Hjem >> ernæring >> Den verste Tequila -feilen du kan gjøre,

Den verste Tequila -feilen du kan gjøre,

Diettist sier

Det er uten tvil den mest berømte brennevinet på planeten ... men noen ganger bare tenkte av tequila kan få magen til å snu og templene dunke. Skål for dette:Nasjonal Tequila -dag skjer 24. juli, leder for ernæring og velvære ved WW (tidligere Weight Watchers) - som selv er registrert diettist og tequila -fan - tilbyr tips for hvordan du kan gjøre denne livlige "ferien" litt lettere, friskere, og sunnere enn noen gang.

Hvis du liker en og annen tequila -drink, du er definitivt ikke solo. Statista -forskning tyder på at amerikanerne spiste 180 millioner liter tequila i 2019. Jaclyn London, MS, RD, CDN sier at hun er en av de mange som liker en liten tequila av og til. London avslører Texas Ranch Water som sin egen foretrukne tequila-baserte drikke, og sier en flott formel for cocktailen rett og slett er tequila blanco , mineralvann, og en sunn klem fersk limesaft.

Fortsett å lese for Londons smarte tips om hvordan du serverer bedre tequila-slipper. Også, ikke gå glipp av en stor bivirkning av å drikke alkohol på tom mage, Diettist sier.

1

Unngå sukker.

Hvis du noen gang har gjort en morgen-etter-forbindelse mellom en bakrus og de supersøte alkoholholdige drikkene du nettopp hadde, London sier at du er i orden. "Mens sukkerholdige drikker kan føles festlige og la oss være ærlige, smaker deilig, de sørger også for en hardcore bakrus, "Sier London.

Siden noen juicer og ferdiglagde cocktailblandere pakker opptil 70 gram sukker per porsjon ("mer enn det dobbelte av American Heart Association's rec for gram tilsatt sukker for hele dagen, "London påpeker), hun sier en måte å forhindre dette på er å fylle på klare blandere. "Jeg har alltid en rekke smaksatt smeltesorter tilgjengelig-fra klassikere som appelsin eller lime til sesongens favoritter som jordbær, vannmelon, eller fersken, "Sier London.

RELATERT:En stor bivirkning av å spise for mye tilsatt sukker, Sier New Study

2

Hold det ekte.

Shutterstock

London sier at frisk frukt gir så mye mer til cocktailene dine enn kunstig smak, tilsatte sukkerdrikker gjør det. "Mantraet mitt er alltid mer produsert, oftere, "sier hun." Ferskpresset sitrus (som limesaft) er flott, og tilsetning av ekstra smak fra cocktail-vennlig frukt som granateplefrø vil søte drikken din fra naturlig sukker og også legge til et antioksidantøkning. "

En annen god idé? "Jeg elsker også å eksperimentere med friske urter for å krydre ting!" hun sier.

RELATERT:17 urter å prøve for sinns- og kroppsfordeler, Sier Science

3

Slå på isspillet ditt.

Shutterstock

En annen enkel, men genial måte å gjøre en cocktail mer interessant? "Oppgrader isbitene dine, "Foreslår London. I stedet for å slippe i en isbit som bare vil vanne over tid, hun anbefaler å bruke frosne bær og druer (kjøpt fra frysedelen eller frosset hjemme, deg selv) for å slappe av drikken og smake den mens den tiner. "Dette er også en fin måte å bruke opp frukt som er i ferd med å bli dårlig!" Sier London.

Hun tilbyr også isbiter av ananas-limejuice som et alternativ til vanlig is. "Du kan bruke fersk ananas og lime til å lage det på egen hånd, eller bland moden ananas med limesaft i blenderen og frys ned. "

Også? Disse ideene er ikke eksklusive til Tequila Day. "Det er også flott å bruke disse for å hjelpe deg med å hydrere når du ikke drikker en tequila -cocktail, også! "påpeker London.

RELATERT:En stor effekt av å spise jordbær, Sier Science

4

Gå for de gode tingene.

Shutterstock

London sier at hvis du ikke er stor på blandede drikker, å behandle deg selv er en måte å være smart på når du nipper til tequila rett. "Premium -brennevin har denne unike måten å være både glatt og smakfull, samtidig som jeg føler meg litt ekstra spesiell, "sier hun." Siden merker vanligvis bruker destillasjonspraksis med mindre batch eller høyere kvalitet, det er bedre å drikke disse på steinene, sakte. "

5

Hold deg hydrert.

Shutterstock

Ifølge London, det er en viktig ingrediens for å hindre deg i å overdrive den på Tequila -dagen, eller hvilken som helst dag. "Drikk ett glass vann for hver drink du har, "råder hun, "men jeg vil også sørge for at du hydrerer i forkant av alle feiringer du har planlagt." Dette kan holde deg fra å gå inn på et hydratiseringsunderskudd.

Registrer deg for Spis dette, Ikke det! nyhetsbrev for flere mat- og velvære nyheter du kan bruke, og fortsett å lese:

  • En stor bivirkning av å drikke sitronvann, Sier diettist
  • 10 cocktail- og osteparringer du må prøve
  • Dette er de beste statene for bærplukking