Hjem >> ernæring >> Hvor mange kalorier i en banan - høy eller lav

Hvor mange kalorier i en banan - høy eller lav


Hvor mange kalorier i en banan spør du? Vel det avhenger av størrelsen. Men først, visste du at ikke alle modne bananer er gule? Faktisk også de kan komme i rødt eller lilla. Bananer er vanligvis spises som en søt frukt på egenhånd eller blandes inn i fruktsalater eller frityrstekt som en dessert. En annen type banan kalles en Banan er en starchier banan brukes til matlaging formål, men mange mener de to er utskiftbare og begge kan nytes akkurat det samme.

bananer og en lav-kalori diett?
Hvis du er nysgjerrig på hvor mange kalorier i en banan, og hvis de kan inngå i et sunt vekttap diett så ja, de absolutt kan. Det er uheldig at noen Kosten søker å felle den pounds vil unngå bananer på grunn av deres sukkerinnhold. Men hver velbalansert kosthold krever en viss naturlig fruktsukker for å opprettholde optimal helse

Bonus:. De av dere som har vært vurderer (eller anbefalt å starte) følgende på en lav-natrium ( salt) kosthold, bananer er en utmerket mat valg som de er svært lav i salt inneholder bare ca to magre milligram i en stor banan.

Ernæringsmessige helsemessige fordeler av bananer?
bananer er selvfølgelig kjent for å være svært høy i kalium. En stor banan som måler ca 9 inches inneholder ca 602mg av kalium og det er lite kalorier. Hvor mange kalorier i en banan 89 kalorier, gi eller ta. Sammen med dette mye kalium, inneholder en banan både fiber og protein.

Bananer er virkelig en av de sunneste frukt. Hvor mange karbohydrater i en banan? Vel for de Kosten som ikke bare lurer på hvor mange kalorier i en banan, men hvor mange karbohydrater også, det er ca 36 gram i en stor banan. Og selv om du kanskje må se hvor mye frukt du spiser helt når søker å gå ned i vekt, krever fortsatt en person de ernæringsmessige fordelene som bananer inneholder for å opprettholde og opprettholde en sunn kropp.

Bananer er også en viktig kilde til essensielle vitaminer og mineraler, inkludert følgende:

  • vitamin A
  • B-vitaminer
  • vitamin C
  • kalsium
  • magnesium
  • jern
  • sink

    La oss heller ikke glemme at de fleste noe frukt er en klokere alternativ enn noen prosesser, "fettfri" og diett dessert. De naturlige fruktsukker som finnes i bananer kan dempe søt tann samtidig som det gir deg noen svært viktige vitaminer og mineraler. Bananer er også deilig og kan spises på en rekke måter, og implementert i måltidet planlegging som en del av frokost, lunsj, middag eller dessert.