Hjem >> ernæring >> Systemiske Enzymer: hva de er og hva de Do

Systemiske Enzymer: hva de er og hva de Do

systemiske enzymer er enzymer som ikke bare letter riktig fordøyelse, men også opererer over hele kroppen i alle organer og systemer. Hva er et enzym? Godt spørsmål. Et enzym er det som kalles en "biokatalysator", som er et middel som gjør cellulær aktivitet arbeide raskere. Enzymer fremskynde kjemiske reaksjoner. Liv slik vi kjenner det kan ikke eksistere uten enzymer.

Mennesker har ca. 3000 enzymer, noe som resulterer i over 7000 enzymatiske reaksjoner. Proteolytiske enzymer, de som spiser protein, har følgende tiltak:

* naturlig anti-inflammatorisk: Betennelse er en reaksjon av immunsystemet til en irritasjon. Når du har en skade, skaper immunsystemet en proteinkjede som heter CIC, eller sirkulerende immun Complex, målrettet for den spesifikke skader plassering. NSAID-er eller ikke-steroide antiinflammatoriske midler, alt arbeid ved å hindre kroppen fra å lage disse CIC-tallet. Problemet er at noen CIC-er er viktig, slik som de som opprettholder slimhinnen i tarmen, og de som holder nyren fungerer. NSAID-er er ansvarlig for over 20 000 amerikanske dødsfall hvert år, og titusener av folk med lever og nyreskader eller indre blødninger.

På den andre siden, systemiske enzymer er helt trygt, og fri for farlige bivirkninger . De kan fortelle forskjellen mellom god CIC-tallet, og de dårlige. I stedet for å hindre etableringen av alt CIC-tallet, vil de bare angripe de dårlige, og dermed senker kroppsdekkende betennelser og smerter

* Enzymer Spis Scar Tissue og fibrose. Som vi alder, rundt 25 år, kroppen vår har en redusert produksjon av enzymer. Dette er fordi kroppen foreta en begrenset mengde av enzymer, og vi begynner å bruke dem opp etter når vi er 25. På dette punkt ikke kroppen ikke har nok enzymatisk aktivitet for å redusere mengden av fibrin som blir deponert i nesten alt fra enkle kutt, til innsiden av våre organer og blodkar. Dette er grunnen til at når vi alder, våre sår leges med tykkere, mindre smidig, arrvev.

Hvis vi erstatte de tapte enzymer, kan vi redusere mengden av arrvev og fibrose i kroppen vår. Selv gammel arrvev kan brytes ned og resorbert av kroppen. Denne type terapi har vært brukt i Europa og Asia i over 40 år

* Blood Rensing:. Enzymer forbedre sirkulasjonen ved å spise det overskytende fibrin som fører blod å tykne, og danne blodpropper. Systemiske Enzymer hjelpe leveren i blodet rengjøring av: Fjerne overflødig fibrin, og bryte ned cellerester liten nok til å passere inn i tarmen. Hvis du er på blodfortynnende, ta kontakt med legen din før du tar systemiske enzymer.

Systemiske Enzymer er nå tilgjengelig fra mange kilder. Det er en formel som er et flytende myke gelen. Dette har blitt produsert med en enteric belegg, slik at den kan gjøre det ned i tynntarmen for total absorpsjon.

Artikkelen om systemiske enzymer er skrevet av ernæringsspesialisten Robert Nisenfeld som bidrar med artikler på www.worldnutrition. info