Hjem >> ernæring >> Slo Sugar Addiction For Dummies Cheat Sheet (Australian /New Zealand Edition)

Slo Sugar Addiction For Dummies Cheat Sheet (Australian /New Zealand Edition)

Det kan være vanskelig å komme opp med sunn snacks ideer i stedet for ideer lastet med sukker og kjemikalier - spesielt for yngre familiemedlemmer som er stadig på farten! Her er en liste over noen sunne snacks som smaker deilig for de masete eaters, men vil ikke ødelegge deres sukker-busting livsstil:

 • Afternoon salsa.
  Ja, nacho smake godt og være ernæringsmessig bra også. Se etter bakt ikke stekt mais chips, legger dem på en ildfast form, legg en drenert boks med kidneybønner over chips, en krukke av alle naturlige salsa, og strø en liten mengde cheddar ost på toppen. Stek til osten smelter deilig.
 • Frokost for ettermiddagste.
  Hvis du leter etter noe rask som gir energi og stabiliserer blodsukkeret ditt, tror frokost mat som egg eller havre. På mindre enn 5 minutter, kan du rykke ut og koke et egg og legg den i en wrap. Topp det av med noen helt naturlig tomatsaus. Hvis du ønsker noe litt søtere, prøv havre med frosne blåbær og en sprut av ren lønnesirup.
 • Gå kjeks.
  Det er en verden av sunne kjeks der ute; fullkorn, brun ris, quinoa og linfrø. Disse crackere kan bli funnet i det lokale supermarkedet og ofte i "helsekost" midtgangen. Ofte i denne samme midtgangen vil du finne lite sukker peanøttsmør spredt, ABC (mandel, Brasil og cashew) spredning, og andre mutter Butters. Mutter Butters kan gi essensielle fettsyrer uten tilsatt sukker, som er utmerket hjernen mat for tenåringer i oppe i studien!
 • Munch og knase.
  Tamari mandler er ikke bare deilig de er også en god kilde til protein, og de har ikke noe sukker. Du kan kjøpe Tamari mandler, nøtter og frø, eller du kan rett og slett gjøre dem selv ved sprinkling noen tamari på en stekeplate, plassere nøtter eller frø på toppen, og sette i en lav varme ovnen i 15 minutter.

 • Strøm opp med protein.
  For å balansere blodsukkeret når ettermiddagen nedgangen treff prøve denne enkle protein ball. En kopp mandler eller valnøtter, ½ kopp steinfrie organiske datoer ¼ av kokosmasse, og en teskje av kakao. Plasser på kjøkkenet suse i 3 minutter. Rull til kuler, nyte umiddelbart eller kjøle for morgendagens matboks.
 • Smoothie himmelen.
  En ettermiddag smoothie på kjøkkenet blender kan gjøres på mindre enn 3 minutter. Kombiner frosne bær eller frossen banan, 3/4 kopp økologisk melk, rismelk, eller mandelmelk, og en skvett vaniljesukker. Gå tropisk og prøve å bruke 1/4 kopp kokosmelk for en innbydende pina colada smak endring også.
 • The yoghurt sundae.
  Lag en kremet, søt, øye-tiltalende sundae i minutter. Plasser et par kuler av naturlige yoghurt i en bolle, sted bær og /eller skiver bananer rundt kanten, legger strimlet eller ristet kokos og hakkede nøtter på toppen. For sjokolade elskere, dryss med kakao nibs. Denne snack inneholder overraskende mye mindre sukker enn vanlig butikk-kjøpte frukt yoghurt!

  5 måter å bidra til å redusere avslørende tegn på aldring Skin

  hudkremer, løftere, Forsterker, fyllstoffer og Strykemaskiner. Den kosmetiske industrien er en multi-milliard dollar business. Men er du klar over at hva du spiser og drikker er enda viktigere å utseendet på huden din enn alle de produktene du finner på en kosmetisk teller? Her er en liste over måter du kan bidra til å redusere tegn på aldring.

