En oversikt på cannabis seeds

Cannabis frø har 3 varianter nemlig cannabis sativa, cannabis indica og cannabis Ruderalis. Disse variantene er stort sett funnet i Sentral-Asia og Sør-Asia. Holde i tankene FNs narkotikakonvensjonen, er varianter som inneholder minimumsnivå av THC utviklet. THC står for tetrahydracannabinol. Det er en av de molekylene som produserer den "følelsen high" i marihuana

Hvordan du oppbevarer CANNABISFRØ

 1. Fryser: -.
  Frøene kan plasseres i en lufttett beholder før du setter den i en fryser. Men mens frysing noen frø start knuses, vil så noen frø går tapt hvis du velger å sette dem i en fryser. Derfor frysing anbefales ikke for det meste
 2. Romtemperatur: -.
  Hvis du ønsker å lagre frøene i et par år kanskje rundt 2 eller 3 år, er det lurt å oppbevare dem i romtemperatur . Frøene må plasseres i en lufttett beholder og lagret jeg en kjølig og mørkt sted. Men lagring av frø vil redusere deres rate av spiring.

  spirende CANNABISFRØ

  Frøene bør settes i en våt problem og at vevet bør være plass i en bolle med mineralvann. Mineralvann som har en pH-verdi på 6 eller 7 er å foretrekke enn vann fra springen. Bollen skal være dekket slik at det fortsatt fuktig. Det kan være dekket med et ark av plast og bør kontrolleres daglig for å sikre at det er fuktig. Temperatur på rundt 25 grader er å foretrekke for spiring. Frøet bursts åpne etter en uke og røtter begynner å vokse. Når røttene er synlige, kan du gå videre og plante frøene.

  FORSKJELLEN mellom cannabis INDICA OG Cannabis sativa

  Den fysiske forskjellen mellom begge er at cannabis indica har en kort busk og fett blader mens cannabis sativa er en høy busk med tynne blader. Cannabis sativa tar lengre tid for spiring og blomstring prosess. Utbyttet av sativa er lavere enn den for indica. Cannabis indica kommer fra steder som Afghanistan, Tibet og Marokko. Den indica er en kort buskete plante med brede blader. Sativa planter er lengre og har en lengre tidsperiode i form av modning har mindre klorofyll. Sativa finnes særlig på steder som Mexico, Thailand, Colombia og Sørøst-Asia.

  Bruk av CANNABISFRØ

  Cannabis frø brukes til å skape en viss type olje som brukes i maling og smøremidler . Cannabis frø har også medisinsk bruk for folk som lider av grønn stær, multippel sklerose samt kvalme spesielt for personer som gjennomgår kjemoterapi. Hash olje er også produsert fra cannabis frø. I antikken, ble cannabisfrø brukt til en tendens til sår av dyr som brukes i krigen som hester. Ikke bare dyr, men de ble brukt når folk led av neseblødning også.

  HVOR DU KAN KJØPE CANNABISFRØ

  Den sikreste stedet å kjøpe cannabis frø er gjennom internett. Det er mange nettsteder som finnes der man kan kjøpe anstendig kvalitet av cannabisfrø på relativt billigere priser.

 3. Next: