Hjem >> ernæring >> De mest ikoniske desserter i Amerika

De mest ikoniske desserter i Amerika

Som amerikanere, vi er seriøse med søtsakene våre. Uansett om desserter er sjokoladeholdige eller fruktige, enkelt eller dekadent, landet vårt elsker sukker i nesten hvilken som helst form. Men hva er det mest ikoniske desserter USA har å tilby ?

Vi så på amerikansk historie for å finne ut hvilke desserter som virkelig utgjør USAs kulinariske historie (spoiler alert:mange av dem er sørlige). Her er noen av søtsakene som er populære over hele landet, fra hav til skinnende hav. Bare ikke bli overrasket hvis du har lyst på en bakt godbit etter å ha lest denne deilige listen. Og når du er ferdig med å lese om de beste desserter i landet, ikke gå glipp av disse 15 klassiske amerikanske desserter som ikke lenger er laget.

1

Sjokoladekjeks

Shutterstock

Ingen informasjonskapsler er mer amerikanske enn en sjokoladekake. Med veldig lite variasjon, denne oppskriften har stort sett vært den samme siden 1930 -tallet. Sjokoladekakens opprinnelse er litt uklar; noen tror at en baker fant oppskriften ved et uhell, mens andre bestrider den påstanden. Men en ting er sikkert:Du har Ruth Wakefield å takke for det enkle, deilig godbit.

Wakefield og mannen hennes, Kenneth, drev en restaurant i Massachusetts kalt Toll House Inn, New York Times rapportert. Som legenden har det, mens hun lagde et parti med informasjonskapsler til gjestene hennes en dag, Wakefield fant ut at hun hadde brukt opp all sin bakersjokolade. En rask erstatning ble gjort med litt Nestlés halvsøte sjokolade som hun hadde tilgjengelig på kjøkkenet. Hun forventet at den skulle blande seg inn i deigen, men istedet, den ble suspendert i den søte røren.

Etter at lokalbefolkningen og gjester prøvde "Toll House Chocolate Crunch Cookie, "det vokste i rykte. Hennes oppskrift ble publisert i en avis i Boston, og Nestlés sjokoladebiter begynte å selge i rekordmengder. Til gjengjeld for en livstid med gratis sjokolade, Nestlé -selskapet fikk skrive ut Toll House Cookie -oppskriften på pakken.

Og for mer matglede, registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

2

eple pai

Shutterstock

Ingenting lukter helt som en eplepai, med smørstekt skorpe i ovnen og fruktjuicer som bobler ut av sidene. Fylt med epler, denne desserten kan serveres varm og toppet med kremaktig, kald vaniljeis. Det er spesielt godt til frokost rett ut av kjøleskapet neste morgen etter at det er bakt, men hva er ikke det?

Uttrykket "så amerikansk som eplepai" stammer faktisk fra en avisannonse fra begynnelsen av 1900 -tallet for dresser, i følge Smithsonian Blad. Oppfatningen om at eplepai utelukkende var amerikansk ble drevet av soldater i andre verdenskrig, som fortalte alle at de kjempet om "mamma og eplepai, "forklarer bladet.

Men var eplepai virkelig en amerikansk dessert? De første paiene i USA kom til landet med de tidlige nybyggerne, og det var smakfulle britiske sammensetninger fylt med kjøtt og krydder. Og som Smithsonian pekte ut, den eldste kjente eplepaioppskriften kommer fra England fra 1300-tallet, også. USA har vedtatt godbiten som sin egen, selv om, og det er en heftestift for amerikanerne.

I SLEKT: Den enkle måten å lage sunnere komfortmat.

3

Ostekake

Shutterstock

En blanding av søtt, myk kremost, sukker, og smakstilsetninger, ostekake har blitt den offisielle desserten i New York, med andre områder i landet som også hevder det. Junior's Restaurant i Brooklyn og Eileen's Special Cheesecake i sentrum av Manhattan holder fortet inne som noen av de mest kjente ostekake -leverandørene, både i New York City og i USA.

Ostekakeskorpen er enten en smuldreblanding, kake, eller en buttery graham cracker seng. Tett eller luftig, den kan toppes med frukt, nøtter, informasjonskapsler, eller sirup. Eller, ostekake kan smaksettes med sjokolade, gresskar, eller likør - enhver kombinasjon som kokken (og middagen) ønsker. Hvis du vil ha en tradisjonell New York ostekake, Prøv et stykke ostekake toppet med jordbær eller kirsebær.

Å bake ostekake hjemme, du kan bruke en springform som gjør at desserten kan beholde formen mens den setter seg i et vannbad. Alternativt, det finnes også ostekaker som er ekstra enkle å lage. Usikker på hvor du skal begynne? Sjekk ut disse 20 deilige ostekakeoppskriftene.

4

Pekanpai

Shutterstock

Hvis du setter pris på sukker og nøtter, sjansen er stor for at du vil like en pekannøtte. Den supersøte, sirupaktig sørlig godbit vises tradisjonelt på Thanksgiving -bord, men hvis du vil, Du kan bake denne paien når som helst for å få sukkerrus hele året.

Georgia er den største produsenten av pekannøtter i USA, og det rikelige tilbudet førte til at kokker inkluderte det i baking. Oppskriften ble en stift i Sør, spesielt i Atlanta Magnolia Room i Rich's Department Store, ifølge James McWilliams, forfatter av The Pecan:A History of America's Native Nut .

Som McWilliams forklarer, Callie Williams jobbet seks dager i uken, bake paier på Magnolia Room. I løpet av 1948, Williams bakte hele 28, 960 paier til restaurantens gjester.

De fleste pekannøtteoppskrifter i dag er basert på Karo Sirup -versjonen trykt på flasken.

5

Gulrotkake

Shutterstock

En etterkommer av britisk gulrotpudding, den moderne gulrotkaken er tett, fuktig kake smaksatt med allehånde og toppet med en fyldig glasur av kremost, vanilje, og sukker. Fortsatt, den offisielle opprinnelsen til gulrotkake er ukjent. Stella Parks, forfatter av BraveTart:Ikoniske amerikanske desserter , foreslo å Vice at gulrotkake kan ha blitt til ved et uhell etter at noen feilsøkte en rips -kakeoppskrift. Men det skjedde, selv om, det er en gjenkjennelig del av et hvilket som helst kakespredning.

Bakere og smakere har sterke meninger om tillegg til gulrotkaker, som kokos, ingefær, eller nøtter. Og mens noen mennesker kunne bli slått av av tanken på gulrøtter i desserten, oppskriften har ingen overveldende smak av grønnsaker. I stedet, gulrotkake gir ganen mer karamell og krydderkomfort. Og hvis du elsker gulrotkake, du er i godt selskap. George Washington spiste angivelig gulrotkake på Fraunces Tavern i sentrum av Manhattan på British Evacuation Day i 1783.

I SLEKT: Din ultimate restaurant og supermarked overlevelsesguide er her!

6

Iskrem

Shutterstock

Buffalo melk, mel, og kamfer utgjør ingrediensene i den første iskremlignende desserten i Kina under Tang-dynastiet, som startet i 618 CE Versjoner av den kalde godbiten har vært utbredt gjennom mathistorien og blitt spist av konger, oppdagelsesreisende, og keisere, selv om de er veldig forskjellige fra de kremete versjonene av i dag. På slutten av 1800 -tallet, USA var involvert i masseproduksjonen av iskrem, tillater fremveksten av amerikanske brusbutikker og oppfinnelsen av iskremen.

Moderne versjoner av denne søte frosne maten kan bruke meieriprodukter, soya, kokosnøtt, cashew, eller mandelmelk kombinert med sukker eller andre søtningsmidler og smaker. Klar for å få kjeglen din på? Sjekk de beste iskrembutikkene i hver stat.

7

Boston cream pie

Shutterstock

Kombinere lett vaniljekake, vaniljesaus, og sjokoladeganache, Boston cream pie er en perle av en dessert. Den første Boston -krempaien ble laget i restauranten på Parker House Hotel, som nå er Omni Parker House i Boston.

Den første versjonen av Boston cream pie brukte svampekake fylt med vaniljesaus og dryppet med sjokoladeglasur. Som med mange andre ikoniske amerikanske desserter, Betty Crocker publiserte en Boston cream pie -oppskrift på esken og utvidet populariteten. Hvis du er interessert i originalversjonen, Omni Parker House leverer Boston cream pie over hele landet.

8

Bananpudding

Shutterstock

Bananpudding er en typisk sørlig godbit, men det er også en av de mest populære desserter i USA. Hjemmelaget på sitt beste, kremet vaniljepudding, pisket marengs, og bananer er lagdelt med søte Nilla -skiver.

Bananpudding er ikke den enkleste desserten å lage, og kokker kan bli fristet til å kutte hjørner. Men for å virkelig sette pris på dybden på smak og tekstur, det er best å bruke den originale bananpuddingoppskriften. Etter at den har sittet i en dag, wafers smelter inn i vaniljesaus mens de fortsatt gir et supplement til den glatte puddingen.

9

Bakt Alaska

Shutterstock

A Baked Alaska har kul is på toppen av en svampekake, helt dekket med marengs, og stekes raskt i ovnen for å bli brun. Som legenden sier det, Thomas Jefferson serverte en iskrem og marengsrett som ligner veldig på dagens versjon av Baked Alaska i Det hvite hus i 1802.

Den siste oppskriften, i mellomtiden, sies å ha blitt opprettet og navngitt av den franske kokken Charles Ranhofer på Delmonico's i New York for å feire kjøpet av Alaska i 1867. Den klassiske Baked Alaska er fremdeles på Delmonicos dessertmeny i dag.

Og for mer nostalgiske godbiter, ikke gå glipp av disse 15 klassiske amerikanske desserter som fortjener et comeback.

10

Buckeyes

Shutterstock

Ohio -lovgiver vedtok Ohio Buckeye som statstreet i 1953. Omtrent samtidig, Ohio State fotballag adopterte kallenavnet "Buckeyes, "med Brutus Buckeye som maskot. Innbyggere i Ohio omtalte seg selv som Buckeyes allerede på 1840 -tallet.

I utgangspunktet, mutteren fra dette treet ligner et rådyrs øye, med et brunt deksel som avslører et lysebrunt senter. Et ektepar av fotballfans i Ohio, Gail og Steve Lucas, mottok en gave med noen sjokolade-dekkede peanøttsmørballer til jul. Gail gjenskapt oppskriften, men hun dekket ikke peanøttsmøret helt. Den synlige delen av peanøttsmør så ut som mutteren fra et buckeye -tre. Og fra den dagen fremover, Gail lagde godteriet til å hale folkemengder. Det ble en tradisjon for Ohio State mest hengivne fans.

11

Indiana sukkerfløtepai

Shutterstock

Den uoffisielle statsposten i Indiana, Indiana Sugar Cream Pie kalles også "Hoosier Pie." Det er en rik vaniljesaus i en buttery paiskare, støvet tykt med muskatnøtt.

Den opprinnelige oppskriften ble påvirket av den enkle tilgjengeligheten av krem ​​og sukker, og mangel på frisk frukt og nøtter i området for arbeidende familier, forklarer Indianapolis Star . Fyllet piskes sammen, noen ganger kokt på komfyrtoppen, og lagt til skorpen for å bake. Røring mens paien stekes holder den ikke å heve og resulterer i en tykk, kremaktig interiør. Et annet navn på kaken er "Desperation Pie, "en dessert født av økonomiske vanskelige tider og oppfinnsomhet.

12

S'mores

Shutterstock

Ingenting legger mer til et bål enn s'mores, en tykt stekt marshmallow presset med en sjokoladebit mellom lagene med graham cracker. Det ser ut til at skapelsen har sine røtter i camping, med en oppskrift på "Some Mores" som vises i en Girl Scout -guide fra 1927 for å lage bål.

Alle har sin egen favoritt måte å steke marshmallows på. Men om du snur lett og bruner den søte marengsen eller tar den i brann, det smaker fantastisk med sin sjokolade- og graham -cracker -sandwich.

1. 3

Bane kake

Shutterstock

Lane Cake har vunnet premier, den har blitt brukt av kjente kokker, og det ble nevnt i Å drepe en sangfugl . Ifølge legenden, Lane Cake ble oppfunnet av Emma Rylander Lane, som publiserte sin lane cake -oppskrift i 1898.

