Hjem >> ernæring >> Hvordan å miste vekt ved Fasting

Hvordan å miste vekt ved Fasting

Fasting er ett ord som kommer til hjernen når vi tenker på vekttap. Dette kan være den enkleste måten for deg å gå ned i vekt, men det er ikke det tryggeste for alle. De fleste tror at ved å gå uten mat ville de dramatisk redusere sin vekt. Dette kan holde oppfylt for noen mennesker. For andre, ville fastende bare gjøre dem krever mer mat, og til slutt få mer vekt. Det er ulike grunner til at en person ville ty til faste. Den vanligste er for vekttap. En annen grunn er å rense kroppen og kvitte seg med giftstoffer. Den tredje er av religiøse grunner. Det er noen ting som må vurderes i faste.
Her er noen tips for å huske på når du tenker på fasting:

  1. Drikk mye vann. Hvis du planlegger å faste, sørg for å holde hydrert ved å drikke minst ti 8 oz. glass vann om dagen. Pass på at vannet du skal drikke renset. Dette sikrer at ingen andre giftstoffer eller skadelige stoffer kommer inn i kroppen din.
  2. Prøv å raskt for en kort periode først. Hvis det er første gang at du kommer til å faste, er det tilrådelig å faste for bare et par dager om gangen. Dette er slik at du kan se om din kropp og ditt sinn kan fortsatt fungere skikkelig selv uten mat. Du kan øke antall faste dager når kroppen din har justert.
  3. Prøv å faste annenhver dag. Dette kan være mer effektivt enn å faste i flere dager om gangen. Å miste vekt kan være raskere hvis du veksle dine faste dager og dine spise dager.
  4. Lær om de ulike former for faste. Før du begynner å faste, er det best å kjenne de forskjellige valgene du har. Det finnes ulike typer av faste som fjerner bare enkelte matvaregrupper. Dette er ideelt for folk som faster for første gang slik at kroppen vil sakte venne seg til nedgangen i matinntaket.
  5. Ikke spis et stort måltid etter faste. På dagen for din første måltid etter faste, er det ikke tilrådelig å spise et stort måltid. Du bør først spise små måltider og øke matinntaket sakte slik at kroppen din ikke vil ha noen negative reaksjoner.
    Fasting er en god måte for folk å miste vekt raskt. Du må huske å ta vare på kroppen din mens fasting. Hvis du begynner å føle noen bivirkninger, som svimmelhet eller kvalme, bør du slutte å faste og konsultere legen din. Dette kan være et tegn på at kroppen din ikke er i stand til å gjøre aktiviteter uten mat og ernæring. I dette tilfellet er det best å bare redusere matinntaket for at du å gå ned i vekt. Du kan også velge å gjøre andre alternativer som vil hjelpe deg å miste vekt, for eksempel trener eller konsultere en ernæringsfysiolog om ditt daglige kaloriinntak.