Hjem >> ernæring >> Slik Finn Brukt treningsutstyr Sales

Slik Finn Brukt treningsutstyr Sales

Mange vanligvis selger noen av sine brukte treningsapparater for å få litt ekstra penger, spesielt hvis disse maskinene er fortsatt i god stand. Hvis du leter etter noen brukt treningsutstyr, her er hvordan du finner den.

  1. First off, kan du prøve å personlig finne en butikk som tilbyr brukt utstyr salg. Hvis du tror at en bestemt butikk eller butikk selger brukte treningsutstyr maskiner så kan du besøke dem. Vanligvis, hvis de ikke selger dem, kan de henvise deg til en som faktisk har fitness utstyr salg. Hvis du ikke finner en, så kan du velge å sjekke din lokale avis. Du kan prøve å ringe sine annonser for å se hva bøtte salget de har. Du kan også sjekke de gule sidene i katalogen for å se om det er lokale videresalg butikker, pawnshops, etc. som kanskje også har noen øvelse maskiner salg. Selv om disse videresalg butikker og pawnshops ikke fokusere på å kjøpe eller selge treningsutstyr, ville det ikke skade å ringe.
  2. Prøv å gå online gjennom nettsteder som Play It Again Sports, Craigslist, Recycler, selge, og eBay. PlayItAgainSports.com er en øvelse utstyr butikk som kjøper brukt treningsutstyr. De vanligvis kjøpe tilbake tredemølle utstyr, vekter og andre treningsapparater. Du kan også skrive inn ditt postnummer for å finne et sted i ditt område. Deres hjemmeside gir også informasjon om hvilken treningsutstyr merkevare de selger. Et annet nettsted er Craigslist.com, som er blant de kjente nettstedene for lokalt salg og kjøp av produkter uformelt. Recycler.com fungerer på samme måte som Craigslist.com. På Sell.com og eBay.com på den annen side, vil du sikkert finne gode tilbud spesielt siden produktene er auksjoneres. Det eneste problemet med disse er at du blir nødt til å betale for frakt avgift, med mindre du vil personlig hente maskinen. En annen ulempe med det som blir levert er at du ikke vil være i stand til å personlig granske og kontrollere utstyret slik at det ville være best hvis du får det i person.
  3. Til slutt, når du har funnet, og bestemte hvilken butikk eller nettside å kjøpe fra, bør du vurdere et par ting før du treffer som kjøper knappen. Se til at utstyret du kjøper har et helt fordi i det lange løp vil dette spare deg for mye penger. Noen treningsutstyr maskiner, som selges billig er sannsynlig dårlig bygget og vil ikke vare lenge, ikke engang halvparten av levetiden merket utstyr. Og siden du sjekker ut den brukte øvelsen utstyr, salg, er det mest sannsynlig at du vil lande på et sterkt priset merkevare maskin betyr at du ikke trenger å bruke så mye som du ville gjort hvis du skulle kjøpe en splitter ny maskin.
    Siden du kjøper brukt utstyr, vil det være best om du selv kan sjekke på utstyr som du vurdere å kjøpe slik at du kan sjekke på kvaliteten. Inspiser treningsapparatet for eventuelle defekter som sprekker og andre skader. Test utstyret grundig for å sikre at den er i perfekt stand - særlig hvis du skal kjøpe en tredemølle eller sykkel. Når du er sikker på at det er en god del, er at når du endelig betale for det.