 • Spis antioksidant-rik mat.
  Antioksidanter oppveie frie radikaler vi er alle utsatt for i vår dag-til-dag liv. For å maksimere antioksidant inntak, spiser måltider og snacks med mye farge. Hvis dietten mangler frisk frukt og grønnsaker, vil huden din være mangel på antioksidanter og viktige fytokjemikalier.
  Mål å inkludere to porsjoner frukt og fem porsjoner grønnsaker i kostholdet hver dag; spesielt høyt antioksidant matvarer som rødt og gult paprika, søtpoteter, tomater, bær, brokkoli og grønne grønnsaker. Grønn te er full av antioksidanter også, som er ingefær, sitrongress og kanel urtete, som er svært velsmakende kjølt over isen!
 • Flere vitamin C.
  Blant andre funksjoner, vitamin C er en kraftig antioksidant som beskytter kroppen mot frie radikaler. Det spiller også en stor rolle i vev reparasjon, produksjon av kollagen, og opprettholde helsen til kapillærer.
  Kontroller at du inkluderer sitrusfrukter og andre kilder til vitamin C i kosten, slik som kiwi, sitron og chilipepper. Forskning tyder på at kvinner som bruker vanlige mengder av vitamin C er mindre utsatt enn andre for å utvikle rynker og tørr hud som ofte følger med aldring.
 • Seek "smarte" fett.
  Hvis du er klar til å øke hudens utseende, velge smarte fett
  . Smart fettsyrer finnes i et antall av ernæringsmessig ferske matvarer som inneholder omega-3, som for eksempel laks, sardiner og makrell. Proteinet komponenten i fisk kan også støtte din hudfarge.
  På ditt neste besøk til supermarkedet ser ut for linfrøolje, nøtter og frø, olivenolje og avokado også. Disse typer av fett er rike på linolsyre, noe som kan bidra til å forbedre det visuelle utseendet og mykhet av huden. Forskning viser at inntak av høye nivåer av linolsyre kan bidra til å hindre aldersrelatert tørr, tynning og fine linjer. For en strålende glødende hud, unngå frityrstekt og bearbeidet mat, som kan inneholde 'transfett "som bidrar til kroppens frie radikaler belastning. Når det er mulig, redusere inntaket av mettet fett som finnes i kjøtt og andre animalske produkter.
 • Dose opp på sink.
  Sink er kjent for å støtte hudens helse i en rekke forskjellige måter, blant annet hjelper til med dannelsen av nytt kollagen. Gresskarfrø og østers er rike på kilder til sink.
 • Sov godt, holde seg hydrert og tankene solen.
  Tidlig morgen søndag er ofte det beste for deg og hydrering er viktig for å holde huden din ser smidig. Drikk seks til åtte glass vann daglig, spesielt under den varme australske sommeren.

  øke proteininntaket uten kjøtt

  Protein er utmerket for immunfunksjon, muskelmasse, og selv kollagen i huden. Noen av oss spiser ikke kjøtt eller kan bestemme seg for å lette opp vår fordøyelse med lettere proteiner. Her er noen plantebaserte proteiner for deg å vurdere som en del av ditt daglige kosthold.

