Hjem >> ernæring >> Det #1 verste kostholdet for amerikanere,

Det #1 verste kostholdet for amerikanere,

Sier Science

Amerikanerne oppfyller ikke alltid de vanlige diettanbefalingene. Faktisk, de Journal of Nutrition fant ut at flertallet av voksne i USA sliter med å spise nok grønnsaker, helkorn, og belgfrukter i kosten hver dag. Gitt at det er så enkelt å finne bearbeidede og hurtigmatvarer som inneholder mye sukker, natrium, og transfett, at det ikke er rart amerikanerne sliter med å dekke sine daglige næringsbehov. Derfor vil det sannsynligvis ikke overraske deg å lære at ifølge mange forskjellige forskningsstudier, #1 verste diett for amerikanere er det som er kjent som Standard American Diet.

Standard amerikansk diett, også kjent som SAD dietten, er et vanlig kostholdsmønster som har vært kjent for å kontinuerlig føre til alvorlige helseproblemer for amerikanerne. Her er hvordan SAD -dietten kan påvirke helsen din dårlig, og for flere sunne spisetips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 100 usunneste matvarer på planeten.

Hva inkluderer SAD -dietten?

Shutterstock

Noen av de viktigste egenskapene til Standard American Diet er matvarer som inneholder tilsatt sukker, transfett, og høye nivåer av natrium, så vel som ultraforedlet mat. Med SAD dietten, du får fremdeles makronæringsstoffene av karbohydrater, proteiner, og fett, men kvaliteten på disse matvarene vil være lavere.

For eksempel, mange av karbohydratene i SAD -dietten kommer fra tilsatt sukker, og forskning viser at amerikanerne spiser langt mer tilsatt sukker på en dag enn den anbefalte mengden. American Heart Association foreslår å begrense ditt tilsatte sukkerinntak til seks teskjeer for kvinner og ni for menn, men gjennomsnittlig inntak av tilsatt sukker for amerikanere er omtrent 17 ts per dag.

Når det gjelder fett, Amerikanerne har en tendens til å få for mye av kaloriene sine fra mettet og transfett, som kan være skadelig for kardiovaskulær helse hvis det inntas i store mengder.

I følge Institutt for medisin , noen av de mest populære matene i SAD -dietten inkluderer pizza, bearbeidet kjøtt (som pølse og bacon), sukkerholdige drikker, bearbeidede desserter som inneholder mye sukker eller meieriprodukter, og burgere.

I SLEKT: Få enda flere sunne tips rett i innboksen din ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev.

Helseeffektene av Standard American Diet

Shutterstock

Mange amerikanere sliter med helsen, og mye av det kan spores tilbake til kosthold. I henhold til CDC, 6 av 10 amerikanere lever med kronisk sykdom, og 4 av 10 voksne i USA lever med mer enn én kronisk sykdom.

CDC sier også at risikoen for disse kroniske sykdommene kan øke fra en rekke ting som overdreven alkoholbruk, mangel på trening, og dårlig kosthold.

Amerikanerne spiser for mye tilsatt sukker.

Shutterstock

Ifølge en studie fra 2014 publisert i JAMA Indremedisin , en diett som inneholder mye sukker kan øke risikoen for hjerte- og karsykdommer og CVD -dødelighet.

En annen studie fant at hos ungdom, store mengder tilsatt sukker var forbundet med økt risiko for metabolsk syndrom, en gruppe tilstander som inkluderer høyt blodtrykk, økt kroppsfett, og høyt blodsukker.

Her er en stor bivirkning av å spise for mye tilsatt sukker, Sier New Study.

Samt for mange transfett.

Shutterstock

Transfett kan enten være industrielt, noe som betyr at de kommer fra hydrogenerte oljer i et laboratorium, eller drøvtyggere, som er en naturlig prosess som kommer fra fettsyrene som finnes i visse animalske produkter.

Vanlige matvarer som inneholder transfett er margarin, bearbeidet bakevarer som kake, smultringer, og informasjonskapsler, og visse frosne matvarer som frossen pizza, som alle finnes i Standard American Diet.

I 2015, The British Medical Journal konkluderte med at høye nivåer av transfett var forbundet med koronar hjertesykdom , og Journal of Food Science and Technology fant at forbruk av transfett kan øke risikoen for diabetes og fedme.

Takeaway

Shutterstock

Standard amerikansk diett kan føre til mange helseproblemer for amerikanere, og det skyldes i stor grad de store mengder tilsatt sukker, transfett, og bearbeidede matvarer.

Hvis du er nysgjerrig på dietter fra andre deler av verden som har vist seg å redusere risikoen for kronisk sykdom og føre til et lengre liv, Du kan prøve noe som Middelhavsdiet eller Blue Zone -dietten.

For flere spisetips, les disse neste:

  • Diett nummer 1 for å forhindre Alzheimers, Sier New Study
  • Amerikanerne spiser ikke nok av dette næringsstoffet, Ny studie sier
  • Hva å spise tilsatt sukker gjør med kroppen din