Lane Cake består av en rik smørkake med en søt sirup av pekannøtter, rosiner, kokosnøtt, vanilje, bourbon, sukker, og smør. Den rike ingredienslisten resulterer i en spesiell og annerledes type kakeopprettelse.

14

Bananer foster

Shutterstock

På 1950 -tallet, Paul Bland på Brennan's i New Orleans laget en dessert for å markere den siste tilstrømningen av bananer til de lokale havnene. Han kalte oppskriften Bananas Foster, etter en lokal borgerlig og næringslivsleder som var venner med eieren av Brennan's.

Halv dessert og halv erfaring, Bananas Foster har flammende bananlikør eller rom. Prosessen er et dramatisk skue, og det skaper en røykfylt saus som helles over vaniljeis. Brennan bruker nå rundt 35, 000 pund bananer hvert år som lager Bananas Foster for spisende.

15

Svarte og hvite kaker

Shutterstock

Smeltedigelen av kulturer i landet vårt har gitt oss fantastiske oppskrifter og matvarer, og svart -hvite informasjonskapsler er intet unntak. Godbiten ble laget av Glaser's Bake Shop, som dessverre stengte permanent i 2018, etter 116 år i virksomheten.

Tyske immigranter lagde informasjonskapselen, som faktisk er mer som en kake. Røren har ekstra mel tilsatt for å gjøre den fast, og så lander den på et bakeplate i en kakelignende form. Etter baking, kakene er toppet med den ene siden av vaniljeisglasur og den ene siden av sjokoladeglasur.

Og hvis du har en søt tann, ikke gå glipp av disse 34 sunne informasjonskapslene.

16

wienerbrød

Shutterstock

Denne konfekten kalles også en gelerulle eller, i finere virksomheter, en roulade. Sveitsisk rulle er laget av en lett svampekake rullet rundt syltetøy, pisket krem, eller glasur.

Populariteten til rullede kaker tok av i Amerika på 1800 -tallet. Sveitsiske rullerøtter er europeiske, men ikke nødvendigvis sveitsisk, men tittelen har levd videre.

Når den skjæres i skiver, desserten har et nydelig spiralmønster. Sveitsiske rundstykker er en av de mest populære ferdigpakkede desserter i USA, laget av Little Debbie -selskapet siden 1960.

17

Barber is

Shutterstock

Rett fra det amerikanske paradiset Hawaii, barber is - og nei, det kalles ikke "barbert is" - kom til kysten med tillatelse fra japanske immigranter. Barberis er basert på en rett som heter Kakigori, som opprinnelig ble laget for kongefamilien i Japan.

På Matsumoto's Shave Ice, en av Hawaiis fremste barberingsleverandører, den myke isen serveres med den klassiske regnbuen av vanilje, jordbær, og banan og smaker som papaya, ume, syltet mango, og mizore. Og selv om de kan se like ut, barberis er mye annerledes enn en snøkone. En snøkegle har hardere isbiter, mens barberis er mer delikat, som snø.

Mamoru Matsumoto immigrerte til Hawaii sammen med broren fra Hiroshima. Han møtte snart kona, Helen Momoyo Ogi, gjennom felles venner, og de to åpnet flere virksomheter for å få endene til å møtes. De bestemte seg for å åpne barberingsvirksomheten for å hjelpe familien sin, som hadde vokst til å inkludere tre barn. Både turister og lokalbefolkningen kom for å nyte godbiten. Etter hvert, det yngste barnet, Stanley, overtok foreldrenes virksomhet. Matsumoto gjør omtrent 1, 000 barberis per dag.

18

Coca-Cola kake

Shutterstock

Sørlandet elsker sin cola. Faktisk, ordet brukes for å beskrive enhver kullsyreholdig drikke, som i, "Jeg skal hente en cola." Kokker har lagt det til de mest uventede stedene - i gryteretter, over skinker, og til og med i Coca-Cola-kake.

Sjokoladesmeten ser ut som en sjokoladekake som er kjørt, men når cola er tilsatt (kun fullsukkerversjon) sammen med marshmallows og den er bakt, det forvandles til en tett, brownie-lignende kake. Rik sjokoladeglasur helles over toppen, fylle ut sprekker og sprekker.

