Hjem >> ernæring >> 10 måter du ikke skjønte at du trente feil

10 måter du ikke skjønte at du trente feil

Med den vanskeligste delen over - å komme i gang - er det beste som kommer når det gjelder trening. Men, for mange førstegangsfolk, den travle scenen kan være ganske skremmende. Usikker på hva du skal gjøre, du kan gå på tredemølle, eller prøve å pumpe litt jern. Du vil sannsynligvis oppdage noen som ser ut som om de vet hva de gjør, og tarmen din kan fortelle deg å gjøre det de gjør. Å kopiere naboen din kan virke som nok til å lære tauens sving, men uheldigvis, det er det ikke.

Faktisk, en slik mentalitet kan skade deg, og få deg til å overarbeide visse deler av kroppen din. Du kan til og med gjøre alt feil, selv om det føles riktig! For å avsløre de vanligste treningsfeilene nybegynnere gjør på treningsstudioet, Vi kontaktet tre treningseksperter. Det første trinnet i å rette opp disse dårlige vanene, eller ikke plukke dem opp i det hele tatt, er å vite hva de er. Og det er derfor vi påpeker dem.

Og mens du leser denne listen, ikke svett det. Du er ikke alene, og vi er her for å hjelpe. Forvis disse vanlige treningsfeilene, og reisen din for å nå målet om vekttap vil bli mye lettere. Og for å gjøre målet ditt enda enklere, sjekk ut disse 15 undervurderte tipsene for vekttap som faktisk fungerer.

1

Du er over entusiastisk

Shutterstock

Nybegynnerfeilen når du får din første lønnsslipp? Bruk alt. Det samme gjelder første gang du trener på treningsstudioet, også. Du legger all din energi i en økt. Boom! Ta på utmattelsen. Som da, kan gi deg grunner til å lage unnskyldninger neste gang du skal trene. Det kan også føre til skade. Dr. Derek Ochiai, en tavle-sertifisert ortopedisk kirurg, og ekspert på idrettsmedisin, forklarer:"Å bestemme seg for å presse deg hardt og raskt fra getgo øker sjansene for overforbruk senebetennelse, som kan være en grunn eller unnskyldning for å slutte å gå på treningsstudioet. "I stedet ikke vær redd for å lette på den nye aktiviteten din. Faktisk, det er mange enkle måter å øke målene dine for vekttap, og de fleste av dem involverer ikke engang treningsstudioet! Ta en titt på disse 21 lure måtene å trene på - uten å treffe treningsstudioet.

2

Du konkurrerer mot feil person

Shutterstock

Treningsstudioet kan raskt bli en selvtillit-ødeleggende sone. Å bli ditt sterkeste selv tar tid, og alle har sitt eget sett med grenser når det gjelder måter og hastigheter kroppen deres kan vokse i styrke på. "I stedet for å prøve å matche vekter eller tempo med personen ved siden av deg, prøv å konkurrere mot deg selv, og øke trinnvis [ditt personlige beste, ] "sier Dr. Ochiai. Du kan være din største konkurranse og din beste støttespiller, også!

3

Du prøver å stappe en treningsøkt inn

Shutterstock

Langsomt og jevnt vinner løpet - alltid. Akkurat som med slanking, de beste resultatene er de du oppnår over tid. Dr. Ochiai forklarer at rushing av en trening aldri er en lys idé:"Alle er opptatt, men ikke prøv å presse inn ekstra vekt eller intensitet hvis du er presset på tid. "I stedet han anbefaler at du tar det med ro. Bygg i en oppvarmingstid, som på en sykkel, før du starter resten av treningen, " han sier.

Ett forslag:Blyant i hvor lang tid du trenger hver dag for å nå de kroppsformende målene. Ved å gi deg selv tillatelse på denne måten, du vil være mer fornøyd med treningen din på slutten av hver periode - og det er mer sannsynlig at du faktisk fullfører målene dine. Sjansen er stor at hvis du føler at tiden er stappfull, vil du gi deg selv flere grunner til ikke å trene i det hele tatt.

4

Du drikker ikke nok vann

Shutterstock

Drikkevann kan bli kjedelig, men det er der detox -vann endrer treningsspillet. Når det gjelder å komme i form, hydrering er nøkkelen. Ikke bare øker forbruket av det anbefalte vanninntaket om dagen sjansene dine for å nå målene dine for vekttap, men det bidrar til å gjøre din daglige aktivitet på treningsstudioet så mye lettere. Vann hjelper både til å øke energinivået og hjelper musklene dine til å holde seg smidige. H2O fungerer som smøremiddel for muskler og ledd, og å bli hydrert bidrar til å forhindre følelser av stivhet og øker kroppens styrke og fleksibilitet.

5

Du utfordrer deg selv for mye

Shutterstock

Hvis du tror du vil være i stand til å fullføre samme treningsøkt som din venn som har gjort det i årevis, Tenk igjen. I stedet, kjendis trener Michael Blauner foreslår at du starter med noe som er litt lettere.

"Du vil føle at du jobber, men du vil ikke være ufør neste dag! (Jeg har hørt mange mennesker si at de presset eller ble presset for hardt den første gangen, og de gikk aldri tilbake til det) , " han sier.

