Hjem >> ernæring >> Hvordan å motivere deg selv til Exercise

Hvordan å motivere deg selv til Exercise

Ånden er villig, men kroppen er ikke. Noen mennesker bruker denne unnskyldning for ikke å delta i øvelsen. Mange finner seg rett og slett ikke motivert til å trene selv om det i deres hjerter de vet at trening (og gode matvaner) er nøkkelen til en sunn kropp og sinn.
Hva gjør du hvis du befinner deg umotivert til å trene? Prøv følgende tips for å få deg på veien til god helse.

 1. Ha et mål. Etablere dine treningsmål. Skriv ned hva du ønsker å oppnå med din form. Hvis det er vekttap, skriv ned din nåværende vekt og mål vekt. Hvis det er å gå ned noen kjole størrelser, identifisere hva den ideelle kjole størrelse er. Kanskje du ønsker å trene for å forbedre dine nivåer av kolesterol eller for å gjøre det bedre i neste fysiske. Målet ditt bør være klar, konsis og mest av alt mulig. Gå for en større mål deretter bryte disse ned i små. På denne måten kan du ha lommer av prestasjoner som kan motivere deg til å fortsette treningsøktene.
 2. Visualiser nye, sunnere kropp. Lukk øynene og se inn i ditt sinn. Visualiser hvordan du vil se og føle. Innse at du bare kan oppnå bildet i tankene om å trene religiøst og ved å spise sunn mat.
 3. Belønn deg selv. Gi deg selv en premie for å nå dine mål. For eksempel kan du kjøpe nye klær eller sko etter å ha mistet et visst antall inches eller pounds.
 4. Workout med noen. Få en øvelse partner slik at du kan motivere hverandre til å trene. Sørg for at din partner har sine egne mål. Trekk hverandre opp og støtte hverandre i å oppnå deg mål.
 5. Husk hvordan du føler deg etter hver trening. Working ut og fullføre de nødvendige antall sett gir deg en naturlig høy. Husk dette god følelse hver gang du er tenderer mot å hoppe over en trening.
 6. Plasser et bilde av deg selv på kjøleskapet. Mens du fortsetter å gå ned i vekt, legge til nyere bilder. Den visuelle av en "ny, sunnere deg" alene bør drive deg til å trene regelmessig.
 7. Behandle treningen som din egen spesiell tid. I kjas og mas i hverdagen, er det knapt tid til å gjøre aktiviteter som du vanligvis ville nyte. Tenk trening som din spesiell tid. En tid til å elske kroppen din til å holde deg gående.
 8. Se The Biggest Loser. Dette er en reality show som har en sann formål, for å få deltakerne til å elske kroppen sin ved å delta i sunn mat og mosjon. Få inspirert av historiene til deltakerne og plukke opp tips om å spise og trene riktig.
 9. Les suksesshistorier av mennesker som nå nyte fordelene med å jobbe ute. Trene er ikke bare om å miste vekt, det handler også om å opprettholde en sunn, jobber kroppen. Se etter historier på Internett som kan inspirere deg til å ta på deg treningsstudio sko og trene. Les personlige blogger til personer som er både sliter og er nå vellykket i sin søken. Du kan lære så mye av erfaringer fra andre
  Påminnelse:. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram regime hvis du har medisinske bekymringer
  Trene blir gøy når du deltar i en fysisk aktivitet. som du liker. Velg en type trening som er både underholdende og tar dine treningsmål. Motivere deg selv med tipsene ovenfor, og alltid huske at den fremste grunnen til at du bør trene er å opprettholde god helse. Tross alt, er helse rikdom.