 • Beans
  (sort, nyre, mung eller pinto).
  Gamle ordtaket er fortsatt sant, bønner, bønner bra for hjertet ditt ... 'De er velsmakende, kan bulk opp supper og salater, og gir en følelse av fylde og metning. Prøv en svart bønne chili eller en pinto bønne burrito med 15 gram protein per kopp.
 • Müsli., En vanlig ennå næringsrik frokostblanding laget av blandede havregryn, kokos filler, frø og nøtter, og noen ganger tørket frukt, kan müsli gi ca 8 gram protein i en tjener. Müsli trenger ikke bare å være til frokost, det kan gjøre en stor post-trening snack også.
 • Quinoa
  . En kornlignende frø, inneholder denne lille superfood næringsrike magnesium, komplekse karbohydrater og muskelbyggende protein også. Quinoa kan inneholde ca 11 gram protein per kopp. Dette er ekvivalent med mengden av protein i ett egg.
 • Tempeh
  . En sunn protein-pakket alternativ til sin ikke-gjæret fetter, tofu, dette gjæret soyabasert mat gjør stor veggie burgere og fungerer som en velsmakende kjøtt alternativ til kjøttboller i pasta eller over brun ris og grønnsaker. Tempeh protein er fullpakket med 24 gram per 4 unser.
 • Linser
  . Dette er deilig, næringsrik og lett å tilberede. Det er noen gode BPA-frie hermetisert linser som kan bli kastet i en salat eller pepret i en suppe. De pakker ca 18 gram protein per kopp, og er en fantastisk kilde til jern og fiber.
 • Peanøtter
  . Dette potent protein er et ideelt snack og er lett å bære i en koffert, veske eller bil. En 12 unse servering (eller ca 25 nøtter) inneholder ca 7,3 gram protein. Du må se på servering størrelse på disse velsmakende lite crunchers skjønt, så de er også høy i fett.
 • Tofu
  . Dette er laget av soyabønner og er et protein kraftpakke som er stor i en god wok. Det er ofte brukt som en kjøtt eller meieriprodukter erstatning fordi det tar på smaken av hva retten det er brukt i. Prøv tofu i en lasagne eller en dessert-lignende ostekake. Hver 5-unse servering er ca 10,3 gram protein. Legg en bit av soya melk og serverer varm eller kald for å legge til en ekstra protein punch.

  Rens din leveren med riktig mat

  Du trenger ikke lever- rensing kosttilskudd for å detox. Virkelig, gjør du ikke! Folk tenker ofte at rensing leveren ville være best støttet av strenge detoxing, faste eller fastsatte kalorier, men bare den enkle handling av å spise hele matvarer kan rydde opp i leveren. Vi må faktisk næringsstoffer for å støtte avrusning prosessen som kroppen naturlig liker å gjøre.

  Følgende real-mat ideer kan bistå i den naturlige avgiftning av leveren og andre organer som kan være på overbelastning også.

 • Gå nuts!
  Alle nøtter er full av aminosyrer og ingen sukker. Ikke bare er nøtter fulle av essensielle fettsyrer, men valnøtter spesielt er høy i L-arginin og glutation, som kan bistå i avgifte leveren og oksygenering av blodet. Det er valnøtt skrog som ofte finnes i lever-rensing produkter som du kan kjøpe i apoteket. Hvorfor ikke bare spise dem?
 • Sidestep alkohol og fruktose.
  Fruktose er veldig hardt på leveren, mye på samme måte som å drikke alkohol er. Fruktose omdannes til fett som blir lagret i leveren og andre vev som kroppsfett. Hvis dette er konsumert i overkant kan dette føre til ikke-alkoholfettleversykdom (NADLD). Når leveren blir dysfunksjonelle, mister vi vår metabolske drivkraft.
 • Elsker en grapefrukt
  . Denne gule eller Rosey-hued frukt er rik på vitamin C og antioksidanter, som er gode til å rense leveren. En av flavonoider i grapefrukt, naringenin, inneholder et stoff som gjør at leveren forbrenne fett i stedet for å lagre det. Hvorfor ikke presse noen inn i glitrende vann i dag?
 • Bli venn med løk og hvitløk.
  Foods rik på svovel som inneholder forbindelser er en av de viktigste typer molekyler som brukes til å hjelpe leveren avgifte et bredt spekter av giftstoffer. Mat som løk, hvitløk og egg yolks kommer inn under denne kategorien. Hvitløk inneholder allicin og selen, som er bevist å beskytte leveren fra giftig overbelastning. Gjør ditt beste for å kjøpe australske dyrket hvitløk og økologiske egg.
 • Gå grønn.
  Grønn te har antioksidantegenskaper og er lastet med catechins.Catechins er en type anlegg antioksidant som har vært kjent for å eliminere fett opphopning og fremme riktig leverfunksjon. Det beskytter også mot giftstoffer som kan forårsake alvorlige leverskader.
 • Spice den opp.
  Gurkemeie har økt i popularitet. Alle vil ha denne lille krydderet som sin bevist mye av sine gode egenskaper i forskningsstudier. Det har vist seg å beskytte leveren mot giftskader og selv regenerere skadede leverceller. Gurkemeie øker også produksjonen av galle og lever støv, noe som er gunstig for de som har galleblæren problemer.