Hjem >> ernæring >> Populære matvarer du aldri bør spise etter 40,

Populære matvarer du aldri bør spise etter 40,

Si dietister

Å fylle 40 år kan føre til en rekke endringer i livet ditt, enten du plutselig blir inspirert til å bytte karriere eller endre garderoben. Derimot, når det gjelder kroppen din, midt i livet kan det ledsages av noen mindre end hyggelige endringer-inkludert metabolske endringer som gjør det betydelig lettere å gå opp i vekt og vanskeligere å holde det av.

Hvis du vil sikre at du gjør de beste valgene for helsen din, les videre for å finne ut hvilken mat som er registrert av diettister som sier at du aldri bør spise etter 40. Og for noen matvarer som er verdt å legge til i måltidsplanen din, sjekk ut de 7 sunneste matene du kan spise akkurat nå.

1

Soda

Shutterstock / Aquarius Studio

Du vil bli hardt presset for å finne en ernæringsekspert som vil kalle brus et sunt tillegg til kostholdet ditt, og det er et spesielt dårlig valg for personer over 40 år.

"Sukkerholdige drikker har vært knyttet til vektøkning, fedme, og diabetes, og den over 40 mengden må være mer forsiktig med å se på vekt og sukker, når kiloene kryper på når du blir eldre, " sier Lisa Young, PhD, RDN , forfatter av Endelig full, Endelig Slank og en adjunkt i ernæring ved NYU, siterer en studie fra 2010 publisert i Fysiologi og atferd .

"Fordi du ikke tygger, det er lettere å drikke for mye raskt uten å registrere fylde -signaler, "Legger Dr. Young til. Trenger du mer insentiv til å unngå de sukkerholdige drikkene? Sjekk de 112 mest populære brusene som er rangert etter hvor giftige de er.

2

Smør

Shutterstock / Moving Moment

Enten du sprer det på toasten din om morgenen eller bruker den til å lage dine favorittgrønnsaker eller proteiner i, Du vil kanskje revurdere din vanlige bruk av smør når du har nådd 40.

"Smør inneholder mye mettet fett, som kan bidra til hjertesykdom, ettersom det har vært kjent for å øke kolesterolet. Når du blir eldre, kolesterolet ditt kan krype opp i likhet med risikoen for hjertesykdom, "sier Young.

3

Bearbeidede desserter

Shutterstock

Hvis du leter etter en oppløsning for din neste bursdag, å gi opp disse godbiter med høy sukker kan være smart hvis du er over 40.

"Desserter som inneholder bearbeidet sukker, som kaker, informasjonskapsler, paier, og godteri, alle gjør betennelse og muskelsårhet verre, " sier Ana Reisdorf, MS, RD , fra Wellness Verge, som bemerker at disse matvarene raskt kan bidra til vektøkning, også.

Hvis du trenger et trykk for å gi opp de søte snacksene for godt, sjekk ut disse bivirkningene av å gi opp sukker, I følge Science.

4

Alkohol

Shutterstock

Mens du nyter et glass eller to vin etter en lang dag eller en cocktail med middag kan være en del av din vanlige rutine, det kan gjøre mer skade på helsen din enn du forestiller deg, spesielt hvis du allerede har slått den store 4-0.

"Dårlig søvn, vektøkning, og betennelse forverres av alkohol. Også, mange i 40 -årene har sannsynligvis lagt merke til at bakrus blir verre, "sier Reisdorf." Jeg vil anbefale å begrense eller unngå alkohol helt etter 40. Anbefalingen er ikke mer enn 2 drinker om dagen for menn og 1 for kvinner. "

Vil du vite hvordan kroppen din vil endre seg hvis du gir opp disse drinkene? Sjekk de overraskende bivirkningene av å ikke drikke alkohol, Si eksperter, og for de siste sunne nyhetene som er levert direkte til innboksen din, Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Les dette neste:

  • Beste kosttilskudd for folk over 50 år, Si ernæringseksperter
  • Undervurderte øvelser alle over 40 bør gjøre, Sier trener
  • 40 beste vekttapstips hvis du er over 40