Hjem >> ernæring >> En viktig effekt av å spise vannmelon i sommer,

En viktig effekt av å spise vannmelon i sommer,

Sier Science

Det er ingenting som er så tilfredsstillende som å synke tennene ned i en fyldig og saftig vannmelonkile, spesielt når det er over 80 grader ute.

Bortsett fra å nappe på en kjølt kile, det er så mange morsomme måter å nyte vannmelon om sommeren. For eksempel, du kan grille kilen sammen med andre grillfavoritter, eller terning melonen og lag en salat med fetaost, balsamico, og fersk mynte. Du kan til og med blande frukten til en forfriskende juice, enten du kan nyte den alene eller som en mikser med din alkohol. Også, har du hørt om vannmelon frø smør? 88 Acres selger frøsmøret i enten glass eller individuelle pakker!

Uansett, det er så mange grunner til å spise vannmelon, den viktigste er at den kan hjelpe deg med å holde deg hydrert i de stekende varme sommermånedene. Tross alt, 92% av frukten er vann, som kan hjelpe deg med å tolerere varmen og holde deg mett. Men det er ikke den eneste fordelen med denne saftige frukten.

Her er tre andre helsemessige fordeler ved å spise vannmelon, samt en potensiell fallgruve å passe på!

1

Det kan lindre muskelsmerter.

Shutterstock

Forhåpentligvis, du har mange utendørsaktiviteter planlagt i sommer, inkludert svømming ved basseng eller strand, fotturer, sykling, kaster en frisbee, spiller volleyball - listen fortsetter. Med så mange unnskyldninger for å være fysisk aktiv med venner, du kan bli sår av alle øvelsene. Visste du at vannmelon faktisk kan hjelpe deg med å komme deg etter alle dine aktive bestrebelser? Frukten inneholder en bestemt aminosyre som kalles citrullin som kan bidra til å lindre muskelsmerter. En liten studie fra 2013 fant at når idrettsutøvere fikk vanlig vannmelonsaft, vannmelonsaft blandet med citrullin, eller citrullin drink, de som fikk enten vannmelondrikk opplevde mindre muskelsmerter og raskere hjertefrekvensgjenoppretting, sammenlignet med de som nettopp hadde citrullindrikken.

2

Det kan senke betennelse i kroppen.

Shutterstock

Kronisk betennelse kan føre til utallige helseproblemer, de verste inkluderer kroniske sykdommer som hjertesykdom, Alzheimers sykdom, og diabetes. Vannmelon kan hjelpe til med å redusere betennelsesnivåer i hele kroppen.

Rik på antioksidanter lykopen og vitamin C, frukten kan også spille en nøkkelrolle i å senke oksidativ skade på celler. I en dyreforsøk, rotter ble matet med vannmelonpulver for å supplere et usunt kosthold. Sammenlignet med kontrollgruppen, rotter som mottok tilskuddet hadde utviklet lavere nivåer av C-reaktivt protein (en inflammatorisk markør) og mindre oksidativt stress. Her er hvordan du reparerer kroppen din i sommer med vannmelonoppskrifter!

3

Det kan forbedre fordøyelsen.

Shutterstock

Siden vannmelon er så fuktighetsgivende kan det hjelpe å løsne avføring, slik at du enkelt kan gå på do. I tillegg, vannmelon inneholder en liten mengde fiber (ca. 1 gram for en kile, per USDA), som kan legge masse til avføringen og hjelpe den å bevege seg gjennom fordøyelseskanalen.

4

Det kan utløse migrene.

Shutterstock

En ulempe med vannmelon er at det kan forårsake migrene hos de som er utsatt. En nylig studie avslørte at frukten - så vel som andre inkludert ananas, pasjonsfrukt, og banan - er en migrenetrigger. Innen minutter, 29,5% av de 4, 000 migrenepersonell inkludert i studien opplevde migrene etter å ha spist vannmelon. For kontekst, den nest verste frukten, pasjonsfrukt, forårsaket bare migrene hos 3,7% av deltakerne. Hvis du er følsom for spenningshodepine eller migrene, det kan være lurt å unngå vannmelon med mindre legen din instruerer deg om noe annet.

For mer, sørg for å sjekke ut Her er hva som skjer med kroppen din når du spiser vannmelon hver dag.