Coca-Cola-kake har prydet bord i USA siden 1950-tallet, og det er fortsatt populært i dag.

19

Rice Krispies behandler

Shutterstock

Rice Krispies -godbiter er firkanter av frokostblandinger belagt med en deilig blanding av marshmallows og smør og får stivne til de kan skjæres i skiver. Mildred Day, en bosatt i Iowa fra 1900-tallet, er ansvarlig for det deilige, seig godbit. Day jobbet hos Kellogg's, og hun og en kollega lagde oppskriften på selskapets testkjøkken. Dessertene ble nasjonale da Day foreslo at Camp Fire Girls skulle selge godbitene som en innsamling. Oppskriften ble offisielt lagt til kornblandingene i 1941.

20

Gresskarpai

Shutterstock

Thanksgiving er bare ikke det samme uten gresskarpai. Denne desserten er velkjent i USA og Canada, men du vil bli hardt presset til å finne den andre steder i verden.

Som historien går, de tidlige amerikanske nybyggerne lagde gresskarpaier på den første Thanksgiving -feiringen, selv om deres versjon ikke hadde en skorpe. Indianere brakte gresskar som gaver til de første innbyggerne i den europeiske bosetningen for å forhindre skjørbuk.

I dag, gresskarpai starter tradisjonelt med et bakverkskall fylt med en gresskarkrem smaksatt med kanel, muskat, fedd, og ingefær og søtet med brunt sukker eller melasse.

Og hvis du elsker gresskarpai, du vil ikke gå glipp av disse 18 tingene du kan gjøre med hermetisert gresskar.

21

Rød fløyelskake

Shutterstock

Det ser ut til å være noen meningsforskjeller om opprinnelsen til rød fløyelskake. Adams Extract Company og Waldorf Astoria Hotel i New York hevder begge å ha oppfunnet kaken. Uansett, rød fløyelskake steg i fremtredende grad på midten av 1900-tallet i USA.

Bruk av kakao i kaken syntes å myke opp produktet, som ga opphav til begrepet "fløyel". Selve kaken er luftig og glatt, med kakaoen tilsatt røren uten å overmanne den. Den er toppet med smøraktig og fyldig kremost. Tilsetningen av den røde matfargen gir mening fra Adams Extract, i det minste:Populære røde kaker ville selge mer rød matfarging. Uten det røde fargestoffet, kaken er en lysere sjokoladefarge og like velsmakende, selv om det bare kan kalles "fløyel".

22

Traktkake

Shutterstock

Har du noen gang gått på messen og lagt merke til lukten av søtt vanilje stekt brød i luften? Folk skynder seg forbi, bærer tallerkener med sprø stekt deig, støvet med et belegg av pulverisert sukker. På kort tid, du finner deg selv i kø, ivrig etter å prøve den luftige konfekten. Dette er magien i den uimotståelige traktkaken, en av de beste desserter i USA uten tvil.

Legenden forteller at tyske immigranter kalte Pennsylvania Dutch brakt traktkake til USA. Det blir oftest spist med Nutella, syltetøy, eller pulverisert sukker på toppen, men toppmulighetene er uendelige!

23

Lady Baltimore -kake

Shutterstock

Lady Baltimore Cake er et favorittvalg for bryllup. De hvite lagene er toppet med det som kalles "syv minutters frosting, "en type kokt frosting laget av eggehvite og mais sirup. Tilsetningene til glasuren, nøtter, og tørket eller kandisert frukt gjør Lady Baltimore Cake unik.

Den eksakte opprinnelsen til Lady Baltimore Cake er ukjent, men teorier antyder at den kunne ha blitt inspirert av en populær romantisk roman av Owen Wister i Charleston eller opprettet i et terom i Charleston kalt Lady Baltimore's. Uansett, dens røtter er desidert sørlige.

24

Praliner

Shutterstock

Brunt sukker smør og fløte med pekannøtter kommer sammen for å lage dette brente sukkergodteriet. Opprettet i Frankrike, den sørlige pralinen er en konfekt som ble brakt til New Orleans, Louisiana, av franske Ursuline -nonner.

