Hjem >> ernæring >> Egg McMuffin Nutritions

Egg McMuffin Nutritions


It'sEgg mcmuffin Ernæring

sier noe i forhold til oss (personer alt i alt) at jeg får standard utseende på forbauselse, misnøye, eller til og med kvalm når en annen person oppdager at jeg spiser en Egg McMuffin for min frokost tid ikke mindre enn 5 dager i uken. Hva det står det at vi har okkupert liv, og har ikke plass tidsplan-lurt å grave dypere enn de raske godbiter av data satt foran oss av media (som er ofte litt mer stresset med medarbeidersamtaler enn å fortelle hele sannheten). Dette forlater oss tilbøyelig til å vurdere hva som er mest så ofte som mulig rehashed til oss, ikke dermed hva som er generelt sannferdig.

Ristet av vogna? Neppe! Egg McMuffin er et varsomt valgt del av min Egg McMuffin ernæring plan, og med god grunn, Poison? Min manglende evne til å oppdage tid til å trene og planlegge en solid spise metodikk var min giftig stoff, med ekte konsekvenser for min fysiske velvære og entusiastisk velstand. Jeg er sportsmann, og i kjølvannet av prøver mange å spise metodikk systemer, feller, standarder, vil vi diskuterte nøkkelen makro Egg McMuffin Nutrition en annen dag, men i dag vil du oppfatter alle mer raskt hvorfor Egg McMuffin Ernæring er noe i tillegg forferdelig for deg når kontrast med noen populære granola havre. Hvorfor granola frokostblanding? Siden det er en standout blant de mest kjente frokoster slukt av nybegynner sportsman, de som forsøker å redusere vekt og de som egentlig prøver å "spise sunt". Tallene for "standard" granola havre ble satt sammen av 15 kjente granola korn elementer. I alle fall her er den korte historien om Egg McMuffin ernæring:

Med 19 gram muskel sikre protein, fornuftige 12 gram fett og bare akkurat 30 gram stivelse, 40% av kaloriene er fra krabber, 25% fra protein, og 36% fra fett (bare noe høyere enn 25-30% som vi skyter for). Det er darn nær en uklanderlig paritet.

Ett glass av de vanlige "solid" granola korn lysbilder i med en moderat svake 11,5 gram protein. Til gjengjeld for unnvike 5 measly gram gjennomvåt fett i Egg McMuffin Nutrition, vil du bli kompensert med en utrolig 70 gram midje stretching sukker. Dallying mellom disse krabbene er 20 gram lengsel for å spørre sukker. 20 gram som er 5,5 gram mer enn du vil oppdage i et glass mattslipt flak, og det samme enn øste 5 teskjeer sukker ned forseglingen. Dette betyr at du trenger å konsumere 750 kalorier verdt av granola å få protein trykket i kun 300 kalorier verdt av Egg McMuffin Nutrition (også 26 gram fett som finnes i så mye granola). Ja, vil melken din inneholde et par gram protein, men betydelig mer sukker, karbohydrater, og samlede kalorier, 60% av kaloriene fra karbohydrater, 10% fra protein og 30% fra fett.