Hjem >> ernæring >> Hvordan å miste vekt på Apple Cider Eddik Diet

Hvordan å miste vekt på Apple Cider Eddik Diet

Den eple cider eddik kosthold har vært populært siden unnfangelsen i 1950 av en lege ved navn Dr. DC Jarvis. Han hypotese at de kjemiske egenskapene av eple cider, primært peptin som er et kjemikalie som sies å hemme lagring av fett, kan hjelpe i vekttap. Bruk av eddik på den annen side har blitt begrepsfestet tilbake i 1820, angivelig som et vekttap "mirakel juice." Dette tonic har ennå til å oppnå godkjenning av kosttilskudd eksperter, men du kan likevel prøve og se selv.
for å starte dietten bruke eple cider eddik kosthold, kan du bruke denne guiden og bruke denne formelen for vekttap plan.

  1. Forbered eddik juice. Først forberede epler. Knus dem og trekke ut saften. Tilsett sukker og gjær for å starte fermenteringsprosessen. For det andre må du kjøpe spesielle bakterier (se på Internett for mer informasjon) som ville gjære tonic videre for å oppnå sin eddik smak. Du kan kjøpe en ferdig eple cider eddik tonic fra entusiaster av denne dietten.
  2. Ta 2 til 3 ts før hvert måltid. Effekten av denne tonic er å oppheve den fete produsere enzymer som ville fungere etter å ha tatt måltidet. Nipp til 2 til 3 ts av eple eddik cider tonic. Du trenger ikke å ta det i en enkelt jafs. Fordi smak er noe som er noe uønsket ved første smak, kan du ta en teskje av gangen. Får ikke mer enn tre-det ville ha negative effekter på mageslimhinnen på grunn av den sterke sure natur eddik. Hvis du ikke vil ha disse problemene, kan du melde deg på eple cider eddik piller som nå er tilgjengelig i markedet.
  3. Ikke spis for mye. Effekten av eple cider eddik tonic er aldri magisk. Du må alltid begrense matinntaket i prosessen, slik som å komplettere din vekttap programmet. Dessuten, hvis du holder på å ta unødvendig mye mat, vil inntaket av eple cider eddik være forgjeves.
  4. Exercise daglig. Igjen, for å gjøre tonic effekter mer tydelige, må du gi innsats gjennom trener daglig. Du må lage en omfattende fitness plan å brenne fetere og dermed miste mer vekt.
  5. Ikke ta denne dietten hvis du har magesykdommer. Som nevnt før, på grunn av den svært sure innholdet av eple cider eddik, ville denne dietten være helt upassende for folk som lider av magesår, kronisk og akutt gastritt og andre mage plager. Tar dette tonic ville forverre tilstanden din. Hvis du er usikker på syrenivå i magen, ville det være lurt for deg å konsultere legen din.
    Hvis du virkelig planlegger å gå for et eple cider eddik kosthold, alltid huske at tonic er aldri den viktigste faktor i vekttap-det er bare et supplement og katalysator til vekttap venture. Ikke helt avhengige av det og ikke ta det i en dose mer enn anbefalt. Med disse retningslinjene akt, kan du med hell ta fatt på et vekttap plan.