Nonnene ga instruksjoner i matlaging og annen innenlandsk kunst, og studentene deres giftet seg og flyttet over hele staten, spre pralinoppskriften. Med klar forsyning av pekannøtter i Georgia, Texas, og Louisiana, mutteren ble byttet for mandlene i den opprinnelige oppskriften. Krem ble også tilsatt som en del av tilberedningsprosessen, og pralinen som vi kjenner og elsker i USA i dag ble født.

Vær forsiktig med din praline -uttale, selv om. Purister i New Orleans uttaler dette godteriet "prah-lean" ikke "pray-lean".

25

Sitronruter

Shutterstock

Sitronruter, eller barer, er laget av en syrlig, søt sitronkrem eller ostemasse på en småkake skorpe. Toppen er pudret med konditoresukker. Oppskriftene bruker ekte sitronsaft og sitronskall, og de ser ut til å være inspirert av sitronmarengspai.

Den første offisielle trykte versjonen av en sitronstangoppskrift dukket opp i Chicago Daily Tribune i 1962, men det ble sannsynligvis utviklet tidligere, som barer og kaker begynte å øke i popularitet før midten av 1950-tallet.

Og for mer ikoniske matvarer, ikke gå glipp av disse 35 sørlige rettene dine besteforeldre pleide å lage.

26

Fersken fruktpai

Shutterstock

Fersketrær vokser godt i Sør -USA, takket være sesongene med den rette blandingen av kjølige og varme temperaturer for å få frem den ultimate frukthøsten. Denne desserten tjente sitt sukkerholdige formål godt som en måte å bruke opp de ferske ferskenene og finne et formål med den resterende kjeksdeigen fra frokosten.

Tradisjonelt tilberedt i støpejern, fersken skomaker har fersken som dumpes på bunnen av fatet med sukker og krydder. Og kjeksdeig, vanligvis søtet, er "droppet" på toppen av frukten. Server ferskenskomakeren med iskrem, og du har den perfekte sommerdesserten.

27

Mississippi gjørme kake

Shutterstock

Rett fra den frodige Mississippi Delta -regionen, denne kaken har deler som tilfredsstiller hver søte tann. Med lag med sjokoladekake, miniatyr marshmallows, og pekannøtter, denne kaken er en sukkerelskers glede.

Som om selve kaken ikke var søt nok, Mississippi Mud Cake har også hjemmelaget sjokoladeglasur, som smelter marshmallow -laget akkurat nok. Alternativt, marshmallows vil toppe kaken med nøtter, fremdeles blir en smeltet fryd av varmen i glasuren.

28

Icebox kaker

Shutterstock

Nabisco har skrevet ut en oppskrift kjent som "The Famous Icebox Cake" på baksiden av sjokoladeplatene sine siden 1940 -årene. Kaken ble populær for sin enkelhet og skjønnhet, og det er ikke vanskelig å se hvorfor.

Ermene til sjokoladeplater er smurt med fluffete søtet og vaniljesmakende kremfløte. Etter innstilling i kjøleskapet, eller isboks hvis du foretrekker det kaken kan skives i skiver for å vise de nydelige lagene. Desserten kommer raskt sammen, og det er ikke nødvendig å bruke ovnen. Alternative versjoner har blitt opprettet gjennom årene ved hjelp av andre informasjonskapsler og smakskombinasjoner, men du kan ikke gå galt med en klassisk isbokskakeoppskrift.

29

Donuts

Donuts røtter i USA kom fra nederlandske nybyggere i New York. Godbiten ble utbredt popularitet når doughboys, Amerikanske tjenestemenn som tjenestegjorde i skyttergravene i Europa under første verdenskrig, ble servert bakverk av frivillige. Kommer tilbake fra krigen, de lengtet etter smultringene. Og som svar på etterspørselen, Den russiske bakeren Adolph Levitt opprettet smultringmaskinen og samlebåndet for å øke produksjonen.

På slutten av 1930 -tallet, Krispy Kreme startet også sin marsj over de sørlige delene av landet. Krispy Kremes tilbud var så populære at på 1950 -tallet, merkevaren solgte stekt deig i enkeltbutikker for 75 dusin smultringer i timen, i følge Smithsonian Blad. De ble en kultklassiker, få markedsføringsøkninger fra gale oppskrifter som Dog Days Donut Burger, en osteburger mellom to Krispy Kreme -donuts.

