Hjem >> ernæring >> Diabetes og Sugar Addiction

Diabetes og Sugar Addiction

Flere typer diabetes finnes, men 90 prosent av alle tilfeller i USA er type 2 diabetes
, etter som er forårsaket av en diett som holder insulinnivået høy. Å spise for mange karbohydrater (særlig sukker) fører til overflødig insulin produksjon og økt kroppsfett. Store mengder kroppsfett og hyppige høye insulin nivåer redusere din evne til å svare på ditt eget insulin.

Denne manglende evne til cellene til å reagere på insulin kalles insulinresistens
,
og det fører til at cellene til "avslå" glukose fra blodet. Når glukose som bygger seg opp i blodet i stedet for å gå inn i celler, kan det føre til alvorlige problemer som organskade, nerveskader (nevropati), blindhet, hørselstap, hjertesykdom og hjerneslag.

Høy insulinnivået undertrykke produksjon av to viktige hormoner. glukagon Hotell og veksthormon

kroppen skiller ut glukagon når blodsukkernivået er lavt fordi sin jobb er å utløse frigjøring av fett å bli brent for energi. Høye insulinnivåer stenge glukagon produksjon, slik at du ikke kan brenne fett.

Kroppen din bruker veksthormon for muskel reparasjon og bygge nytt muskelvev. Insulinresistens reduserer muskelutvikling, som holder stoffskiftet sakte.

Type 2 diabetes fører til en ond Catch-22 som gjør vekttap vanskeligere og blod sukker kontroll mindre pålitelig. Høye nivåer av insulin kan sende feil signaler til hjernen - ved å anta at cellene sulter for glukose, hjernen din skaper cravings for karbohydrater, signaliserer kroppen til å lagre fett, og bestillinger karbohydrater for å bli brent for energi i stedet for kroppsfett.

Type 2 diabetes går hånd i hånd med andre livsstilssykdommer som forhøyet kolesterol og triglyserider, fedme og kronisk stress problemer.

Den gode nyheten er at du kan reversere insulinresistens relativt raskt ved å senke karbohydrat inntaket og gjøre noen grunnleggende trening.
Kanel inneholder stoffer ( methylhydroxy chalcone
polymerer, hvis du er en kjemi nerd) som kan gjøre insulinreseptorer mer sensitive. Ved hjelp av kanel istedenfor sukker gir to bonuser i kampen mot type 2 diabetes.
Selv kronisk overskudd av insulinproduksjonen fra en fattig diett bevirker det store flertallet av insulinresistens tilfeller kan insulinresistens resultere fra flere forskjellige problemer, inkludert form av insulinet (hindre reseptor binding), mangel på et tilstrekkelig antall insulin reseptorer, signalproblemer eller glukosetransportører ikke fungerer.

Uansett hva som er årsaken, blir funksjonen av insulin svekket, og det samme helse problemer oppstår. Redusere karbohydratinntak bidrar til å redusere de skadelige effektene av insulinresistens, uavhengig av tilblivelsen av din tilstand.