Hjem >> ernæring >> Sunn mat å ta med på piknik,

Sunn mat å ta med på piknik,

Si dietister

Været blir varmere ute, som bare kan bety en ting - det er piknikvær ! Nyt solskinnet, sitter på et teppe, spise deilig mat, og å henge med venner er symbolet på sommerens perfeksjon. Derimot, Hvis du pakker piknikkurvene dine med matvarer som ikke skal få deg til å føle deg best - eller til og med få deg til å føle deg sulten - så dreper det den perfekte sommerstemningen. Derfor er det viktig å ha noen sunne piknikmat som gir næring og gir energi til deg!

Vi spurte noen få registrerte diettister om hvilke piknikmat de anbefaler hvis du planlegger å legge et teppe ute i naturen - og svarene deres skuffet ikke. Her er noen sunne piknikmat å pakke i kurven din, og for enda flere sunne spisetips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Ferske råvarer og dips for forretter.

Kiersten Hickman/Eat This, Ikke det!

"Jeg elsker sommerpiknik fordi det er en passende tid å dra nytte av den sunne premien i denne sesongen, "sier Cheryl Musatto, MS, Rd, LD, fra Eat Well To Be Well. "Når du pakker kjøleren din, ta med lette og knasende forretter som asparges, brokkoli biter, skiver sommer squash, agurker, gulrøtter, eller cherrytomater. Sørg for å servere med en næringsrik dukkert som hummus, salsa, fettfri bønnedipp eller fettfattig yoghurt med urter og krydder.
Eller ha et fargerikt arrangement med saftig sommerfrukt som kirsebær, bær, vannmelon, kiwi eller mandarin appelsiner. Alle vil tilfredsstille sulten appetitt og hydrering mens de tilbyr deilige smaker og teksturer. "

Du kan også lage dine egne dips å pakke, som en av disse 6 sunne dipoppskriftene å lage hjemme.

2

Hummus

Shutterstock

"Hummus og grønnsaker gir en utmerket piknikmat, "sier Trista Best, MPH, RD, LD fra Balance One Supplements. "Det er et næringsrikt alternativ som er tomt for de raffinerte karbohydrater som vanligvis finnes i piknikmat. Det er også fullpakket med protein for å holde deg mett lenger, noe som kan forhindre overspising."

Lag det selv med vår enkle hjemmelagde hummusoppskrift.

3

Fullkorns kjeks med ost

Shutterstock

"Piknik er en super morsom måte å tilbringe litt tid utendørs og en flott mulighet for noen sunne matvalg, "Ricci-Lee Hotz, MS, RDN hos A Taste of Health and Expert på Testing.com. "Å bringe alternativer som fullkornskaker og ost eller en frukt- og grønnsaksfat er gode og enkle fingermatvarer som er velsmakende alternativer for en piknik."

4

Smørbrød på fullkornsbrød

Shutterstock

Hvis du leter etter et faktisk måltid å pakke i stedet for bare noen få sunne snacks, Hotz anbefaler å kaste sammen noen sunne smørbrød som er enkle å pakke kaldt sammen med alle de andre varene dine.

"I tillegg, alternativer som smørbrød med magert kjøtt på fullkornsbrød eller wraps med hummus og avokado og grønnsaker er et godt forfriskende valg for en piknik, "sier Hotz.

For litt sandwichinspirasjon, sjekk ut disse 25 sunne sandwichoppskriftene under 500 kalorier.

5

Energiballer

Shutterstock

Hvis du leter etter noe søtt som vil gi deg masse energi, nå for ferdiglagde energiboller kan være en fin måte å tilfredsstille den søte tannen etter å ha spist måltidet.

"Disse No-Bake Protein Energy Balls med kikerter er bærbare, søtt nok til at barna liker dem og sunne nok til at foreldre gjør det, også, "Theresa Gentile, MS, RDN, eier av Full Plate Nutrition og pressetalsmann for New York State Dietetic Association.

6

Fruktkebab

Rachel Linder/ Eat This, Ikke det!

En annen morsom snackide Gentile anbefaler, er å sette sammen noen fruktkebab! Våre forfriskende Fruit Caprese Spies er den perfekte sunne snacken du kan nyte ved bassenget, i parken, eller til og med å bite i mens du venter på at burgeren din kommer ut av grillen.

7

Epleskiver og nøttesmør

Shutterstock

Å være strategisk om din sunne piknikmat er nøkkelen for å føle deg mett og fornøyd! Velg mat som vil fylle deg opp og holde deg mett i flere timer, i stedet for å ta mat som er full av tomme kalorier som får deg til å føle deg mer sulten enn før.

"Kombinere matvarer som er rike på fiber, komplekse karbohydrater, og magert protein vil gi varig energi for å drive deg gjennom dagen, "Stephanie Hunter, M.Ed, Ernæringsopplæring, CHES, NBC-HWC, og Coach Project Coordinator på Noom. "Prøv din favorittfrukt eller grønnsak med litt peanøttsmør eller mandelsmør."

Relatert:Peanøttsmør vs mandelsmør:Hva er sunnere for deg?

8

Pastasalat

Shutterstock

Kald pastasalat er en av de enkleste - og deiligste - sidene å servere til enhver form for piknik eller sommerlaging!

"Min Hummus Pasta Salat er en morsom og enkel oppskrift å ta med til hvilken som helst piknik, "Sarah Schlichter, MPH, RDN for Bucket List Tummy. "Den serveres kaldt, og du kan bruke alle grønnsakene du vil. Den kan gjøres glutenfri, vegansk, vegetarianer, eller melkefri. "

Her er 10 sunne pastasalatoppskrifter du også kan prøve!