30

Klissete smørkake

Shutterstock

Klissete smørkake er søtt, utrolig søtt. Med en gul kakebunn og et krem ​​smørlag på toppen, de forskjellige teksturer av fast kake og fløyelsaktig ostete sødme utfyller hverandre pent, til tider klissete og seige og kremete.

Tradisjonelt, klissete smørkake serveres som kaffekake, heller enn som dessert. Mens flere familier har utforsket historien sin i den opprinnelige kaken, legenden forteller at en tysk baker i St. Louis laget en kaffekake med feil andel smør. Interiøret endte opp, vi vil, klissete. Kaken var deilig, og han utforsket raskt oppskriften, går i produksjon i bakeriet hans. Men den oppsto, dette er en deilig godbit.

Vil du piske opp noe litt enklere? Du kan ikke gå galt med den mest grunnleggende kakeoppskriften noensinne.

31

Fudge

Shutterstock

Akkurat som med noen av de andre berømte amerikanske desserter, feil gir noen ganger de beste resultatene. Fudge er visstnok en av de kulinariske feilene som resulterte i noe deilig. Som historien går, en ødelagt mengde karamell førte til at fudge ble opprettet, selv om det endte opp som en ganske velsmakende feil.

For å lage fudge, Søt, kondensert melk, sjokoladebiter, eller andre smaker og salt smeltes i en kjele. Etter at de originale ingrediensene har smeltet, tillegg som nøtter eller vanilje kan tilsettes. Fudgen spres deretter over i en ildfast form. Det tar vanligvis omtrent to timer og kan kuttes i firkanter for deling. Fudge finnes vanligvis i sjokoladesorter, men det er også fudge -smaker som peanøttsmør eller vanilje.

32

Banana Split

Shutterstock

En gigantisk statue av en banansplitt sitter på Tassel Pharmacy i Latrobe, Pennsylvania, komplett med bananskiver plassert i et fat med skjeer med vanilje, sjokolade, og jordbæris. Statuen viser sundae toppet med ananas, sjokolade og jordbær sauser, pisket krem, nøtter, og et kirsebær, akkurat som den originale versjonen som ble oppfunnet av David Strickler, en 23 år gammel apoteklærling.

Strickler visste ikke hvor kjent oppfinnelsen hans ville være, men det har blitt en elsket amerikansk godbit. Latrobe er også vert for Great American Banana Split Celebration i august.

33

Jell-O

Shutterstock

Jell-O ble oppfunnet på slutten av 1800-tallet, men det tok virkelig fart rundt 1900. Det var noen få faktorer for veksten i popularitet. Strategisk reklame i blader som Ladies Home Journal og fargede illustrasjoner av bemerkelsesverdige artister som Maxfield Parrish og Norman Rockwell med Jell-O gjorde hjemmekokker oppmerksom på det.

Selskapet begynte å prøve og dele oppskrifter på gelatin med juveltoner, og det er tydeligvis bare vokst derfra.

34

Sjakkpai

Shutterstock

Sjakkpai kan virke gammeldags, men det har konsekvent vært et valg Sørlig dessert siden den ble laget av en kokk hvis aksent ble misforstått. Legenden om navnet "sjakkpai" sier at når hun ble spurt om hva hun hadde bakt, en kokk svarte "bare pai, "som ble feil hørt som" sjakkpai. "Selv om det er ukomplisert, bruker bare sukker, egg, smør, og en liten bit mel bakt i en paibunn, sjakkpai viser at de beste dessertene ikke trenger å være komplekse.

35

Rømme pund kake

Shutterstock

De første pundkakene holdt det enkelt. Amerikanerne var ikke alltid kunnskapsrike, og en oppskrift som krevde et halvt kilo av hver ingrediens - smør, sukker, mel, og egg - var lett å huske. Problemet var at kaken var enorm i disse mengdene, så teknikkene begynte å endre seg.

Tilsetning av rømme hjalp kaken til å holde seg fuktig og ha et lettere korn, et faktum som sørlige kokker har omfavnet.

