Hjem >> ernæring >> Hemmelige bivirkninger av å spise proteinbarer,

Hemmelige bivirkninger av å spise proteinbarer,

I følge Science

Klokken er 07.00 og du sulter. Bare problemet? Det er ikke tid til å lage egg fordi du er forsinket på jobb. Så, du tar en proteinbar fra pantryet, eller du svinger forbi en nærbutikk for en kaffe og en av de titalls proteinbarene på stativet. Det er ingen skam å velge et mer grip-og-gå-alternativ enn et hjemmelaget-disse stolpene fyller deg! De får deg til å føle deg som en idrettsutøver. De smaker ganske godt. Selv om du heller vil spise en smultring, du føler deg bedre om å spise en proteinbar. Kanskje du gjør det hver dag.

Det virker som en god praksis, tross alt, den er protein, Ikke sant? Protein virker synonymt med god helse i disse dager, men det betyr ikke at alle proteinbarer er sunne eller kan gi helsemessige fordeler. Les videre for å lære de hemmelige bivirkningene av å spise proteinbarer, ifølge vitenskapen. Og, hvis du er sulten, Sjekk ut vår anmeldelse av 15 beste sunne og sukkerfattige proteinbarer, Ifølge diettister.

1

Å spise proteinbarer kan redde muskelen din.

Shutterstock

Når du blir eldre, du mister muskelmasse og styrke med mindre du gjør noe med det. Det tekniske uttrykket for dette aldersrelaterte muskeltapet er sarkopi. Derimot, mange studier har vist at økt proteinforbruk i tillegg til motstandstrening kan hjelpe deg med å bevare muskelen din. En studie i Ernæring i klinisk praksis antyder at proteintilskudd, som proteinbarer, er nyttige for å forhindre sarkopeni og at myseprotein er best, øke muskelproteinsyntesen mer enn kasein eller soyaproteiner. Å opprettholde muskler når du blir eldre har mange fordeler, inkludert høyere metabolisme og vektvedlikehold, bedre blodsukkerkontroll, økt aktivitet, fallforebygging, mindre betennelse, og bedre hjertehelse.

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

2

Du kan gå opp i vekt.

Shutterstock

Mange proteinbarer er kaloririke, på nivå eller enda høyere enn noen godteribarer. MET-Rx Super Cookie Crunch, for eksempel, veier 410 kalorier og 14 gram fett. Det er samme mengde fett og 130 kalorier mer enn du får i en vanlig Snickers -bar. Hvis du prøver å gå opp i vekt, en proteinbar er fornuftig fordi den er kalori-tett, men det vil fungere mot deg hvis du prøver å slanke deg.

3

Det kan gjøre deg sulten.

Shutterstock

Mens mange proteinbarer unngår tilsatt sukker, noen inneholder den verste typen - mais sirup med høy fruktose, et billig søtningsmiddel som studerer som en i journalen Grenser i ernæring som viser er mer effektiv til å forårsake fedme enn vanlig sukker og faktisk øker appetitten. Noen av disse ernæringsbarene er lite mer enn godteribarer i forkledning. Nutra Grain Cereal Bars kommer i jordbær, bringebær og andre fruktsmaker, men inneholder lite faktisk frukt, men en puré bestående av hovedsakelig fruktose, sukker, mais sirup, modifisert matstivelse og hvetegluten. En bar inneholder 12 gram tilsatt sukker, samme mengde du får i en porsjon Fruity Pebbles -frokostblandinger.

4

Du kan utvikle metabolske lidelser.

Shutterstock

Å spise for mange matvarer med mye sukker kan bidra til utallige metabolske sykdommer som inkluderer fedme, Type 2 diabetes, og hjertesykdom, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Og noen av de ledende kildene inkluderer søte snacks som, informasjonskapsler, kaker, bakverk og proteinbarer. En gang til, ikke bli svinet til av ordene "protein" på pakken; sjekk boksen Ernæringsfakta på baksiden.

Proteinstenger kan være beryktet for å laste på tilsatt sukker for å gjøre dem mer velsmakende. Faktisk, noen barer kan inneholde opptil 20 gram sukker - det er omtrent det du får ved å spise to Tootsie Roll Pop -slikkepinner. "Som en generell regel, sukker i en sunn proteinbar bør ikke overstige gram protein, "sier registrert diettist Trista Best, RD , med Balance One -kosttilskudd.

Les dette neste:

  • Den beste proteinbaren å spise nr. 1, Ifølge en diettist
  • 15 beste sunne og sukkerfattige proteinbarer i 2020, Ifølge diettister
  • Hva skjer med kroppen din når du spiser en proteinbar hver dag