Hjem >> ernæring >> En stor effekt av å spise valnøtter,

En stor effekt av å spise valnøtter,

Ny studie sier

Nøtter er en utmerket snackmat å strekke seg etter når du leter etter noe som vil holde deg fornøyd en stund, som de er fulle av sunt fett og protein. For ikke å nevne, det er så mange typer å velge mellom (eller kombinere!) som du enkelt kan ta med deg på farten.

Selv om ny forskning setter søkelyset på valnøtter, noe som tyder på at disse omega 3-pakkede nøttene ikke må gå glipp av i smørbrødposen full av stiemiks. Studien, som ble publisert i American Heart Associations flaggskipstidsskrift, Sirkulasjon , avslørte det valnøtter kan senke LDL, eller dårlig, kolesterolnivå, som kan redusere risikoen for hjertesykdom.

RELATERT:En stor effekt av å drikke rødvin har på hjertet ditt, Sier New Study

Forskere så på hva som skjedde da hundrevis av friske voksne i alderen 63-79 år (68% identifisert som hunn) ble bedt om å spise en halv kopp valnøtter hver dag i to år. De sammenlignet deretter resultatene med de som ikke spiste valnøtter. På slutten av studien, de identifiserte at daglige valnøttspisere hadde en beskjeden reduksjon i lipoprotein (eller LDL) kolesterol med lav tetthet.

Shutterstock

Nærmere bestemt, valnøttspisere ' totalt antall LDL-partikler var 4,3% lavere enn for ikke-valnøtspisere. Disse fordelene var mer uttalt hos menn enn for kvinner, med mannlige deltakere som opplevde en 7,9% reduksjon i LDL -nivåer, mens kvinner bare så en nedgang på 2,6%.

"Dette er en god studie for å demonstrere og gjenta fordelene ved å innlemme godt fett i kostholdet ditt på hjertehelsen din, som de som finnes i valnøtter, "Mia Syn, MS, RD forteller Spis dette, Ikke det! "Derimot, det er viktig å merke seg at ingen mat har evnen til å lage eller ødelegge din generelle helse. "

Det er også verdt å merke seg at fire av studiens forskere har hatt fordel av midler fra California Walnut Commission (CWC), og tre var i CWCs rådgivende grupper, så husk det før du anser valnøtter som den ultimate hjertehelseforsterkeren.

"Selv om vi trenger å innse at studien var bransjefinansiert, og også at det er vanskelig å trekke årsakssammenheng ... faktum er fortsatt at vi tror at nøtter er en ekstremt sunn mat, "Abby Langer, RD forteller Spis dette, Ikke det! "Bortsett fra de gode fettene de inneholder, valnøtter inneholder også fiber, i tillegg til vitamin E, magnesium, og protein. De kan legge stor tilfredshet til måltider og snacks, på grunn av deres deilige smak og knase! "

For mer, les en viktig effekt av å spise pekannøtter, Ny studie sier. Deretter, ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev!