Hjem >> ernæring >> Naturlig Pre Workout Drink

Naturlig Pre Workout Drink


Jeg er en stor fan av pre workout drikker, og som jeg har sagt før, de er de viktigste kosttilskudd du kan ta. Men noen ganger jeg bare lyst til å ta en naturlig pre workout drink i stedet for et konsentrert, stoff en og gjett hva? Resultatet er ganske bra også.

Jeg tar konsentrerte pre workout drikker mesteparten av tiden. Men sannheten er at for meg, jeg tar dem for det meste på grunn av en placebo effekt. Jeg får et rush rett fra å åpne produktet med en merkevare på den og ta den.

Når det er sagt, naturlige pre workout drikker er like bra, mye billigere og sunnere.

My Favorite naturlig Pre Workout Drink on

jeg har alltid faser. Jeg skal fortelle deg hva min favoritt er i denne fasen.

Alt du trenger for å forberede dette er en blender.

Ingredienser


 • Apple: Få et eple, kan være grønn eller rød, vaske den og skjær den i 4 biter. Kast det i blenderen. (Ikke skrelle eplet fordi de beste næringsstoffene er tilstede i huden)

 • Banana: Ta en banan, skrelle den og klippe det i halv eller tre deler, og kaste den i . blender

 • havregryn:. Sett ca 3 spiseskjeer med havregryn inne i blender

 • yoghurt eller Melk: jeg foretrekker vanligvis yoghurt, men hvis du ikke er en fan, bare bruke melk i stedet. Sett ca 150-200 ml

 • Kaffe. Hvis du har koffein vannfri, bra for deg, putte det i Hvis ikke, få litt pulverkaffe og sette så mye som du kan håndtere. for smaken. Det gir en stor pumpe.


  Start blending, skjenke deg en kopp, og det er det!

  Great and Simple

  Dette er en svært enkel og lett å lage naturlige pre workout drink. Disse ingrediensene er så vanlig i husholdninger som det er en svært tilgjengelig drink å lage.

  Jeg tar dette drikker mye. Det er meget fullstendig. Det gir deg alle næringsstoffer som er bra for å bygge muskler og for utholdenhet så vel som gir deg energi fra fruktene selv og selvfølgelig kaffe.

  Jeg har tenkt å sammenligne dette naturlig drikk med fabrikkerte seg og se resultatene fordi, ærlig, tror jeg at jeg har bedre trening med denne.

  Men, som jeg sa tidligere, jeg virkelig liker å ta konsentrert pre treningsøkter og få motivert bare ved å stirre på potten.

  jeg foreslår at du prøver dette ut hvis du har lyst til å riste ting opp eller hvis pre treningen er over.

  det er veldig enkelt, billig og effektiv, og det smaker ikke så ille heller.

  til din helse og suksess, etter

  Taylor.