus.

"De kunstige søtningsmidlene i brus har vært knyttet til overspising i måltider etter inntaket, dette faktum alene fører til vektøkning, "sier Best." Brus som er søtet med ekte sukker kan også føre til vektøkning, ettersom sukker er en svært inflammatorisk og kalori-tett forbindelse. "

Gir de kunstige søtningsmidlene selve vektøkningen? Ikke akkurat. Derimot, ifølge Harvard Health, kunstige søtningsmidler pleier å være enda søtere noen ganger enn den virkelige tingen, som kan rote med sukkerreseptorene og få deg til å tro på maten uten sødme smaker helt forferdelig. Lyst til søte ting kan oppstå, som kan føre til at du spiser sukkerholdige varer og går opp i vekt på veien.

Ved å gi opp brus, både vanlig og kosthold, du gir kroppen din en sjanse til å redusere sukkerbehovet, og det er mindre sannsynlig at du spiser for mye.

Her er de 30 verste brusene som aldri er verdt å drikke.