Hjem >> ernæring >> Den verste vinfeilen du kan gjøre,

Den verste vinfeilen du kan gjøre,

Diettist sier

Du kan si at vin har mye til felles med kaffe:Hvis du er fan av begge, du betrakter sannsynligvis din elskede drikke som en du liker, som også har vist seg å ha en lang rekke helsemessige fordeler. Dette kan virke som et grønt lys for å nippe disse gavene fra naturen til ditt hjerte - men vin inn bestemt kommer med en kritisk forsiktighet, råder en mangeårig diettist.

Karen Graham, RD, CDE er registrert diettist og sertifisert diabetespedagog i over 30 år, samt en vinner av Canadas National Health Information Award. Fortsett å lese for å finne ut hva hun mener er den verste feilen du kan gjøre med vin. Også, ikke gå glipp av Secret Side Effects of Eating Rotisserie Chicken, Sier Science.

Vinveiledning kan være forvirrende.

Shutterstock

De fleste av oss vil nok være enige om at noen helsepersonells anbefalinger om vin kan være forvirrende. I løpet av årene, flere tidligere studier har antydet at å drikke vin regelmessig er gunstig for kardiovaskulær helse.

Derimot, Graham sier, Det er viktig å vurdere de mer systemiske effektene vin kan ha på kroppen din. Med det i tankene, Fortsett å lese. (Registrer deg også for Spis dette, Ikke det! nyhetsbrev for daglige matnyheter du kan bruke.)

Ikke drikk vin daglig.

Shutterstock

Graham er en bestemt vin-drikking ikke gjør det er ikke å drikke vin hver eneste dag. "Jeg tror den verste vinfeilen du kan gjøre er å tro at å drikke vin daglig er et sunt valg, " hun sier.

I Diabetes måltider for god helse, kokebok, Graham erkjenner tidligere studier som har vist at vin "kan ha noen milde hjertefordeler, "sier hun. Men det øker også en bekymringsfull risiko." Selv en drink om dagen øker kvinnens risiko for brystkreft, "sier hun." Jo mer du drikker, jo mer sannsynlig er det at du får brystkreft. "

(Lær mer om hvorfor daglig drikking av vin kan være farlig i 50 verste matvarer som du aldri kan spise hvis kreft oppstår i familien din.)

Dataene er nøkterne.

Shutterstock

Du kan vurdere vin som en god tid å gå til, men vitenskapen antyder at det kan være alvorlig virksomhet når det gjelder kvinners helse.

Faktisk, sette Grahams observasjon i ytterligere perspektiv, BreastCancer.org bemerker:"[... W] tegn som har tre alkoholholdige drikker per uke har en 15% høyere risiko for brystkreft. Eksperter anslår at risikoen for brystkreft øker ytterligere 10% for hver ekstra drink kvinner regelmessig har hver dag . "

Neste, organisasjonen gir den fysiologiske forklaringen på hvorfor dette er ...

RELATERT:Dette er landet som drikker mest vin, Data sier

Den vitenskapelige koblingen mellom vin og brystkreft, forklart:

Shutterstock

BreastCancer.org peker på to hovedforklaringer på hvor hyppig vindrikking kan føre til brystkreft. Først, de sier, alkohol kan skade DNA i cellene våre.

Også, "Alkohol kan øke nivåene av østrogen og andre hormoner assosiert med hormonreseptor-positiv brystkreft."

For å lære litt mer om vin og helse, Fortsett å lese:

  • Hemmelige bivirkninger av å drikke vin, Sier Science
  • En stor bivirkning av å drikke alkohol på tom mage, Diettist sier
  • De 5 beste nye lavsukkerviner på hyller