Hjem >> ernæring >> Kostvaner som ødelegger kroppen din,

Kostvaner som ødelegger kroppen din,

Ifølge diettister

Det er absolutt ingenting galt i å ville være sunn. Å spise et sunt kosthold, beveger kroppen din, og å få tilstrekkelig mengde søvn er alle enormt viktige for kroppens fysiske og mentale lykke. Derimot, hvis du stadig hører dårlige kostholdsråd direkte fra giftig kostholdskultur, Det kan være vanskelig å tyde hva som virkelig er sunt og hva som ikke er det. Derfor snakket vi med noen få registrerte diettister om populære kostvaner som ødelegger kroppen din fullstendig.

Selv om det å begrense maten din og trene tre ganger om dagen ser ut som et symbol på helse, " i virkeligheten, disse diettvanene gjør mye skade på kroppen din. Så før du gjør noen vaner i livet ditt, Sørg for å ignorere disse diettvanene som ødelegger kroppens helse. Deretter, angi sunnere vaner for deg selv med vår liste over 7 sunne spisevaner for kvinner, Si dietister.

1

Spiser ikke nok.

Shutterstock

Hvis du begrenser maten hver dag, Det er sannsynlig at du ikke spiser nok til å opprettholde kroppen din ordentlig. Lisa Young, PhD, RDN, forfatter av Endelig full, Endelig Slank , påpeker at å spise for lite kan resultere i en redusert metabolisme.

"Dette gjør det enda vanskeligere å gå ned i vekt, "sier Young." Du føler deg altfor begrenset og har en tendens til å overspise. "

Her er hva som skjer med kroppen din når du bare spiser en gang om dagen, og hvorfor det er enormt usunt.

2

Fokus på matvarer med lite kaloriinnhold.

Shutterstock

"Disse matvarene, vanligvis mat med høyere karbohydrat som riskaker i seg selv, eller ingen fett tilsatt popcorn i seg selv, vil ikke holde deg mett lenge, så du vil nå mer mat snart etterpå, "sier Rachel Paul PhD, RD fra CollegeNutritionist.com. "Når du går ned i vekt, det er viktig å velge den mest mettende maten som proteiner, fett, og fiberrike karbohydrater som grønnsaker som ikke er stivelsesholdige. "

I slekt: Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

3

Kaller mat "god" eller "dårlig".

Shutterstock

Giftig kostholdskultur vil at du skal tro at det er "god" mat og "dårlig" mat der ute, og ved å spise dem forbinder du deg med disse følelsene. Hvis du spiser sunn mat, er du "god" "og hvis du unner deg en godbit, er du" dårlig ".

Denne populære diettvanen kan forårsake en virvelvind av problemer med hensyn til din mentale og fysiske helse.

"Dette skaper bare mange bekymringer som å bruke mat som belønning eller straff, og kan føre til matbesettelser, "sier Cheryl Mussatto, MS, RD, LD fra Eat Well to Be Well. "Denne typen tenkning hjelper ikke en person å lære sunne matvaner. Når en person begrenser mat eller ikke reagerer på kroppslig sult, Dette kan føre til ytterligere komplikasjoner som forstoppelse eller til og med dehydrering hvis de også begrenser væsker. "

4

Ser på trening som en straff.

Shutterstock

Det virker som om den vanlige responsen på å spise et overbærende måltid er trangen til å "trene" og "brenne av kaloriene." Med denne tankegangen, trening blir sett på som en straff for å nyte et måltid, som kan påvirke forholdet ditt til bevegelse negativt. Pluss ... trening beveger ikke nålen mye når det gjelder vekttap.

"Forskningen har vist at trening ikke er nødvendig for vekttap - selv om trening selvfølgelig er gunstig av mange andre årsaker, "sier Paul." I stedet velg en type trening du liker å gjøre. Gå, dans, yoga - de teller alle. "

5

Går ekstremt lavkarbo.