Ikke gå i den fellen. Det er greit å gå midt i joggeturen din, og det er greit å ta en pust. Faktisk, det er bedre for deg, fordi du vil være mer sannsynlig å være fornøyd med deg selv hvis du valgte å senke farten og kunne fullføre treningen i stedet for å føle at du ikke kunne gjøre det i det hele tatt. Resultat:Du går tilbake og gjør det igjen.

Leter du etter flere nyttige tips? Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

6

Du merker ikke forbedring

Shutterstock

Endring tar tid. Faktisk, Det kan ta et par uker å se de synlige endringene i kroppen din. Men, Det er andre store fordeler som skjer raskere - og det er ikke sikkert du gir deg selv nok kreditt for dem.

"Folk blir ofte motløse når de starter en treningsrutine, fordi de ikke umiddelbart droppet en kjolestørrelse eller 10 kilo, "sier Dr. Ochiai." Trening har mange fordeler, inkludert bedre søvn og bedre konsentrasjon og en generell følelse av velvære. Husk å se etter disse endringene for positiv forsterkning i utgangspunktet. "

For å spore fremdriften din, vurdere å føre en journal, og logg hva du spiser, treningsrutinen din, og hvordan du har det. Denne måten, når du merker en økende sårhet eller skade, du kan se tilbake med en helsepersonell på dine daglige vaner og prøve å finne en katalysator.

7

Du drivstoff ikke riktig

Shutterstock

Du ville ikke fylt en fancy sportsbil med vanlig gass, ville du? Det samme gjelder kroppen din. Hvis du ber om en førsteklasses ytelse, du må holde det drivstoff skikkelig. Før treningsstudioet, Det er viktig å spise et måltid som vil gi kroppen din energi og støtte den trenger for å presse deg selv fullt ut. Så, unngå de verste sunne snacksene for vekttap.

Når det gjelder å ikke spise i det hele tatt? Det er en dårlig idé.

Når vi ikke spiser før en trening, sjansene for å føle deg svak midtveis er høyere-og det gir deg bare flere unnskyldninger for å kutte treningstiden. "Folk som er nye i treningen tar ofte ikke hensyn til viktigheten av måltider før og etter trening, "Jennifer Leah Gottlieb, personlig trener, og skaperen og grunnleggeren av JLG Fitness forklarer. "Hvis de ikke spiser den riktige kombinasjonen av proteiner og karbohydrater før og etter trening, de kan ha problemer med å opprettholde energi og komme seg ordentlig. "

8

Du rådfører deg ikke med en ekspert

Shutterstock

Når du lærer noe nytt, det er alltid bedre å spørre noen som vet best. For å hjelpe deg med å komme i gang, Blauner anbefaler å lære av en kvalifisert instruktør. Fra da av ut, vær ivrig etter å lære, det er alltid rom for forbedringer og fremskritt på treningsstudioet. Du kan alltid bli sterkere. Han sier "når du bestemmer deg for hvilken type trening du vil like, les deg opp på det. Gå til flere kilder for informasjonen din. Selv YouTube kan tilby noen nyttige videoer etter eget valg. "

9

Du tror ikke du kan forandre deg

Shutterstock

Si det med oss: Fremskritt krever tålmodighet. Det er mye lettere for kroppene våre å falle ut av form enn å forandre seg i form. Så gjør ditt beste for ikke å bli motløs når du nettopp kommer tilbake i tingene.

"Å gå tilbake til [trene] etter en lang pause krever at personen bygger opp til sitt tidligere kondisjonsnivå, og ikke bare ta det der de slapp, "sier Dr. Ochiai. Erkjenn at kroppen din kan være annerledes enn forrige gang du trente, og godta at du kanskje må begynne på bakkenivå igjen. Du kan og du vil nå målet ditt, men det vil ta litt tid å komme dit. Prøv ditt beste for å tro på deg selv og gi deg tid til å komme dit du vil være.

10

Du glemmer å strekke deg

Shutterstock

Det kan virke sakte og ineffektivt når det gjelder forbrenning av kalorier, men tøyning hjelper deg med å forberede kroppen din på treningen den er i ferd med å bli og kjøle seg ned fra intensiteten den nettopp mottok. Faktisk, tøyning fører til større utfall i en av de viktigste aspektene ved trening:fleksibilitet. Ved å øke kroppens evne til å "berøre tærne, " for eksempel, du vil finne det lettere å sitte på huk, markløft, dra opp, og fullfør massevis av forskjellige fleksibilitetsrelaterte øvelser-hvorav mange sannsynligvis virket vanskeligere før.

Stretching er også en beskyttelse mot å bli skadet.

"Det er superenkelt å bli skadet under en treningsøkt uten å varme opp og gjøre kroppen klar for trening! Det er viktig å ta minst 10 minutter i begynnelsen av en treningsøkt for å øke blodstrømmen til musklene, "sier Gottlieb. Stretching bidrar også til å minimere ubehag, om det er smerter i korsryggen, i knærne, eller du er i armene dine. Ømhet minimeres fordi strekk bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. Det lar kroppen avkjøles og hjelper til med å bremse et hjerteslag etter å ha opplevd høy intensitet. Og fordi trening uten riktig ernæring er som å løse en ligning og deretter slette arbeidet ditt, i tillegg til å strekke seg, ikke gå glipp av disse 20 gjenopprettingsoppskriftene etter trening for å fylle drivstoff og bygge om.