Hjem >> ernæring >> 5 beste juicer å drikke for å maksimere vekttap,

5 beste juicer å drikke for å maksimere vekttap,

I følge Science

Sommeren er nesten her, og det betyr at søte drikker kommer tilbake i stilen, og hvilken bedre måte å holde seg hydrert på i de myldrende månedene enn med et glass hjemmelaget, nærende juice i hånden?

Frukt- og grønnsaksjuicer på flaske får ofte et dårlig rykte - dette er fordi noen merker smyger inn tilsatt sukker i blandingen, med unntak av flasker som tydelig sier "100% fruktjuice" på etiketten. En måte du kan sørge for at du unngår å konsumere en haug med raffinert sukker er å lage din egen juice hjemme. For ikke å nevne, denne DIY -metoden gir deg full kontroll over hvor mye frukt du vil inkludere og friheten til å kaste andre frukter i juiceren, også.

Under, Vi deler bare fem juicealternativer du vil nippe til i sommer for å hjelpe de vinterpundene til å smelte rett ut, samtidig som du gir deg mange viktige vitaminer og mineraler. Og etter, sørg for å sjekke ut 15 undervurderte tips for vekttap som faktisk fungerer for mer inspirasjon!

1

Vannmelonsaft

Shutterstock

Kan du tenke deg noe mer forfriskende enn et iskaldt glass vannmelonsaft? Det er så mange forskjellige helsemessige fordeler du kan få av å spise vannmelon, fra å komme seg bedre fra intense treningsøkter til å redusere risikoen for visse kreftformer. I tillegg vannmelon er veldig fuktighetsgivende - tross alt, 92% av fruktens sammensetning er vann!

Noen ganger når vi ikke er hydrert, vi har en tendens til å ha lyst på sukkerholdige ting. Så, å velge et glass søt vannmelonsaft kan ikke bare tilfredsstille det ønsket (på en sunn måte), men drikken vil også hydrere deg, også, og lar deg føle deg fyldigere. Det er mye vitenskap for å støtte dette, også. For eksempel, en studie fra 2019 fant at etter at folk spiste 2 kopper fersk vannmelon hver dag i en måned, de opplevde signifikante reduksjoner i kroppsvekt, magefett, sult, og matlyst.

2

Granateple juice

Shutterstock

Granatepler er fylt med mange polyfenoler (antioksidanter) samt vitamin C, med bare ett granateple som inneholder 28 milligram vitamin C og tilfredsstiller 31% av anbefalt kosttilskudd (RDA) for voksne menn og omtrent 37% av RDA for kvinner. Denne drikken kan ikke bare støtte immunforsvaret ditt, men den kan også hjelpe deg med å holde av overvekten.

En studie fant at granateplejuice hemmet vektøkning hos mus som ble matet med et fettrikt kosthold. Annen forskning tyder på at frukten til og med kan bidra til å regulere blodsukkernivået og forhindre pigger og krasj, som kan føre til sultfølelse.

3

Grønnkål-eplejuice

Shutterstock

Hvis du ikke er fan av grønnkålsalater, har du vurdert å få din daglige dose av bladgrønt på en annen måte? Hvis du ikke har prøvd grønnkål-eplejuice, så kan det være lurt å vurdere å gi det et forsøk - søtheten fra eplet kan bidra til å redusere kålens bitterhet! For ikke å nevne, de to er en flott duo for vekttap, ettersom begge er rike på mettende fiber. Forskning tyder på at spesielt epler kan bidra til å fremme vekttap hos både barn og voksne.

4

Selleri juice

Shutterstock

"Sellerijuice er en ekstremt kalorifattig juice som kan støtte vekttap, "sier Brenda Braslow, MS og registrert diettist for kalori- og ernæringssporingsappen, MyNetDiary. "Den har bare 33 kalorier for 16 gram og tilbyr 3 gram fiber, så det kan hjelpe med metthet. Det ville være et flott tillegg til en kalorifatt smoothie."

Nå, sørg for å sjekke ut hva som skjer med kroppen din når du spiser selleri, Si eksperter.

5

Beskjære juice

Shutterstock

Hvis du leter etter en måte å lindre forstoppelse og oppblåsthet, sviskejuice er veien å gå! Selv om denne drikken ikke nødvendigvis hjelper deg med å oppnå fett tap alene, det kan bidra til å holde deg regelmessig og føle deg mett. En studie fra 2014 fant til og med at svisker hjalp overvektige og overvektige personer til å gå ned i vekt ved å øke metthetsfølelsen. Når du handler sviskejuice, Sørg for å kjøpe en som sier "100% juice" på etiketten, slik at du unngår alt det tilsatte sukkeret!

Nå, sørg for å sjekke ut 10 fruktjuicer som alltid skal stå i dagligvarehandelen.