And now that you know what some of the best desserts in the country are, don't miss these 76 homemade dessert recipes for making some delicious sweet treats!

36

Key lime pie

Darren K. Fisher/Shutterstock

About the only fact Floridians know for sure is that Key West is where the key lime pie was invented. Derimot, as reported by the Miami Herald by way of Food &Wine , author Stella Parks has made claims in her book BraveTart:Iconic American Desserts that the Borden company created the key lime pie recipe to sell more sweetened condensed milk around 1931 in their New York test kitchen.

Though Parks' claim has been anecdotally refuted by some Key West residents, proof of an earlier Florida recipe hasn't been found. This debate has yet to be decided on the origins of lime-infused pie with the graham cracker crust. The best versions are, for sure, found in Key West restaurants and bakeries, like the version at Blue Heaven with its towering pile of meringue.

37

Cherry pie

Shutterstock

The perfectly patriotic red pie is cherry pie, at times both tart and sweet and waiting to be topped with ice cream. The cherry filling is poured into the pie crust, and it's baked until bubbly.

Michigan is the country's top producer of cherries, accounting for about 75% of the tart variety produced in the United States. If you want an extra fresh slice of cherry pie, the state might be a good place to start.

38

Seven-layer bars

Shutterstock

Seven-layer bars have—you guessed it—seven layers. These layers are full of goodness, with graham crackers, nøtter, chocolate chips, white chocolate chips, butterscotch chips, coconut, and sweetened condensed milk. Baked together, the results are a moist, sweet bar that is soft with a crunch and a taste explosion of different chips. Seven Layer Bars are also called Magic Bars because they use such simple ingredients but taste so wonderful, almost like magic.

39

Coconut cake

Shutterstock

The Southern part of the country certainly seems to have mastered the art of the dessert. Coconut cake is a delicious example of this, with layers of moist coconut-flavored cake, buttery frosting, and scatters of coconut flakes or shredded, sweetened coconut across the top.

If you don't feel like making it, trust the food critics from Condé Nast, New York Times , og Food &Wine and visit the Peninsula Grill in Charleston, South Carolina. Clocking in at an amazing 12 layers and weighing 12 pounds, the restaurant's impressive cake even caught the eye of Bobby Flay for his Food Network program "Throwdown with Bobby Flay."

Coconut cake hasn't just been popular in modern times, enten. Poet Emily Dickinson had her own coconut cake recipe, også.

40

Brownies

Shutterstock

The first brownie was made by an unnamed chef at the Palmer House Hotel in Chicago. Invented for someone needing a portable dessert for the 1893 World's Fair, the final product ends up a gooey, decadent treat. Nå, Hilton Hotels owns the Palmer House, but the famous landmark still makes the original brownie recipe with nuts and apricot glaze.

Brownies are celebrated on December 8, which is National Brownie Day, but you can enjoy them all year round with this Fudgy Brownie Recipe.

41

Blondies

Shutterstock

With the taste of the sweet molasses of brown sugar and the richness of butterscotch, blondies are cookie bars similar to brownies. They are almost opposites, selv om, as blondies don't contain any chocolate flavor. Chewy and moist, these bars can have toffee, coconut, nøtter, or white chocolate chips, in addition to the traditional butterscotch blondie variety. A version of the ice cream sundae has a blondie, vanilla ice cream, and caramel sauce.

42

Whoopie pies

Stephanie Frey/Shutterstock

Comfort food of epic proportions, whoopie pies are also known as "gobs" in western Pennsylvania. They are a sandwich made from two cookies filled with icing and are usually large—think the size of a hamburger.

The whoopie pie's roots are Amish. Legend has it that the cookies, made from leftover cake batter, were made with icing and put in children's lunches. When they saw that they had the sweet treat, the children would shout, "Whoopie."

Strasburg, Pennsylvania, hosts a Whoopie Pie Festival every September, complete with a cookie eating contest and a crowned queen.

Whatever dessert hits your sweet tooth just right, there's no denying that America has plenty of sweets to offer. These 42 desserts have stood the test of time across the country. So it's no wonder they're the most iconic desserts in the United States. The only question now is which one you'll want to eat first.