Shutterstock/Elena Shashkina

"Det ketogene dietten kan være en skadelig tilnærming til vekttap, spesielt fra et internt perspektiv, "sier Trista Best, MPH, RD, LD fra Balance One Supplements. "Tilstanden kjent som ketoacidose kan oppstå når kroppen har vært tom for karbohydrater som drivstoff i lang tid og resulterer i store mengder ketoner som skyller kroppen. Denne rushen av ketoner kan skape en tilstand av sjokk med bivirkninger som strekker seg fra humørproblemer til utslett og til og med organsvikt. "

Best påpeker også at forstoppelse er en vanlig bivirkning av ketodiet, vanligvis fordi hoveddelen av kostfiber kommer fra karbohydrater i kostholdet ditt - noe som hjelper på fordøyelsen og avføringen.

Her er 9 advarselstegn du ikke spiser nok fiber.

6

Å ha "juksemat".

Niklas Rhose/Unsplash

Det er ikke det at du ikke bør spise maten du liker - som osteburgere eller pizza. Det er tankegangen rundt disse matvarene som forårsaker problemer med kostholdet ditt.

"Hvis du føler at du trenger et" juksemåltid ", er dette et sikkert tegn på at matvanene dine er altfor restriktive, "sier Rebecca Washuta, lisensiert ernæringsfysiolog og prosjektleder hos Noom. "Denne typen tilnærminger til mat og vekttap er vanligvis ikke bærekraftig og kan resultere i å gjenvinne vekten du har mistet."

Dette går tilbake til etikettene vi legger på maten. Når en mat er merket som "dårlig, "da føler vi oss fratatt det og ønsker å ha det til et" juksemiddag. "Imidlertid, Washuta sier at det er viktig å "miste etiketten" og å ikke kategorisere mat som begrenset.

"Når du lærer å hedre suget ditt og tillate deg selv å bevisst nyte maten du liker, det er ikke behov for et juksemat! I stedet, du kan finne en personlig balanse med alle matvarer og fremdeles nå dine velværemål. "

7

Eliminerer hele matgrupper.

Shutterstock

"Fullstendig eliminering av matgrupper, som korn, meieri, eller frukt kan sette deg opp for mangel på næringsstoffer, "sier Brenda Braslow, RD, MS, med MyNetDiary. "For eksempel, eliminering av korn kan resultere i svært lav energi på grunn av lavt karboinntak og resultere i utilstrekkelig B -vitamin og jerninntak. Karbohydrater er kroppens foretrukne energikilde. "

Det samme gjelder alle slags næringsstoffer. Braslow påpeker hvordan utilstrekkelig folsyre kan forårsake problemer med prenatal helse, utilstrekkelig jerninntak kan føre til anemi, og eliminering av fiber kan forårsake forstoppelse og skaper en høyere risiko for tykktarmskreft.

I slekt:Derfor bør du få næringsstoffer fra mat, Ikke kosttilskudd

8

Å hoppe fra en motekost til en annen.

Shutterstock

Begrepet kalles jojo-slanking, hvor du går frem og tilbake mellom perioder hvor du prøver et diett med en krasjfad og perioder hvor du "spiser normalt". Dette kan forårsake problemer med ens evne til å kunne lese kroppens ernæringsbehov.

"I løpet av årene med å følge restriktive dietter, en person kan miste kontakten fullstendig med indre signaler om sult og fylde, glem hvordan sunn ernæring ser ut, og ende opp med et dårlig balansert kosthold fordi de har så mange begrensede matvarer, "sier Braslow." Dette kan føre til en syklus med vekttap og frustrerende vektgjenvinning. År med ekstreme vektvariasjoner kan være psykisk vanskelige og føre til en høyere og høyere kroppsfettprosent. "

I stedet, fokus på disse 17 sunne spisevanene for å starte i dag, Ifølge våre medisinske eksperter.