Hjem >> ernæring >> Kroppsvekt og Acid Reflux

Kroppsvekt og Acid Reflux

Alle i alle størrelser kan lider av acid reflux - hvis du har en mage og en spiserøret, er du fritt vilt. Det spiller ingen rolle om du er på en sunn vekt eller fedme - kan du likevel oppleve at plagsom brenne. Men overvekt gjør
øke sjansene for å utvikle acid reflux, og hvis du allerede har acid reflux, kan tilstanden være overvektig gjøre det verre.

Nyere forskning har vist hvor mye slagkroppsvekt kan ha. Å få enda et par ekstra pounds kan være katalysator for halsbrann. En økning på 10 til 20 pounds gjør deg tre ganger
mer sannsynlig å oppleve reflux symptomer. Den gode nyheten er at Shedding bare noen få overskytende pounds kan redusere eller eliminere reflux fra livet ditt.
Mens sammenhengen mellom overvekt og sure oppstøt har blitt bevist, forskere har ennå til å identifisere den nøyaktige årsaken vekt har en slik innvirkning . Den mest aksepterte forklaringen er at overvekt øker presset på bukhulen, og dette ekstra press kan resultere i magen tvinge syre i spiserøret.

For noen mennesker, Shedding noen få pounds kan være nøkkelen til å eliminere acid reflux. Dette er velkommen informasjon for alle som ikke kan forestille seg et liv uten hot saus. Pluss, å miste vekt har andre fordeler utenom å redusere eller eliminere din acid reflux.
Shedding overskytende pounds reduserer også risikoen for andre betydelige helseproblemer, for eksempel hjertesykdommer og diabetes. Og du vil aldri bli lei av å se og føle deg bedre og høre dine venner og familie snakk om hvor stor du ser!

Daglig fysisk trening er en måte du kan kutte vekt og opprettholde eller forbedre den generelle helsen. Målet for ca 30 minutter fysisk aktivitet hver dag. Du trenger ikke å registrere deg for en kostbar gym medlemskap eller bok tid med en personlig trener. En god gammeldags gange eller rolig sykkeltur kan hjelpe deg å slippe noen pounds og forbedre din generelle helse.

I tillegg til fysisk aktivitet, en annen viktig nøkkelen til å miste vekt er å kutte kalorier. Kutte kalorier betyr ikke at du trenger å sulte eller spise smakløs mat eller følge den nyeste trendy diett. Studier har vist at å redusere det daglige kaloriinntaket er viktigere enn å fjerne fett, karbohydrater eller protein fra kosten - dessuten trenger du fett, karbohydrater og protein

Aim for å kutte mellom 500 til 1000 kalorier per! dag og en beskjeden vekt tap mål på 1 til 2 pounds en uke. Du kan miste mer vekt med mer alvorlige dietter, men du er også betydelig mer sannsynlig å få den vekten tilbake så snart du går av dietten, og hvem vet hva merkelig bivirkninger du får fra en diett av, si, alle grapefrukt?