Hjem >> ernæring >> Kan du håndtere en lav carb diett?

Kan du håndtere en lav carb diett?


En av de mest populære og debattert diett planer der ute er lav carb diett. Du har dem som elsker og sverger til det og andre som ikke kan tro det er ikke et hjerteinfarkt venter på å skje. Utrolig, men selv de legene ikke er enige. Noen vil anbefale det, mens andre helt fraråder det.

Alle som tenker på en lav carb diett har mer enn sannsynlig hørt om Dr. Atkins. Han er som gudfaren av lav carb dietter. Denne type plan tar deg gjennom faser hvor du starter fra svært lite eller ingen karbohydrater og deretter øke gjennom hver fase.

Den første fasen begrenser deg til nesten ingen karbohydrater, men du har lov til å spise alt kjøttet du ønsker. Men du kan ikke spise noen brød, pasta, poteter, søtsaker, eller noe annet som inneholder karbohydrater.

Hvis du elsker din poteter, brød og pasta som meg, men klarer å avstå fra dem i denne fasen, kan du forvente å tape et sted rundt 15 lbs (mye av dette vil være væskeansamlinger, men det fortsatt er vekt).

Denne fasen setter kroppen i en tilstand av ketose. Det er der ketoner blir utvist i urinen, noe som viser at kroppens fett blir nå brukt som energikilde. Du kan faktisk sjekke dette med små teststrimler du kan få på drugstores.

Hver påfølgende fase tillater tillegg av karbohydrater inneholder noen frukter og grønnsaker før du lik ut. Du er ikke lenger å miste og er ikke få.

Jeg kan fortelle deg fra personlig erfaring at denne dietten er effektiv. Min mann har mistet mange, mange pounds på dette programmet, og fortsatt bruker det for vedlikehold. Han spiser biff, egg, ost, hamburgere (ingen bun eller frites med det) og en stor salat med sine måltider. Han føler seg bedre og har mer energi.

Så, hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt i et travelt og du har god selvkontroll, så dette kan være noe for deg. Men hvis du liker et bredere utvalg av matvarer eller du er bare ikke inn alt som kjøtt, er det forskjellige versjoner av denne grunnleggende konseptet. Alt som trengs er et søk etter "Low Carb Diet."

Hvis du er virkelig en kjøtt lover og kan leve uten brød, pasta og søtsaker så dette kan være noe for deg. Hvis du spiser som planen stater, kan du ganske mye garantere at du vil gå ned i vekt. Hvis du planlegger å bo på denne dietten i lang tid, så vil jeg foreslå å se en lege bare for å sørge for at alt kommer til å planlegge.

Høres bra ut, men ikke sikker på om du kan leve uten alle karbohydrater, se deg rundt. Det er mange planer der ute. Du kan være i stand til å finne en som passer din stil litt mer.